Merhaba arkadaslar 5 yillik evliyim esim kahvehane bağımlısı vazgeciremedim bir türlü kavga ediyorum iyilikle konusuyorum yalvariyorum ağlıyorum yokHergun işten gelir acele yemegini yer hemen kaçar 11 12 gibi anca gelir biraz gec ciksa on kişi arar nerde kaldin diye .Sohbet muhabbet desen sifir o kadar ozeniyorumki esiyle oturup sohbet eden kadınlaraHaftasonları zaten yuzunu goremiyorum ne olur bu hafta disari cikip gezelim diyorum yok ne isin var gezmede kim geziyo otur evinde diyo artik kafayi yemek uzereyim .off cok dertliyim cookk
Evet okey oynanan kahveleryani babalarımızın gittiği kahvehane mi, okey taşı dizilen, hayır soruyorum böyle bi konuya yorum yapmıştım, yok starbucks tarzı bir caffee shop demişti arkadaş
Okey oynadigini sohbet muhabbet ettigini söylüyorŞu kahveye giden adamlar ne itici ya. Napıyor mesela kahvede? Okey mi oynuyor yoksa lak lak mı yapıyor?
Evet okey oynanan kahveler
Yok istanbuldayizNerede yaşıyorsunuz?
İlçe veya köy mü?
Ben kahveye gidip de vazgeçen pek görmedim
Ama ne anlıyorlar onuda anlamış değilim
Hadi git ama hergun hergun ne yani?
Vazgeçmesi için kendisi istemesi lazım
Yok herseyi denedim giderken ben cikiyorum bile demiyorher haftasonuna emrivaki bir etkinlik koy, tamamen alışkanlık, sadece başka bişeye alışması gerekiyor
İnşallah vazgeçer yaaYok istanbuldayiz
İnşallah vazgeçer yaaYok istanbuldayiz
Yaslandiktan sonra akli basina gelse ne care onemli olan genclikİnşallah vazgeçer yaa
Babamda senelerce gitmiş gençken
Şimdi diyorki ben hayatımdan çalmışım
Çocuğunuz varmı??Yaslandiktan sonra akli basina gelse ne care onemli olan genclik
4 yasinda kizim 7 aylikta hamileyimÇocuğunuz varmı??
Yani çok yorulursunuz ama vazgeçmesi lazım
Ben bu forumda çocuğu hastayken bırakıp kahveye gideni bile okudum(
Onsuz plan yapın4 yasinda kizim 7 aylikta hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?