• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi kendisine deli divane asik olan var mi?

O program nedir bilmiyorum ilk defa duydum ama indirmişse sil sen.
Sana ettiği "iltifata" gelince,ettiğini sanmış desem daha doğru. "Bakmama gerek yok" bakıyor ama evde manken gibi karısı varmış yeni fark etmiş sanırım. Resmen gözünün dışarda olduğunu belirtmiş.
Ama belki bunu da senin kendine olan özgüvenini fark ettiği için yapıyor kıskanılmaktan hoşlanıyor gibi. Bence onunla ilgilenme hayatının merkezine de koyma. Deli gibi aşık dolaşmasına ne gerek var evin içinde? Hiç böyle bir beklentiye girme sen kendine güvenirsen,o da zaten bunu anlar ve bi durup düşünür.

Ne yazıkki aşklar ömür boyu sürmüyor.ne zorluklarla büyük mücadelerle yapılan evlilikler en sonunda düşman olma noktasına gelinerek bitiyor.çok üzücü ama böyle...evine eşine sadık erkek bulmak nekadarda zor artık beyfendiler neyin kafasını yasıyorlarsa sıkılıyorlar değişiklik arıyorlar ve bide üste çıkıp karşılarındakini suçluyorlar.Allah yardımcımız olsun valla

Genelleme yapmak yanlış ama severek evlenen çiftlerin coğu mutsuz oluyor gennellemiyorım ama gördüklerim böyle .sen onun dikkatini çekmeye çalışma umursama o senin dikkatini çekmeye çalıssın
Genelleme olsa bir yana olmasa bir yana çekilir bu laf. Sevmeyerek mi evlenelim. Umursayacak tabiki asıl sizin dediğiniz gibi yaparsa adam der ki tamam benden eli ayağı çekti bende kafama göre takılayım.

Genelleme olsa bir yana olmasa bir yana çekilir bu laf. Sevmeyerek mi evlenelim. Umursayacak tabiki asıl sizin dediğiniz gibi yaparsa adam der ki tamam benden eli ayağı çekti bende kafama göre takılayım.
Bende severek evlendim size sevmeyerek mi evlenin dedim :) eşi beş para etmez biriyse dediginiz gibi kafasına göre takılır ama seviyorsa kadın icin çabalar bence

Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.

Benim eşim. Ellerime bile bayılır yumuşak diye. Erken uyuduğum geceler de yanıma geldiğinde sokulur sarılır sıcaklığıma biter, ben uyurken bunu dile getirir offf ölürüm sana şu güzelliğe bak der. Aşırı güzel değilim manken gibi değilim ama bakımlıyım giyime felan önem veririm. Hep senin kadar güzel bir kadın benimle nasıl evlendi der. Neyse gel gör ki herkesin evliliğinde veya hayatında muhakkak bir sorunu vardır mesela bizim ki maddiyatsızlık, paramız olunca eşimin ailesinin yemesi vs vs. O yüzden böyle düşün kimsenin evliliği mükemmel değil. Yani güzellikle eşin sana deli divane olsa da istediğin herşeyi yaptıramıyorsun, aşkın yanı sıra mantık diye bir şey var.

Bu bence insanlarin asktan ne anladigina bagli..
Genelde onu gorunce heyecanlanmak,hep onu dusunmek,tutku hissetmek vs densede bana gore ask sevgi ile bir kisiye baglanmaktir.Saygi duymak ve onu mutlu etmeye calismaktir.Kimileri buna bu ask degil sevgi der.Belkide oyledir bilemem.
Ama benim ask anlayisim bu.
Sizin esiniz sizi uzuyor..guven problemi yasiyorsunuz.Temel nedeni nedir askmi bitti yoksa adamin sadakat problemimi var?

