• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...

• Konu Sahibi Konu Sahibi DeSu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çoooooooooooook şanslısınız arkadaşlar eşim hayatımın en büyük en kötü en en en en nekadar kötü en varsa hepsi nefret ediyorum ama kurtulamıyorum da içinizi kararttımsa üzgünüm ama kıymetini bilin diye yazdım

benim bitanem de kesinlikle en doğru seçimim.. şimdi bilgisayar sehpada o dizimde yatıyo pijamalarla üstünde battaniye tv izliyo kuruyemiş yiyo arada bi ya kolunu oynatma diyo onun bu haline bile aşığım ben:nazar::nazar:Şeniz

ben eşimle evlenmekle dogru secim yapmışım Allahımın sevgili kuluymuşumki bana eşimi nasip etti dünyada beni ençok seven kişi eşim benim için herşeyi yaptı yaparda canım kocam askerde şimdi

Evlenmeye karar verdiğimizde yerinde ve doğru bir karar oldugunu sanıyordum..

Ama erken evlenmişim sonradan anladım..

Çok sıkıntılar çektik ama değerdi
hayatımın en doğru kararıydı badem gözlüm

ben bunu sıklıkla soyluyoruuum iyiii ki ve bu seçim kesinlikle doğru diyorum sağımda solumda gördüklerimle kıyaslıyorum benımkı bana en uygun olanı dıyorummmm kaydirigubbakcemile3

şükürler olsun. Allah'ım iyiki eşimi karşıma çıkarmış. evet doğru seçim eşim. Şeniz

eeveettt iyikide esimle evlenmisim hayatımda yaptığım en doğru seçim.onu çok seviyorum

bende iyiki kocamla evlenmişim çünkü o benim herşeym inş.güzel allhım hiç bir zaman pişman etmez

daha evlenmedim ama nişanlım için doğru insan olduğunu düşüüyorumŞeniz...bu düşüncem evlendiğimizde de devam eder............:teselli:

benım sevgilim de benım hayatımdaki en dogu karar oldugunu düşünyorum=) allahım düşüncemi kara çıkarmaz inşallah..

evet hayatımda dediğim en doğru evetlerden biriside kocişim iyi ki evlenmişim allah kimseyi pişman etmesin

Allah sonradan utandırmasın ama iyiki onunla evlenmişim,iyiki çok şükürler olsun ki o var hayatımda.

ewet en doğru seçim benim eşim
hep hayırlısını istedim böle oldu görücü usülü ama şu an deliler gibi aşığım kocama

bir kere daha dünyaya gelsem yide eşimle evlenirdim o benim başıma gelen en güzel şey iyiki varsın iyiki benimsin kocacım

eşim benim için doğru biri iyi ki onunla evlenmişim canım benim herşeyim o benim.iyi ki karşıma çıktın hayatım.seni çok seviyorum :)

Back
X