Eşi internet oyunlarına aşık olanlar varmı

canım benim eşim çocuk gibi...
bir çocuğumuz yok ama yapsam bile ilgilenmez çocukla da benimle de..
muhtemelen "şu cocuğu sustuuuuuuurr" diye bağırır. -tatlicadiarzu-

gercek cocuk erkekleri çok değiştiriyo.en azından benim eşim değişti.cocuga bakmak gercekten çok zor hele yeni dogmus bi bebek dayanılmaz oluyo.eşim hafat sonları evde oldugu için bebegin o sürekli huysuz ağlar halini gördüğü için daha anlayışlı davranıyo.bu yüzden akşamları herseyi bırakıp bana yardımcı oluyo.bilgisayar oynarken sabaha karsı cok kaldırdıgımı hatırlıyorum eşimi..bende bakmaz sanıyodum ama allah razı olsun bu onuda yalancı cıkardı beni.bebegin karnını doyurup altını aldıktan sonra eşitiz onlarla.neden bakmayacakmıski.yalnız cok sıkısırsa acıkmıs annesi al bunu diyip kıvırıyo biraz.o zamanda bilgisayarı acacak gücü olmuyo.doğruca uzanıp biraz dinlenmeye calısıyo.:delphin:

oyunlari seviyor bazen zor kopariyorum onuu ama zeka oyunlari falan oynuyor..okey,tavla bensiz oynamasina asla izin vermem bence sizde vermeyin..

1 sene öncesine benimde başımda aynı dert vardı..sabaha kadar oynuyodu adam uyku uyumuyodu ya.
k.online.bide premium falan olayları vardı her ay 50 60 ytl bu oyuna gidiyodu.bi kaç kere uyardım.çünkü artık iyice bezmiştim.oyun yüzünden aramızda resmen iletişim kopmuştu.
bi gece yarısı saat 3 civarı ne olduysa uyandım bi baktım yanımda yok anladım yine bilgisayarda.
bi hışımla girdim odaya -yinemi oyun dedim vee
aldım klavyayi masaya vura vura paramparça ettim,
farayi de çektiğim gibi kopardım kablosunu
şimdi oyna bakalım dedim. öyle dondu kaldı.hiçbişey diyemedi.
deseydi onuda parçalayabilirdim :oklava:

1 sene öncesine benimde başımda aynı dert vardı..sabaha kadar oynuyodu adam uyku uyumuyodu ya.
k.online.bide premium falan olayları vardı her ay 50 60 ytl bu oyuna gidiyodu.bi kaç kere uyardım.çünkü artık iyice bezmiştim.oyun yüzünden aramızda resmen iletişim kopmuştu.
bi gece yarısı saat 3 civarı ne olduysa uyandım bi baktım yanımda yok anladım yine bilgisayarda.

eline saglik canimmkaydirigubbakcemile5

eline saglik canimmkaydirigubbakcemile5

sağol canım kaydirigubbakcemile3
bi daha o günden beri oynamadı.bende kurtuldum.
şimdide aynı dert teyzemin başında. teyzem benden uzakta oturuyor. bilgisayara uzaktan bağlantı kurduk.eniştem pek anlamıyor bilgisayardan varsa yoksa okey oynamayı biliyo.
basit bikaç şey yaptım.artık kullanamıyo bilgisayarı. hihoyyyt bunuda böylece hallettik.

Benim esim degilde kaynim cok oynar sabahlara kadar hemde sanaldan gemiymis arabaymis satin alir okadar para harcarki kaynim bekar ve bu yuzden evlenmek istemiyo neymis efendim evlenince basinda dir dir oten bi kadin istemezmis rahatca takilacakmiss

ya canım bende onun gibi bi olay yaşadım, baktım bilgisayarın başında zaten yıllık izindeydi abartmıştı olayı, kavgaya başlayınca aldım bibloları yere otmaya başladım sandaleyeleri devirdim, kalktı yatağa gitti,o yatıyo bende başladım atletini çekiştirmeye bi yandanda yeter diye bağırıyorum, sen atleti yırtıl(ace kullanmıyorum ya ondan oldu galibakaydirigubbakcemile3)atlet elimde kalınca kendime geldim. Oda şok olmuş.Bende şok. Sonuç azalttı. Baya azattı. Ama meğerse o kadar çok abartmışki olayı şimdi azalttığı hali ile bile çok ya.Offf Ofkafamçokkarıştı

