• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ile ayrı sehirde yaşayanlardan yardim istiyor

ahmuhsinunlu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2013
62
30
28
Merhaba arkadaşlar,
Ben esimle farklı şehirlerde yaşamaya başladım. Çünkü benim ailemin ve de eşimin ailesinin yaşadığı şehirde tam istediğim gibi bir iş buldum. Eşim de bana "sen gitmek istiyorsun, git. Zaten sonrasında beni eş durumundan yanina aldirirsin. Tayin durumu hallonunca evinizi oraya tasiriz." dedi. Ben işe basladim baba evine geri döndüm. Ancak bu tayin süreci tahmin ettiğimizden daha uzun surecekmis. Rahat bir yol sürer. Ben araya mesafe girerse soğukluk da girer diye çok korkuyorum. Benim gibi ayri yasayan arkadaşlardan fikir almak isterim. Ne gibi problemlerle yüzleşmek zorunda kaldiniz.

Bende Eşimle Ayrı Kaldım.. Ayrı Kalmak Bi yandan Çok iyi bir Yandan Çok kötü Kötü Tarafı Özlemm.. İyi Tarafıda Özlemmm.. Yani bol bol Özlüyorsun Sevdiğini Yokluğunu Hissediyorsun... Telefonlarda Çok Kavga Ettim Eşimle... Yanyana gelince kuzu gibi olduk şimdi Gürültü patırtıdan kaçar olduk.. Birşey olmaz merak etme Faydası olur zararı olmaz

Aradaki bağ güçsüz değilse neden soğukluk girsin, özlemden dolayı daha da kuvvetlenir.

Yaşamadığım için bilemem tabii, zaten kullanıcı adınıza beslediğim hayranlıktan dolayı geldim konuya (:

Merhaba arkadaşlar,
Ben esimle farklı şehirlerde yaşamaya başladım. Çünkü benim ailemin ve de eşimin ailesinin yaşadığı şehirde tam istediğim gibi bir iş buldum. Eşim de bana "sen gitmek istiyorsun, git. Zaten sonrasında beni eş durumundan yanina aldirirsin. Tayin durumu hallonunca evinizi oraya tasiriz." dedi. Ben işe basladim baba evine geri döndüm. Ancak bu tayin süreci tahmin ettiğimizden daha uzun surecekmis. Rahat bir yol sürer. Ben araya mesafe girerse soğukluk da girer diye çok korkuyorum. Benim gibi ayri yasayan arkadaşlardan fikir almak isterim. Ne gibi problemlerle yüzleşmek zorunda kaldiniz.
eğerki özel sektörde bulduysanız bu işi hayatınızın hatasını yapıyorsunuz eşininzden ayrı yaşamayın...devlette olunca zaten geliş çok uzamıyor ...fakat ben eşlerin ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum bende mecburiyetten bir dönem ayrı kaldım eşimle maddi külfeti saymayacağım ama araya ister istemez soğukluk giriyo..birleştik çok şükür rahatladık...

Ben 1 yıl öyle yaşadım
barışırsam da tayin meselesi kapı gibi önümüzde anlıyorum yani seni

Bende esimden ayri yasiyorum ama bizimkisi zorunluluk... esim askerde araya sogukluk girebilir diyende oldu ama aksine biz birbirimize yeniden baglandik hemde eskisinden daha siki baglarla hasret coook zormus umarim enn kisa surede biter sizinki..

Ben de basima bu ihtimalin gelmesi ihtimalini dusunuyorum arada. yasamadan bilemem ama bana hep sey gelmistir nasil işten dolayi esinden uzun sure ayri kalabiliyolar ben olsam isi birakirim aile daha onemli. Ama dedigim gibi basima gelmeden bilemem ki insallah hic gelmez.
Umarim sizde cikar yolunu bulursunuz:KK64:

Merhaba arkadaşlar,

ben de yaşadım 15 günde bir gelirdi eve.
o zaman çok kıymetliydi o haftasonlarımız..
(sonunda kavuşup aynı evde kalmaya başlayınca artık yanımdan ayrılmak istemez sanıyordum
ama yine beni bırakıp memleketine gitti bugün)

neyse ayrıyken zor oluyor ama değerli oluyor.
1 sene ise dayanın...

Arkadaşlar lütfen eşlerin ayrı yaşamasını doğru bulmuyorum diye asla yargılamayın... İnsan yaşamadan bilemiyor...
Asla okulda kalmam diyordum, yaklaşık 2sene iş bulmak için cebelleştikten sonra akademisyen olmanın tam bana göre olduğunu farkettim ve eşimden kariyer yapmak için ayrıyım ..evet zor oluyor ama etrafımda(özellikle bizim meslekten olanlar genelde bu şekilde) oldukça fazla var...eşiminde işleri çok yoğun olduğu için görüştüğü üzde kaliteli zaman geçirmeye çalışıyoruz...hiçbirşey ömür boyu bu şekilde sürmez elbet bizde birşekilde birleşeceğiz...
2.büyük konuştuğum durum ise asla uzaktan ilişki yaşamam diye idi. 3sene sevgiliyke. Eşimle hepberaberdik...evlenince ayrı düştük...
Ama tayin olayıda varsa kesinlikle bu süre için sabredilmeli diye düşünüyorum çünkü gerçekten sevdiğin işi yapmak çok önemli bir faktör diye düşünüyorum...

kahvsevindigi 36609835 .!.:
Aradaki bağ güçsüz değilse neden soğukluk girsin, özlemden dolayı daha da kuvvetlenir.

Yaşamadığım için bilemem tabii, zaten kullanıcı adınıza beslediğim hayranlıktan dolayı geldim konuya :-)

Begenmene sevindigim, cok

Bizde suan ayriyiz. ustelik yeni evliyiz ama tayin bekliyoruz. 1 yildir ayri sehirlerdeyiz ama cok ozlesekte cok tartisiyoruz. Ama genede isini on plana almakla iyi etmissin. hayatin ne getirecegi belli olmaz

Ben de basima bu ihtimalin gelmesi ihtimalini dusunuyorum arada. yasamadan bilemem ama bana hep sey gelmistir nasil işten dolayi esinden uzun sure ayri kalabiliyolar ben olsam isi birakirim aile daha onemli. Ama dedigim gibi basima gelmeden bilemem ki insallah hic gelmez.
Umarim sizde cikar yolunu bulursunuz:KK64:

Amin.

Back
X