benim esimde biraz sizinkine benziyor hafta sonlari kesin giderde haftaicide bazi aksamlar gidiyor ama ben rahatsiz olmuyorum işimede geliyor cunku evde cocuk yuzunden cok tartisiyoruz bazen ben diyorum sen gitsene disari diye sen sag ben selamet yani
Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim esim kahvehane bağımlısı vazgeciremedim bir türlü kavga ediyorum iyilikle konusuyorum yalvariyorum ağlıyorum yokHergun işten gelir acele yemegini yer hemen kaçar 11 12 gibi anca gelir biraz gec ciksa on kişi arar nerde kaldin diye .Sohbet muhabbet desen sifir o kadar ozeniyorumki esiyle oturup sohbet eden kadınlaraHaftasonları zaten yuzunu goremiyorum ne olur bu hafta disari cikip gezelim diyorum yok ne isin var gezmede kim geziyo otur evinde diyo artik kafayi yemek uzereyim .off cok dertliyim cookk
Kahveye giden erkek çok itici ya emekli, yaşlı amcalar gibi.
Benim kayınpederim falan gidiyor yani gençler de kaldı mı artık?
Benimki gitse her gittiğinde alay ederdim, iyice amca dede oldun, libido katilisin derdim.
Gitmekten vazgeçti vazgeçti yoksa kendi bilir.
Evliliğimin ilk yıllarında benim eşimde öyleydi. Ben pek kafaya takmıyordum. Bir gün kendisine ulaşmam gerekiyordu (o zamanlar cep telefonu yoktu) bende girdim kahveye. Bütün kahve ayağa kalktı eşimin yanına gittim adam şok dumur bir vaziyette.
O günden sonra bir daha gitmedi.
Ama erkek olsam ben de çıkmazdım kahveden herhalde. O yüzden pek önemsemiyordum bu durumu.
Bu devirde istanbulda kahve mi kaldi, uzun zamandir hic gormedim, boyle tipler genelde bufenin onunde sandalye atip takiliyor, neyse..
Kahvehaneye gitmek cok acayip bisey, yani ben her gun her gun ayni arkadaslarimla sandalye tepesinde oturamam, bence bu adamlari kahvede ceken seyden daha guclusu evdeki iten sey.
Adam evde otursa hanimla, cocukla ilgilenecek, belki elini bir ise atacak, bir sorun varsa çocuk aglayacak, hanim soylenecek, kahve bunlardan kacis noktasi. At sorumlulugu kaç...
Boyle kocasi kahveye giden komsulariniz varsa siz de onlarla toplanin, yemek falan da yapmayin, kendi aranizda yapar yersiniz, kocaniz olacak adam da evdeki biri sorumluluklarini ihmal ettiginde ne oluyormus görsün.
ay benim babamın yeğeni , her Allahın günü gider. bebeği doğdu adamın umrunda değil, her gece gitmeye devam etti (aynı apartmanda oturuyorduk ) ne itici bişey, otur evde karınla çocuğunla ilgilen.... şükür benim eşimin öyle alışkanlıkları yok
iyide isten geliyor yemek yiyor cikiyor kahveye gelene kadar kizin uyuyor hafta sonu da evde yokmus.bu cocuk babasiyla ne paylasiyor ne oynuyor ilgi sevgiyi ne zaman gorecek sizi gectim cocuga yogunlastim.esinize soyleyin.esinden cocugundan evliliginden caldigi zamani okeye kahveye bos muhabbetlere harciyor.bu bir hirsizliktir.hakkiniza giriyor..yeni bebekte geliyor kendini biraz duzeltmesi gerekiyor.siz bebekle ilgilenirken diger yavrunuzla babasi ilgilenmeli yoksa yavrucak kendini onemsiz hissedebilir.lohusalikta da birakip gitmez umarim her aksam.
Kahveye gidenler beter olsun.kahve kumar demek gecen kışa kadar kocam giderdi.burda kca gtlu tembel gençler gider.eskiden insanlar hayvan bakmaktan yorulur gidermis.hayvan bakip para kazanmak kalkmis kahvede bos muhabbet kumar oynamak tembellik için leş sigara bulutunun içinde beklesip durmak kalmış.buranın kültürü gibi birşey bu kultur ile yetismedim.hesabina kağıt okey oynamakta kumar bi de kabul etmiyorlar.tam sopalık buranin erkekleri
aslında olmuş çocuklar için neden yaptınız diyene kızar böyle yorum yapmam ama ilk defa böyle yorum yapmak istedim
adam kahveden çıkmıyor göz göre göre 2. çocuk?
hem ne ara görüyor sizi de yapıyor çocuğu konu sahibi tövbe estağfirullah...
çocuğuna karşı nasıl peki sohbet ilgi muhabbet?
2. çocuk doğunca hepten çok zor olacak üzgünüm
aslında olmuş çocuklar için neden yaptınız diyene kızar böyle yorum yapmam ama ilk defa böyle yorum yapmak istedim
adam kahveden çıkmıyor göz göre göre 2. çocuk?
hem ne ara görüyor sizi de yapıyor çocuğu konu sahibi tövbe estağfirullah...
çocuğuna karşı nasıl peki sohbet ilgi muhabbet?
2. çocuk doğunca hepten çok zor olacak üzgünüm