Eşi gece çalışanlar burda mı ?

Akşam çocuk TV su bu gecıyor uyumak zorunda kalıyorum yoksa sabah kızım uyanıyor uykusu z kalmayım diye. Önceden de tv bılgısayar oyun hobıler şu bu geçer sabaha karsı uyurdum sonra eşimle uyuyu öğleden sonra kahvaltımızı yapar hoop gezmeye çıkardık:) o dönem bekar arkadaşlarım da vardı bazı akşamlar onlarla çıkardık vakıt gecerdı

Esim gece falan calismiyor ama anliyorum seni. Bekarken yalniz yasadigim da oldu.Gayet de keyifliydi ama evlendikten sonra insan esine fazla alisiyor sanirim. Evde olmadiginda fazla surerse cok sıkılıyorum.

Esim de ben de shiftli calisiyoruz. Yani gece calismamiz oluyor ama hep gece degil. Bazen ben sabah o gece veya tam tersi
Alistik artik
Yalniz 5ten 9a cok uzun degil mi? Ne is yapiyor ki?
Biz 17.00 girisliysek 1.30 cikisliyiz.
00.00 girisliysek 8.30 cikisliyiz.

Benim eşimde çok çalışıyor bazen geç kalmasına o kadar sinirleniyorum ki geldiğinde kolunu çimdikliyorum.

Benim eşim iki günde bir geceye gidiyor
17:00-09:00 çalışma saatleri

Benimde eşim haftada iki gün gece çalşyor çocuk yokken çok şey yapardım ders çalşrdım kitap okurdum müzik dinlerdim yada sadece düşünürdümm yanlızlığı çok severdim hala seviyorym yanlız kalmayı ama oğlum saolsun hiç fırsat vermiyor iki yaşına girecek bi canavarım var evde eskiden sabahlara kadar oturan ben şimdi oğlumu uyutur uyutmaz sızıyorum eşim sabah kaçta gelmiş duymuyorum bile bana diyo sen eskiden böyle değildin aslında en çokta kitap okumayı özledim ya

Benim de cok yalniz kaldigim olur hatta gunlerce eve gelmez. Cocukla yalniz kalmak daha zor. Bebekten once ben kitap okurdum, ders calisirdim, dizi izlerdim, saatlerce annemlerle goruntuli konusurdum, film izlerdim, pasta borek yapardim, spor yapardim, misafirlerim olurdu devamli arkadaslarim vardi simdi hicbirini yapamiyorum. Firsatin varken degerlemdir.

Kendi işini yapıyor istese daha erken gelebilir ama illa kendi ilgilenecek yoksa içi rahat etmiyor. Erken gelmek için çaba sarfetmiyor diye sinirleniyorum.
Anladım canım ama patronların işi daha zor valla
Yeri gelince çalışanlar izin alıp 1 gün gelmez
Ama patron olunca yarım gün gitmesin işe işler aksar başinda durmassa

Yinede patron canım kıymetini bil

Maaşlı çalışmak daha zor bişey

Kesinlikli maaş daha zor. Şuan bi izin almak için 15 gün önceden haber veriyoruz ki idare edebilmek için ayarlasınlar.

Allaha çok şükür bu da iyi tabi ki.

Merak ettim ne işi bu

6 yıldır hep gece

Başka iş arasa

Siz de gündüz onunla uyuyorsanız ne Zaman dışarı çıkıyorsunuz gün yüzü insan yüzü görüyorsunuz ki

Merak ettim ne işi bu

6 yıldır hep gece

Başka iş arasa

Siz de gündüz onunla uyuyorsanız ne Zaman dışarı çıkıyorsunuz gün yüzü insan yüzü görüyorsunuz ki
Canım benim eşim polis memuru
Hergün geceye gitmiyor
2gunde bir işe gidiyor
17.00 ile 09.00 arası

Hergün gitse tabi ozaman zorlanır ise gitmediği gün çıkıp geziyoruz alışveriş yapıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…