aynı durumdayım son 3 haftadır...pc nın basından kalkmıyor ısten gelıyor gece nobetten oturuyor basına c nın ben okula gıdıp gelıyorum hala basında aksam tv ızleyemez olduk yemekte ıkı kelıme konusamıyoruz...yemegı hazırlayıp saaatlerce yalvarıp getırıyorum hooppppppp hemen acele yıyıp gıdıyor pc basına.ılgısız alakasız bır adam oluyor koltukta uyuya kalıyorum hadı ıcerı gıdelım dedıgınde ben de tavır yapıp devam edıyorum uyumaya hıc duzenımız kalmadı:(

kocası oyun bağımlısı olanların içinde ben de varım...cabal diye bir oyun evlendiğimizden beri 3. şahıs misali aramızda.baştan çok kızıyordum, artık alıştım amaaan. üstüne vardıkça abartıyor.bir de paralı oynamaya başlayınca boşverdim. çok da kötü değil deyip kendimi avutuyorum napiym.

Aslında eşini anlıya biliyorum,benim eşimde bir ara savaş oyunu oynuyordu,online bir oyundu bende merak edip baktım hay bakmaz olaydım benide sardı oyun,eve kendimi zor atıyorum iş yerinde kaçamak oynuyorum eşim bir odada bilgisayarda ben bir odada eşimle oyun üzerinden mesajlaşıyorduk,sadece ikimiz olsak neyse çevremizdeki bir çok arkadaşımızı oyuna dahil ettik,hepimizin ortak sohbeti o oyun oldu çok eğleniyordukta bir yandan.Markete eşimle gitmiştik alışveriş uzadı benim aklım oyundaki askerlerimde tahılları yetmezse ölmeye başlayacaklar hemen arkadaşımı arıyorum benim askerlere tahıl yollasana diye sokakta bir arkadaşımla telefonla konuşuyoruz,ben önden okçuları yolladım hemen ardından atlılar girecek....işte böyle uzar gider sanal sandığın o dünyanın içine girince orası canlanıyor,orda yapmak istediğin gerçekte yapamadığın bir dünya var doğal olarak bağımlı olup çıkıyorsun.Teleşlanacak bir şey yok bir süre sonra sıkılıyorsun yada oyun sona geliyor ama bu bir yıldan fazla sürmüştü bizde.

oooo baya bir şiddetli bir karşı duruş sergilemişsin.Evlide olsak insanlar kendilerine özgü kişilikler değilermi?Eşinin senden farklı özlemleri,mutlulukları,zevkleri eğlence anlayışı olabilir diye düşünüyorum,insanlar birbirlerine nefes alacak alan bırakmalılardır,çapkınlık yapmadığı ve aldatmadığı sürece bu tarz oyunlar oynayarak dinlene bilirler.

benim de eşim evlendikten sonra 4-5 ay kadar okey oynadı sürekli bir sitede. gece 2-3 de zor kaldırıyodum bilgisayar başından. pek kızmıyodum ama deşarj olsun diye. dışarı çıkmıyor en azından diyordum. sonra kendi kendine bıraktı girmez oldu ama daha fenasına başladı. ogame diye bir uzay savaş oyunu. aman allahım nerdeyse 24 saat online olman gereken bir oyun. hırs yaptı falan. pc başında çalışmadığı için hesabına gündüzleri ben bakıyodum. bazen unutuyodum bazı şeyleri yapmayı bu yüzden bağırıyodu bana kavga ediyoduk! akşam işten gelince direk başına oturup artık sabahlara kadar oynayıp işe gidiyodu. arkadaşa gidiyoduk hadi kalk gitmemiz lazım oyunuma bakıcam! ya saldırı yemişsem falan diye rahat rahat gezemiyoduk bile!
yine bir gün gece 3 falandı. bi uyandım yine yatakta yalnız yatıyorum, bir hışımla odaya girdim ve dedim ki eğer biraz daha böyle devam edersen bu oyun bizim sonumuz olacak, boşicam seni yeter!! ve döndüm yattım. ertesi gün baktım ki bütün hesaplarını yok etmiş, geri dönmemek için de yıkmış bütün oluşturduklarını. bu olaydan sonra da akşam gelir en fazla yarım saat- bir saat geyik yapar arkadaşlarıyla. sonra da kapatır..
kısaca biraz sabır, biraz tehditle çözdüm olayı ama arkdaşlar sizi inanın çok iyi anlıyorum!

