Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
eşi için,doğru seçim yapmışım diyen var mı arkadaşlar...
çoooooooooooook şanslısınız arkadaşlar eşim hayatımın en büyük en kötü en en en en nekadar kötü en varsa hepsi nefret ediyorum ama kurtulamıyorum da içinizi kararttımsa üzgünüm ama kıymetini bilin diye yazdım
benim bitanem de kesinlikle en doğru seçimim.. şimdi bilgisayar sehpada o dizimde yatıyo pijamalarla üstünde battaniye tv izliyo kuruyemiş yiyo arada bi ya kolunu oynatma diyo onun bu haline bile aşığım benŞeniz
ben eşimle evlenmekle dogru secim yapmışım Allahımın sevgili kuluymuşumki bana eşimi nasip etti dünyada beni ençok seven kişi eşim benim için herşeyi yaptı yaparda canım kocam askerde şimdi
ben bunu sıklıkla soyluyoruuum iyiii ki ve bu seçim kesinlikle doğru diyorum sağımda solumda gördüklerimle kıyaslıyorum benımkı bana en uygun olanı dıyorummmm kaydirigubbakcemile3