Eşi internet oyunlarına aşık olanlar varmı

Lavanda

Başını eğme dik tut
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
824
3
96
Diğer
İnterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.

ah canım ya, ne kadar yapıcısın. Bazen bende diorum nasıl oluyo bu ordan mı burdan mı ama öyle kapsamlı bi oyunki bi de gerçek zamanlı oynanıo. Saatler boyu bilgisayarda olman lazım. Ancak biras soru sorabiliorum. Oynamayı beceremiirum. Ben onu vazgeçirebilme düşüncesindeyim ama ancak eskiye oranla yeteri kadarda olmasa biraz azaldı. Tümüyle vazgecmedi. Resmen birlikte olacağımız zamandan çalıo. ılgiden çalıo.Ama ben bunu ona anlatamıyorum.Ah,ah.

bende varım.. sinir oluyorum o oyundayken.. savaş değil bilardo falan oynuyor ama artık sıkıldım her kızdığımda haklısın bidaha bu kadar oynamıycam diyor ama nafile:(

Boşver canım ya, adam akşamları arkadaşlarıyla takılsa daha mı iyi olurdu. Sende bir tane bende bunlardan 2 tane var. Fifa 2008 oyunu için baba oğul birbirine giriyor evde. Kıyametler kopuyor, eşim daha ayakkabılarını çıkartmadan oğluma seslenerek "çabuk kalk ben oynıcam" diyor ve evde kıyametler kopuyor.

benim eşimde oynuyo,çok söyledim böyle olmaz diye ...bi süre sonra oynamaktan vazgeçti...
bakıyorumda yine başladı oynamaya....eee yapacak bişey yok...alıştım nede olsa...

İnterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.

Niye basit gelsin bacım herkesin sorunu bu. Bilgisyar çıktı aile diyologları bitti. İnsanlar artık gerçek hayat yerine sanal hayatta yaaşamaya başladılar ve çok ciddi bir problem bu sadece sende değil,herkesde var bu sorun,
Dört kişilik bir aileyiz ama tek kişi gibi yaşıyorum,defalarca söylememe vede şiddetli kavgalar etmeme rağmen birsüre sonra unutuluyor yine eski hamam eski tas oluyr.
Kime sorsam aynı dert diyorlar.Sende kendine meşgale bul düşündükçe insan sinir oluyo

benim eşimde öyle manager oyunu galiba bende tam bilmiyorum maç yapıp duruyor yani:(
ama azaldı önceden daha fazla oynardı...:)

anoom bılıyom o oyunu allah kolaylık versin kardeş hayır güzelde bi oyun değil bana göre ama oynayan herkes bagımlısı taktımı takıyorlar yani o derece klan savaslarından bahsedıyorsun sanırım yaa yapacak tek sey oyunu oynamaya ondan daha hevesli davran bak o zaman bıkıyorlarr herkes güzel oyun dıyo belki sende bagımlısı olrusun birazda eşin dusunur napcam diye

benim eşim de travian bağımlısıydı...evlendiğimiz ilk aydan evvelki haftaya kadar sürekli bu oyunu oynadı..
gece saati kurardı, kalkar kontrol ederdi,dışarıdayken arkadaşını arar rica eedrdi kontrol etmesi için..
işyerinde tüm gün siteye bağlıydı..

ben çok sert çıkmadım hiç...kendiliğinden vazgeçmesini bekledim..
en sonunda oyun kurallarına uymadığı için siteden atıldı...oh canıma değsin çok da iyi olduuu:icecream:
artık girmiyor, gerçekten bağımlı yapmış beni bu oyun diyor.

Bu bir hastalık bağımlılık canım ne yaparsan yap boş artık kapılmış netin büyüsüne ama takma evde bir ruhla yaşıyor olduğunu bil artık.Psikoloğa götür diyeceğim ama gitmez çünkü ona göre psikiyatrik bir durum değildir.HİÇ UMURUNDA OLMASIN BELKİ BIKAR BİR GÜN.:delphin:

canim bence esini karsina al ve konus... ama bunu kavga sirasinda degil sesiz sakin bir anini yakalayinca cek karsina adam akilli konus ve hicte ödün verme. tavrinida ortaya koy gerekirse! gercekten biraz disini göstermen lazim!

canım benim dişimi gösterdim zaten olan 18 hesabını 4 e indirdi sonrasında ben bağımlı olmuşum gerçekten de dedi, ama kalan o 4 hesapta canıma günüme yetiyor annesi geliyo annesinin yüzüne zor bakıyo kocam bişi sorsan duymuyo, bi yere gitsek internet varsa illaki girip bi bakıyo duruma, internet yoksa eve gidiyo bi bahane bulup, çıldırcam ya, bi yandan da diyorum şükür kıza kadına takılıp chat yapmıyo bi yandan diyorum bu gidişle aramız soğucak 2 arada 1 deredeyim ama haklısınız harbi psikolokluk oldu maalesef

valla canım 2 seneden beri bu internet illetiyle uğraşıyorum aynı senin eşin gibi benimkide bi şavaş oyununa bağımlı durumda bide travian diye bi oyun oynuyo bende çok kızdım bağırdım çağırdım ama baş edememiyorum süresi artık netin doluyo kapattırmayı düşünüyorum inanki işten geliyo sabaha kadar netin başında yüzünü görmüyoruz:S

ınterneti aldık iyi, çok güzel. Ama son 6 aydır 2 kere sinir krizi geçirdim. Sırf eşimin internet oyunundan. Bi savaş sitesine üye. Çıkmaz oldu bu siteden. Laf söylüyorum dur bi dk canım sonra, yemeğe çağırıyorum geliyorruuuuuuum 5 dk, eve geliyor ilk işi bilgisaarın başına oturup oyunu kontrol etmek saat sabah 3 oluyor benimki oyunda bu hep böyle 6 aydan beri, çok bunaldım.Basit gibi gelenler olabilir ama ilgisi benden çok oyunda ve ben napsam faydası olmuyor çok üzülüyorum.

:uhm:

bende şikayetçiyim bu oyundan..
resmen kumam gibi oldu bu oyun
:delphin:

Son düzenleme:
yaram deşilmiş bakıyorum

bir oyun delisi kocada bende varr..
maç delisi adam ya..
playstation oynuyo habire..
bir elimede benim tutuşturuyordu o kumanda aletinden hadi kapışalık diyodu bana zorla oynatıyodu kaydirigubbakcemile
dayanamadım tartıştım yasakladım evde oyunu..

ama iyimi oldu kötümü bilmiyorum
şimdide evde yasakladığımdan beri türlü bahanelerle nerden bulduğunu bilmediğim playstationcıya kaçıyo.. :kızgın:

ya sabır ya sabırrr

bu oyunun adı knight online mı??? :uhm:

eğer oysa bende şikayetçiyim bu oyundan..
resmen kumam gibi oldu bu oyun
:delphin:

YOK KUŞUM O OYUN DEĞİL BU BENİMKİ KİNGAGE DİYE Bİ OYUN AMA TABİRİNİ ALKIŞLIYORUM HARBİDEN KUMAMIZ GİBİ BU OYUNLAR AH AH BU DERDE ÇARE BULAN VARSA YAZSIN KURTARSIN BİZİ :oklava:

Back
X