- 1 Aralık 2013
- 2.416
- 1.356
- 248
- Konu Sahibi Bal10cukkk
-
Kızlar eşim gece çalışıyor ve o yokken ben uyuyamiyorum korktuğumdan değil aslında
Çok sıkılıyorum akşam 5te
İşe gidiyor sabah 9 da eve geliyor hep yanlızım benim gibi olan var mı dertleşelim kızlar
Rabbim nasip ederse inşallah düşünüyoruz :)
InşaAllah Rabbim isteyen herkese nasip etsinRabbim nasip ederse inşallah düşünüyoruz :)
Neden öyle bişey yapıyorsunuzBenim eşimde çok çalışıyor bazen geç kalmasına o kadar sinirleniyorum ki geldiğinde kolunu çimdikliyorum.
Benim eşim iki günde bir geceye gidiyorEsim de ben de shiftli calisiyoruz. Yani gece calismamiz oluyor ama hep gece degil. Bazen ben sabah o gece veya tam tersi
Alistik artik
Yalniz 5ten 9a cok uzun degil mi? Ne is yapiyor ki?
Biz 17.00 girisliysek 1.30 cikisliyiz.
00.00 girisliysek 8.30 cikisliyiz.
Allah en kısa zamanda nasip etsin canm benim hemde 1 değil 2 değil 5 tane :))Yapamadık biz canım
tüp bebek tadAvisi görüyoruz
Amin canım inşallah teşekkür ederim iyi dileklerin içinAllah en kısa zamanda nasip etsin canm benim hemde 1 değil 2 değil 5 tane :))
Kendi işini yapıyor istese daha erken gelebilir ama illa kendi ilgilenecek yoksa içi rahat etmiyor. Erken gelmek için çaba sarfetmiyor diye sinirleniyorum.Neden öyle bişey yapıyorsunuz
Anladım canım ama patronların işi daha zor vallaKendi işini yapıyor istese daha erken gelebilir ama illa kendi ilgilenecek yoksa içi rahat etmiyor. Erken gelmek için çaba sarfetmiyor diye sinirleniyorum.
5 tane derken maşallah rabbim uzun ömürler versin :)Allah en kısa zamanda nasip etsin canm benim hemde 1 değil 2 değil 5 tane :))
Canım benim eşim polis memuruMerak ettim ne işi bu
6 yıldır hep gece
Başka iş arasa
Siz de gündüz onunla uyuyorsanız ne Zaman dışarı çıkıyorsunuz gün yüzü insan yüzü görüyorsunuz ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?