Aslında eşini anlıya biliyorum,benim eşimde bir ara savaş oyunu oynuyordu,online bir oyundu bende merak edip baktım hay bakmaz olaydım benide sardı oyun,eve kendimi zor atıyorum iş yerinde kaçamak oynuyorum eşim bir odada bilgisayarda ben bir odada eşimle oyun üzerinden mesajlaşıyorduk,sadece ikimiz olsak neyse çevremizdeki bir çok arkadaşımızı oyuna dahil ettik,hepimizin ortak sohbeti o oyun oldu çok eğleniyordukta bir yandan.Markete eşimle gitmiştik alışveriş uzadı benim aklım oyundaki askerlerimde tahılları yetmezse ölmeye başlayacaklar hemen arkadaşımı arıyorum benim askerlere tahıl yollasana diye sokakta bir arkadaşımla telefonla konuşuyoruz,ben önden okçuları yolladım hemen ardından atlılar girecek....işte böyle uzar gider sanal sandığın o dünyanın içine girince orası canlanıyor,orda yapmak istediğin gerçekte yapamadığın bir dünya var doğal olarak bağımlı olup çıkıyorsun.Teleşlanacak bir şey yok bir süre sonra sıkılıyorsun yada oyun sona geliyor ama bu bir yıldan fazla sürmüştü bizde.

ah canım ya bu bizim oyunun aynısı galiba 1 sene sonunda ne olduda vazgeçtiniz peki

kocası oyun bağımlısı olanların içinde ben de varım...cabal diye bir oyun evlendiğimizden beri 3. şahıs misali aramızda.baştan çok kızıyordum, artık alıştım amaaan. üstüne vardıkça abartıyor.bir de paralı oynamaya başlayınca boşverdim. çok da kötü değil deyip kendimi avutuyorum napiym.

paralı oynamaya başladı boşverdin,inanamıorum sana bide onu yapsa her halde yam yam olurum boşvermek ne demek

Ablamda aynı durumda
enişte bey sbah akşam oyun oyniyi :bbo:
bizde çözüm bulamadık benneyaptımki

Hiç ummadığım eşimin başkasıyla yazışmasını yakalayınca,onun için pc başına oturmak bile tarih oldu
dikkatli olun arkadaşlar
çok kızdım aylarca kalk şu oyunun başından diye dinletemedim
şükür ki yeni yazışmaya başlayınca yakaladım
şimdi netten haberlere bakacağı zaman bile gözümün içine bakıyor.

benim eşimde o oyunu oynuyo saati ayarlıyo bittiğinde gece dahi kalkıp oyunu başlatıp geri yatıyo zaten gün aşırı 24 saat etnöbet2ci evde o duğu günlerde nette nöbetci öldürüyo beni o oyunda birbirlerinin msn lerini alıyorlar sen bana saldır ben sana filo vereyim fln bende çok bunalıyorum bana karşıda çok ilgisiz sadece yatarken laf olsun diye sarılır sonra döner yatar daha nelerde offffffffffffffffffff

bende böyle bi konu açmayı düşünmüştüm ama warmış gercekten cok kötü bişe yha nişanlımla biz aynı sehirde deilis o bursada ben mersinde bize geldiii zaman kalkmak bilmio basından her oyunu oyunu diorum ki ya sen bilgisayar için mi geldin buraya o kadar sinirlerimi bozuo ki anlatamam herseyi denedim yanına bi sandalye cekip bende oynadım sarteli de kapattım kawga da ettim küstüm de ama bi türlü olmuo cok sinirlerimi bozuo bi de dio ki aşkm cok oturmadım ki yarım saat ööle baktım halbuki 3 saat :D deli edio deli :D

Back
X