• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi kendisine deli divane asik olan var mi?

Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. L................Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.

tinderi falan geçtim
bu nasıl bir ifade?
şehvetlenmek için victoria's secret mankenlerine bakmak ya da bakmamak
bence çok fena, kusura bakmayın
böyle hissediyor fena; dillendirmesi daha da fena
(fena yerine başka kelimeler yazmamak için kendimi zor tuttum)
inanın midem bulandı

tinderi falan geçtim
bu nasıl bir ifade?
şehvetlenmek için victoria's secret mankenlerine bakmak ya da bakmamak
bence çok fena, kusura bakmayın
böyle hissediyor fena; dillendirmesi daha da fena
(fena yerine başka kelimeler yazmamak için kendimi zor tuttum)
inanın midem bulandı
Ohaaaaa ya adam ne demiş karısına iltifat etmiş siz benim midemi bulandıyorsunuz kadına böyle fikir verirken yuva bozmaya sebepsiniz

Aska ve sevgiye inancim yerlebir benim.haa belki vardir cook guzel sevgiler.Insallah sizinki de
oyledir.

Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
bu

Bu gunlerde sizle benzer durumdayim.. 2011de iliskimiz basladi 2014te evlendik. Bu temmuzda kızım dünyaya geldi. Sevgililik ve evliliğin başında çok şeyi sineye çektim. Eski sevgilisiyle buluşma ayarlamış ama gidemedi. Cuzdaninda masaj salonu karti buldum baskasinin dedi inkar etti sevgiliydik sustum. Âşıktım. Meğer salakmışım. Evlendikten sonra ilk sene birşey görmedim ama nişanlıyken sosyal medyadan birilerini aratip baktigini gordum yine inkar etti. Acikcasi hep inkar etti bende sustum. En son hamileyken sayfa açık kalmış ama yine sustum birsey demedim. Dogumdan sonra arkadasiyla mesajlasmalarinda "ava çıkalımmı" yazmış baska birsey icin dedigini soyledi yine inkar etti. En son dün aksam yine mesajinda arkadasina ikinci cocuk yapinca ne annesi babasi ne de eşim bana karışabilir, hayatını yaşayacaksın yazmış. Sormadım bile. Aşkı çok hızlı tükettik belkide. Dusunuyorum dusunuyorum ama ne sonuca varabiliyorum ne vazgecebiliyorum. Aliskanlik olduk sadece. Sevmek ayri bisey. Evlilikte aşk onemli ama bitiyor işte hayat telasindan dusunce farkliliklarindan. Erkenden tuketebilecegimize bende inanmiyodum ama oluyomus.. bebegim var ona tutunuyorum..

o tarz biri için dünyanın en güzelide olsan hiç bir şey yapamazsın adam karaktersiz kişiliksiz tek yapacagın şey hayatının merkezine almamak kendinle mutlu olmak ve çocuk yapma böyle biri baba olmayı haketmiyor

Valla övmüş mü gömmüş mü anlamadım :)
Allah sabır versin

dilimde tüy bitti.
aşk bir ilüzyondur ve bitmeye mahkumdur.
geriye kalan sadece saf sevgi ve saygıdır.
bu saatten sonra aşk aramanız saçma.
insan değişen bir varlık ve duygusal seviyeleri her zaman değişir.
hiçbir şey ilk günkü gibi kalmaz.
Ama denge kurabilirseniz yürütürsünüz.
Eşinizin sizi mankenlerke kıyaslaması çok acayip.
Ama emin olabilirsiniz ki dışarı çıkınca o mankenlere bakıyor, tinderdan kızlara bakıyor, sokakta yürüten kızları gözleriyle hatta belki elleriyle, sözleriyle taciz ediyor.
Buna siz engel olamazsınız. Buna sadece kendi engel olabilir. Ama kendisi bu durumdan gayet memnun gözüküyor.

İlk ilişkisiyle evlenen, yıllarca aynı kadınla olan erkeklerde bir merak,doyumsuzluk oluyor. kadınlar pek böyle değil bence ama maalesef erkekler böyle. Bir arkadaşım vardı aynı sizin eşiniz gibi.Gözü hep dışarıdaydı. Sevgilisini de seviyordu onu asla bırakmam diyordu ama başka kadınlarla da flörtleşmekten geri kalmıyordu. En sonunda kız ilgisizlikten ayrıldı tabii. İkisi de birbirinin ilk ilişkisiydi,anlayamıyorum bu adamları.

dilimde tüy bitti.
aşk bir ilüzyondur ve bitmeye mahkumdur.
geriye kalan sadece saf sevgi ve saygıdır.
bu saatten sonra aşk aramanız saçma.
insan değişen bir varlık ve duygusal seviyeleri her zaman değişir.
hiçbir şey ilk günkü gibi kalmaz.
Ama denge kurabilirseniz yürütürsünüz.
Eşinizin sizi mankenlerke kıyaslaması çok acayip.
Ama emin olabilirsiniz ki dışarı çıkınca o mankenlere bakıyor, tinderdan kızlara bakıyor, sokakta yürüten kızları gözleriyle hatta belki elleriyle, sözleriyle taciz ediyor.
Buna siz engel olamazsınız. Buna sadece kendi engel olabilir. Ama kendisi bu durumdan gayet memnun gözüküyor.

harika dile getirmişsiniz sizi tebrik ederim.

Back
X