Eşi gece çalışanlar burda mı ?

Canım benim eşim polis memuru
Hergün geceye gitmiyor
2gunde bir işe gidiyor
17.00 ile 09.00 arası

Hergün gitse tabi ozaman zorlanır ise gitmediği gün çıkıp geziyoruz alışveriş yapıyoruz

Haaa

Ben onu her gün sandım

Ben polisteki bu sistemi de anlamadım ama gece mesaisi neden gündüz mesaisinden çok ki

Ya üç vardiya olsun ya eşit olsun ya da gece daha zor gündüz uzun olsun

Bugün bir arkadaş daha yazmış hep gececi diye

Bunu neye göre belirliyorlar ödemesi fazla diye tercih mi ediliyor

Onlara göre mantık şu gündüz gidenler az çalışıyor ama hergün gidiyor

Gece gidenler çok çalışıyor ama 2 günde bir gidiyor

Parasıda aynı canım hiç bir şekilde fazla almıyor

Onlara göre mantık şu gündüz gidenler az çalışıyor ama hergün gidiyor

Gece gidenler çok çalışıyor ama 2 günde bir gidiyor

Parasıda aynı canım hiç bir şekilde fazla almıyor

O zaman neden dönüşümlü değil

Yani bir hafta gececi bir hafta gündüzcü ya da işte bir ay bir ay gibi olsa

İş kanunu bile gece çalışmaya sınır getirirken polislik gibi çalışma şartları ağır bir meslek için çok fazla bu sistem

Yapamıyorlar işte onu kendi istediklerine göre karar vermiyorlar

Biz başka birime geçmek istedik ama kabul olmadı malesef
şimdilik böyle idare ediyoruz bakalım yakında Şark hizmetimiz çıkarda gideriz diye bekliyoruz.

12/36 mı çalışıyor yoksa
Bizim gibi 2 günde bir mi çalışıyor
2 ay önceye kadar gundusdeydi 2 aydır gecede pazartesiden cumaya akşam 8 sabah 8 ama evde akşam 7 de çıkıyor servise ordan ise 8 de is başı cumartesi boş pazar boş pazartesi akşam 7 de tekrar devam... gunduzdeyken cumartesi çalışıyordu pazartesi de sabah 7 de gidiyordu sadece pazar boş oluyordu... böyle daha iyi daha çok boş günü var hemde ben isim olunca bebeği birakabiliyotum gidip işimi hallediyorm

Bende gündüzleri evde olsun istemiyorum canım ya
ne temizlik yapabiliyorum ne arkadaşım gelebiliyor bana zor oluyor ama mecbur idare ediyorum artık

Evet zordur katılıyorum da adam 5 te gidiyor yalniz 5 6 saat uyanik geciremez misiniz tv si var interneti kitabi ne bileyim .Isin guzel tarafini düşünüp keyf almaya bakmali adam oglene kadar uyusa sonra senle zaman gecirir .Benim esim sabah 7 bucukta cikiyor aksam 10 da geliyor .Hamileyim bazen gücüm olmuyor o gelene kadar ac duruyorum .Guzel yonlerine bakmak lazim degilse mutsuzluk kacinilmaz

Bende gündüzleri evde olsun istemiyorum canım ya
ne temizlik yapabiliyorum ne arkadaşım gelebiliyor bana zor oluyor ama mecbur idare ediyorum artık
Ben yapabiliyorum temizliğini sadece yatak dağınık kalıyo onuda uyaninca yapıyorum benim için sorun olmuyo ama herkes aynı değil tabi sizin için zor olabiliyor

Canın tam ne demek istediğini anlamadım şu kismı"adam 5 te gidiyor yalniz 5 6 saat uyanik geciremez misiniz tv si var interneti kitabi ne bileyim .Isin guzel tarafini düşünüp keyf almaya bakmali adam oglene kadar uyusa sonra senle zaman gecirir" hangi 5.6 saatlik kısmı uyanık geciriyim canım

10 11 e kadar bir sekilde zaman gecirip uyumaktan bahsediyorum eger surekli boyle çalışıyorsa uyku duzenine yazik etme uyumaya alismalisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…