- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Canım benim eşim polis memuru
Hergün geceye gitmiyor
2gunde bir işe gidiyor
17.00 ile 09.00 arası
Hergün gitse tabi ozaman zorlanır ise gitmediği gün çıkıp geziyoruz alışveriş yapıyoruz
Onlara göre mantık şu gündüz gidenler az çalışıyor ama hergün gidiyorHaaa
Ben onu her gün sandım
Ben polisteki bu sistemi de anlamadım ama gece mesaisi neden gündüz mesaisinden çok ki
Ya üç vardiya olsun ya eşit olsun ya da gece daha zor gündüz uzun olsun
Bugün bir arkadaş daha yazmış hep gececi diye
Bunu neye göre belirliyorlar ödemesi fazla diye tercih mi ediliyor
Onlara göre mantık şu gündüz gidenler az çalışıyor ama hergün gidiyor
Gece gidenler çok çalışıyor ama 2 günde bir gidiyor
Parasıda aynı canım hiç bir şekilde fazla almıyor
Yapamıyorlar işte onu kendi istediklerine göre karar vermiyorlarO zaman neden dönüşümlü değil
Yani bir hafta gececi bir hafta gündüzcü ya da işte bir ay bir ay gibi olsa
İş kanunu bile gece çalışmaya sınır getirirken polislik gibi çalışma şartları ağır bir meslek için çok fazla bu sistem
Kız yok bende 5 tane kpnu sahibi tüp bebek yapacakmış ya 5 tane olur inşallah dedim benim 1 tane daha.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah canm5 tane derken maşallah rabbim uzun ömürler versin :)
Darısı bizlerin başına bi taneye razıyım :)
Burda benimki aksam 7 sabah 8Kızlar eşim gece çalışıyor ve o yokken ben uyuyamiyorum korktuğumdan değil aslında
Çok sıkılıyorum akşam 5te
İşe gidiyor sabah 9 da eve geliyor hep yanlızım benim gibi olan var mı dertleşelim kızlar
12/36 mı çalışıyor yoksaBurda benimki aksam 7 sabah 8
2 ay önceye kadar gundusdeydi 2 aydır gecede pazartesiden cumaya akşam 8 sabah 8 ama evde akşam 7 de çıkıyor servise ordan ise 8 de is başı cumartesi boş pazar boş pazartesi akşam 7 de tekrar devam... gunduzdeyken cumartesi çalışıyordu pazartesi de sabah 7 de gidiyordu sadece pazar boş oluyordu... böyle daha iyi daha çok boş günü var hemde ben isim olunca bebeği birakabiliyotum gidip işimi hallediyorm12/36 mı çalışıyor yoksa
Bizim gibi 2 günde bir mi çalışıyor
Bende gündüzleri evde olsun istemiyorum canım ya2 ay önceye kadar gundusdeydi 2 aydır gecede pazartesiden cumaya akşam 8 sabah 8 ama evde akşam 7 de çıkıyor servise ordan ise 8 de is başı cumartesi boş pazar boş pazartesi akşam 7 de tekrar devam... gunduzdeyken cumartesi çalışıyordu pazartesi de sabah 7 de gidiyordu sadece pazar boş oluyordu... böyle daha iyi daha çok boş günü var hemde ben isim olunca bebeği birakabiliyotum gidip işimi hallediyorm
Ben yapabiliyorum temizliğini sadece yatak dağınık kalıyo onuda uyaninca yapıyorum benim için sorun olmuyo ama herkes aynı değil tabi sizin için zor olabiliyorBende gündüzleri evde olsun istemiyorum canım ya
ne temizlik yapabiliyorum ne arkadaşım gelebiliyor bana zor oluyor ama mecbur idare ediyorum artık
Canın tam ne demek istediğini anlamadım şu kismı"adam 5 te gidiyor yalniz 5 6 saat uyanik geciremez misiniz tv si var interneti kitabi ne bileyim .Isin guzel tarafini düşünüp keyf almaya bakmali adam oglene kadar uyusa sonra senle zaman gecirir" hangi 5.6 saatlik kısmı uyanık geciriyim canımEvet zordur katılıyorum da adam 5 te gidiyor yalniz 5 6 saat uyanik geciremez misiniz tv si var interneti kitabi ne bileyim .Isin guzel tarafini düşünüp keyf almaya bakmali adam oglene kadar uyusa sonra senle zaman gecirir .Benim esim sabah 7 bucukta cikiyor aksam 10 da geliyor .Hamileyim bazen gücüm olmuyor o gelene kadar ac duruyorum .Guzel yonlerine bakmak lazim degilse mutsuzluk kacinilmaz
10 11 e kadar bir sekilde zaman gecirip uyumaktan bahsediyorum eger surekli boyle çalışıyorsa uyku duzenine yazik etme uyumaya alismalisinCanın tam ne demek istediğini anlamadım şu kismı"adam 5 te gidiyor yalniz 5 6 saat uyanik geciremez misiniz tv si var interneti kitabi ne bileyim .Isin guzel tarafini düşünüp keyf almaya bakmali adam oglene kadar uyusa sonra senle zaman gecirir" hangi 5.6 saatlik kısmı uyanık geciriyim canım
Aynen haklısıniz alışmam lazım bi şekilde10 11 e kadar bir sekilde zaman gecirip uyumaktan bahsediyorum eger surekli boyle çalışıyorsa uyku duzenine yazik etme uyumaya alismalisin
Amin inşallah.Kız yok bende 5 tane kpnu sahibi tüp bebek yapacakmış ya 5 tane olur inşallah dedim benim 1 tane daha.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah canm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?