eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeSu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benim henüz eşim olmadı ama eşim yolunda ilerliyoruzz 5 yıldır birlikteyizz tek bir adımımız kaldıı ve bugüne dek hiç pişman olmadım olmicağımada pişman etmiceğinede inanıyorum

Seni sevmek, bana hayatın ne kadar anlamlı, nefes alıp verişimin bana verilmiş kocaman bir hediye olduğunu gösterdi.
Sabahları yeni güne kocaman bir gülümsemeyle başlamanın tadına vardım.
Hiç bir zaman bir anlam yüklemeyi başaramadığım yıldızların hepsinin artık başka başka bir sürü anlamı var.
Onlara her baktığımda;
birsinde gözlerini, birisinde gülüşünü, bir diğerinde ise senin bana hediye ettiğin yaşama sevincimi görüyorum.
Ve onlara her baktığımda Allah’ıma binlerce defa şükrediyorum.
Beni senin gibi bir hediyeyle mükafatlandırdığı ve seni hayatıma soktuğu için... İnsanın hayatta kendini şanslı hissetmesi kadar güzel bir şey olamaz herhalde! Benim de kendimi şanslı hissetmemi sağlayan sensin. Senin sevgin...
Sen doğan yeni günüme en büyük sebepsin. Seni sevmek, sanki bütün dünyaya kafa tutmak, bütün kötü şeyleri pembe görmek...
Hoş sen yanımda olduktan sonra gerekirse dünyaya da kafa tutarım. Bilirim ki sevgin, aşkın yanımda.
Bilirim ki düşsem de, yenilsem de beni kaldıracak olan eller senin ellerin... korkmam bu yüzden.
Çünkü sevmenin ne kadar güçlü, ne kadar yüce bir duygu olduğunu sen öğretin bana...
Seninle birlikte yeniden doğdum ben, seninle emekledim, seninle yürüdüm, ilk sözcüklerimi senin yanında söyledim.
ilk göz yaşlarımı senin için döktüm.
Anlayacağın hayatımı seninle en baştan yaşadım, her şeyi sende temize çektim ben. Hatalarımı, günahlarımı, aşklarımı...
Ben senin gözlerinin içinde boğulmaya razıyım.
Yeter ki bana olan sevgin, aşkın eksilmesin dilinden

doğru kişi eşim ama bazen beni sinir ediyo mesela buğün işten geldiğinden beri play station oynuyo bu saate kadar.şuan keşke evlenmeseydim diyorum beni evde ihmal ettiği için ama bu kişiyle alakalı değil evlenince hepsi böle olacak al birini vur ötekine

çok şükür ki onunla evlenmişim oysa basta hiç istememiştim.............allah onu benim yanımdan eksik etmesin (aman:Saruboceq:)

Allaha şükür evet doğru seçim...
daha doğrusu olamazdı da heralde

Dünyaya tekrar gelsemmm yine eşimle evlenirimmm beni çekecekk daha iyi biri karşıma çıkacağını hiçç sanmıyorummm ...

Allahıma şükürler olsun ki aşkımla evlenmişim. O nunla evlenmek şu zamana kadar aldığım en doğru karar. Ve çok şanslıyım herkezin gıpta ile baktıgı bir eşim var.Evlilik hali zaman zaman benimde kızdığım oluyor.Ama bunlar hayarın tuzu biberi. Hep iyi yada hep kötü olmaz arasıra ortaya karışık lazım.

bunu zaman zaman derim ama bazende aksini derim.
çünki insanın ne ruh hali nede yaşadoıkları hergün aynı değildir.

çok şükür allah onu karşıma çıkardıŞeniz

:1hug:allah onu başımızdan eksik etmesin.çok doğru bır seçım yapmısım.canım kocacığım benım..

bazen eşime diyorum senin yerine ben olsam şimdiye beni boşamıştım diye...herşeyime rağmen 16 yıldır beni sevmeye devam eden eşim hayatta verdiğim:1hug: en doğru karardı

erkek kadın ayırt etmeden umarım herkes doğru seçim der eşleri için .çünki evlilikten sonrası çok önemli özellikle hayal kırıklıkları yaşamak çok kötü.bende diyorumki yüzde 99 doğru seçim ee yüzde birlik bir hata payıda olsun artık:)

kırk defa hayata gelsem,kırkında da eşimle evlenirdim..çünkü ben ona resmen aşığımmmm:1hug:,tabiki o da bana

Ne güzel yorumlar yapılmış demek ki evlilik Allah'ın bir lütfu..
Güzellikleri görüp mutlu olabildiğinize göre siz de güzel eşlersinizdir.
Allah nazarlardan saklasın, tüm müslüman kardeşlerimin evine huzur,mutluluk,bereket versin

çok şükürki evt diyorum çünkü çokk şeyleri aştık evlendik ve sonradan bozulsa yıkım olurdu herkesi gözardı etmiştim eşim için şimdi tüm ailem eşimi çok seviyor tartışsak bile sen bişey yapmışsındır diyolar evt kesinlikle doğru çevremdeki evliliklee bakıyorum da gereçkten evine bakan eşine bakan saygılı sevgili merhametli biri umarım ömrüümn sonuna kadar değişmez tabi bende ve hep böyle mutlu oluruz

KESİNLİKLEEE HAYATIMDAKİ EN DOĞRU KARARIM! şuana kadar hayatımda verdiğim en iyi seçimim eşim!

Yıllar önce doğru karar diye başlamıştı evliliğiiiiim???????????
senağlamasenağlamasenağlama

Tabi ki doğru seçim yapmışım.Mert,dürüst,merhametli......Dün gece çok rahatsızlandım.Mide bulantısı,karın ağrısı ateş.Gecenin ikisinde kalktı bana nane limon hazırladı.Üşüyen ellerimi ısıttı.Şimdi onun sayesinde ayaktayım.Onu çok seviyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…