eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeSu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hayatimda verdigim en dogru karar esimle evlenmekmis. esim en dogru secim. allahima cok sukur cok mutluyumonu cok seviyorum allah yoklugunu gostermesin benim canimi ondan once alsin diye dua ediyorum hep cunku ben onsuz yasayamam cok korkuyorum onu kaybetmekten.:asigim:

evlilik benim için bi fobi gibiydi..
çok korkuyordum...
ama boşunaymış...
böyle bir eşe sahip olacağımı bilseydimmm
bu anlamsız korkulara kapılmazdım...
hayatım da verdiğim en doğru karar...
en güzel, en iyi, en en en en....

kesinlikle doğru seçim....eşim için çok fedakarlık yaptım(gerçi onun için de aynı şey geçerli)
hayatımda yaptığım en iyi şey eşimle evlenmek.......canım kocişkom:asigim:

a.sEveet kesinlikle hayatımda verdiğim en doğru karar.Kaynanam dışında tabii.Ama herşeye herkese rağmen o benim en değerli varlığım kızlarımdan sonra tabi ki.İyi ki evlenmişim onunla ve inşallah onunla yaşlanıp onunla ölürüm.Onu çok seviyoruumm.Şeniz

Kesinlikle verdiğim en doğru karar eşimle evlenmekti Rabbim kıymet bilen insanlarla karşılaştırsın herkesi

Allahıma şükürler olsun hayatımda aldığım en doğru kararlardan biri eşimdir, inşallah mutluluğumuz hiç bozulmaz

kendim bekarim ama allah eslerinizi size ve sizi eslerinize bagislasin. adiniza cok sevindim ben ya...

benim kocacım benim hayatımda aldığım en asil kararım ilk heyecanım. iyiki çıkmış karşıma. Allah utandırmasın cümlesini bizleride.

kessinlikle esim basima gelen en güzel sey iyiki karsima cikmis iyiki diretmis iyiki benden vazgecmemis iyiki iyiki saymakla bitmez yani
allah onu basimizdan eksik etmesin ve allahim esimden razi olsun
(allah herkezin gönlüne göre verir insallah)

bende iyiki eşimle evlenmişim canım o benim ya çok seviyorum anlayışlı ve bitanedir o severek evlendim 2 yıldır evliyim ama hala aşığım ona ,bunuda taze tutmak için elinden geleni yapıyor... seni seviyorum kocişkom :)))

hayatımın en güzel en doğru kararı hayatımı gerçek bi mutluluğa çeviren kararı...kuzucum seni çok seviyorum sonsuza kadar böyle kalalım...

şuan bunu tüm yüreğimle söyleyebilirim...

İYİ Kİ EVLENMİŞİM:... iyi ki varsın kocacım...

sensiz bir saniye bir nefes düşünemiyorum. evdeyken o lavobaya gidince kapıda bekliyorum:)) o duştayken perdenin diğer tarafındayım:)) illa ki konuşucam sürekli beni sevdiğini duyucam:)
saatlerce seni çoook seviyorum diyebiliriz birbirimizzeee.. ohh iyi ki de evlenmişim. çok mutluyum.

bende doğru seçim yapmışım diyenlerdenim..yardımcı olmak anlamında bana zerre kadar faydası olmaz benim ikinci çocuğum gibidir...ama huyu ahlakı,benim ona yaptıklarımın yanında hiç bir anlam ifade etmez gerçekten..beş senedir beni hiç üzmedi,hiç bir mantıksız harekette bulunmadı,ben onu hiç bir konuda uyarmadım..bunlar sadece bir kaçı onun için söyleyeceklerimin..gözünün içine bakınca gördüğüm o parıltıda en güzel sevgi sözcüklerini anlatmakta kifayetsizdir.bazen diyorum ben kime iyi bir şey yaptımda allah bana onun gibi bir eş nasip etti diye..çok şükür bin şükür,41 kere maşallah süphanallah...allah herkese öylesini nasip kısmet etsin inşallah..

Allahıma bınlerce sukur karsıma herkonuda hayırlı,kıymetbılır bır eş cıkardı...bır de guzel baba oldu kii sormayın...o bızım aşkımız aşkımız..(masallah hepınızın adına) Allah saglık sıhhat versın insallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…