- 31 Ekim 2013
- 62
- 30
- 28
- Konu Sahibi ahmuhsinunlu
-
eğerki özel sektörde bulduysanız bu işi hayatınızın hatasını yapıyorsunuz eşininzden ayrı yaşamayın...devlette olunca zaten geliş çok uzamıyor ...fakat ben eşlerin ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum bende mecburiyetten bir dönem ayrı kaldım eşimle maddi külfeti saymayacağım ama araya ister istemez soğukluk giriyo..birleştik çok şükür rahatladık...Merhaba arkadaşlar,
Ben esimle farklı şehirlerde yaşamaya başladım. Çünkü benim ailemin ve de eşimin ailesinin yaşadığı şehirde tam istediğim gibi bir iş buldum. Eşim de bana "sen gitmek istiyorsun, git. Zaten sonrasında beni eş durumundan yanina aldirirsin. Tayin durumu hallonunca evinizi oraya tasiriz." dedi. Ben işe basladim baba evine geri döndüm. Ancak bu tayin süreci tahmin ettiğimizden daha uzun surecekmis. Rahat bir yol sürer. Ben araya mesafe girerse soğukluk da girer diye çok korkuyorum. Benim gibi ayri yasayan arkadaşlardan fikir almak isterim. Ne gibi problemlerle yüzleşmek zorunda kaldiniz.
Merhaba arkadaşlar,
Ben esimle farklı şehirlerde yaşamaya başladım. Çünkü benim ailemin ve de eşimin ailesinin yaşadığı şehirde tam istediğim gibi bir iş buldum. Eşim de bana "sen gitmek istiyorsun, git. Zaten sonrasında beni eş durumundan yanina aldirirsin. Tayin durumu hallonunca evinizi oraya tasiriz." dedi. Ben işe basladim baba evine geri döndüm. Ancak bu tayin süreci tahmin ettiğimizden daha uzun surecekmis. Rahat bir yol sürer. Ben araya mesafe girerse soğukluk da girer diye çok korkuyorum. Benim gibi ayri yasayan arkadaşlardan fikir almak isterim. Ne gibi problemlerle yüzleşmek zorunda kaldiniz.
kahvsevindigi 36609835 .!.:Aradaki bağ güçsüz değilse neden soğukluk girsin, özlemden dolayı daha da kuvvetlenir.
Yaşamadığım için bilemem tabii, zaten kullanıcı adınıza beslediğim hayranlıktan dolayı geldim konuya
Ben de esinşallahkli ulkelerde yasamak istiyorum ama kabul etmiyo
Ben 1 yıl öyle yaşadım
barışırsam da tayin meselesi kapı gibi önümüzde anlıyorum yani seni
Mecburiyet mi ve kamu görevi mi?
O kadar çok sorun çıkar ki evliliğimiz bitme noktasında... Özlem kavgaya dönüyor
Ben de basima bu ihtimalin gelmesi ihtimalini dusunuyorum arada. yasamadan bilemem ama bana hep sey gelmistir nasil işten dolayi esinden uzun sure ayri kalabiliyolar ben olsam isi birakirim aile daha onemli. Ama dedigim gibi basima gelmeden bilemem ki insallah hic gelmez.
Umarim sizde cikar yolunu bulursunuz
Mecburiyet mi ve kamu görevi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?