4 yillik evliyim esimle arada sirada bazi problemlerimiz olur ama ustesinden geliriz cunku birbirimizi seviyoruz.illaki deli gibi asigiz demiyoruz ama sevgi saygi ve guven uzerine kurulu bi evliligimiz var.bazi arkadaslar her erkek aldatir demis boyle sacma seylerle aklinizi bulandirmayin kimdemis her erkek aldatir.ilerde hayat ne gosterir bilmiyorum ama esim beni simdiye kadar hic aldatmamistir bunu biliyorum.durust namuslu erkeklerde var genelleme yapmayin

Her zaman erkegin doymusu ve olgunu makbuldur. Bi cer3z tabagini dusun icinde her cesit var cevizi yersen aklin findikta kalir findigi yersen cevizde erkekler icin ozellikle hepsinin tadina bakmak isterler ve adamin senden oncesi olmadigi icin senden daha iyileri oldugunu dusunur merak eder . Eskiden herk3s ilk askiyla evleniyomus evet ama o zaman bu kadwr rahat ortam yokmus kizlar ve kadinlar cok tehlikeli oldu bence evli.erkekler3 ozellikle bulunmaz hint kumasi gibi bakiyorlar. Halbuki esin yanlis sularda o.tinderdaki kizlar hergun baska adamlarla yatiyorlar ne guzel.ona ait gayet guzel ve dusunceli esi varken o siteye uye oluyor bence ona kaybetme korkusu hissettirmen gerekiyor cepte gormemeli seni

Bir arkadas yazmis küçük yasta baslayan iliskilerde malesef erkegin gozu kayiyor.kadinda bıkabiliyor.
Bende lise askimla evlenmiştim zamanla ben buyudum o büyüdü. Yasayamadigi seyleri yasamak istedi disarda oldu gözü

Telefon elinden dusmez benim esimin. Evet gordugumu biliyor. O yuzden zaten siniri farkindayim. Suc bastirmaya calisiyor. Ben anlayamiyorum. Ordaki insanlarda ne buluyor.
Bence konusamiyosaniz yazin duygularinizi ... onu sevdiginizi ama ne ona ne kendinize guveniniz kalmadigini bu hareketleriyle hayatinizi yasam sevincini elinizden aldigini anlatin esinize. Bu aliskanliksa birlikte aile terapistine gidelim ama sen bunlardan zevk aliyosan bitirelim cunku benim gecmisim olabilirsin ama gelecegimi haketmiyosun diyin ... goz dagi verin ... eger hala bu lackalasmis ergen hareketlerine devam edersede bence daha fazla uzmeyin kendinizi... emin olun anne olunca daha zor olur hersey ... sevmek sevilmek ask bunlar guzel harka seyler ama guven varya guven hava gb su gbdir evlilikte olmazsa olmaz yani asla taviz vermeyin... bu tipler bagirmak cagirmaktanda anlamaz... sizin bi eksiginiz sucunuzda yok aramayin bosuna degismesi gereken o ki siz yuce gonullusunuzki bunlari silip bi baslangic yapabilmeyi dusunuyosunuz. Mesela ben bu kadarini asla unutamam ve devam edemezdim . Siz kendinizde bu gucu buluyosaniz mutlaka bi profesyonel yardim alin....

Ve su internet telefonlar ne ocaklar sondurdu ... midem bulaniyo ... allah cocuklarimizi korusun... minicik beyniyle herkes her bilgiye ulasirsa sorun tabi ... bide naneviyat allah korkusu kul utanmadi yoksa. Bi kere yapilabilen hersey sinir asma oluyo

Dürüst olmak gerekirse siz yıllarca birlikteymişsiniz ve artık sıkılmış olabilir.
Mantığınız bana aşırı saçma geldi.O zaman uzun yıllar evliliği olanlar da birbirinden sıkılsın bu mantıkla.Birbirine aşıklarsa eğer gerçekten sıkılmak gibi birşey söz konusu olamaz.

Adam hep bastırmış duygularını
Başka bir kadına dokunmamış
Bilmiyor
Liseden bahsediyorsun yani yaş 16 desek
Bilmiyorum ben bu tarz evlilikleri doğru bulmuyorum kendi adıma
Çünkü o yaşın kafasıyla bu yaşın kafası aynı değil
Erkek biraz gezmiş görmüş ve doymuş olmalı bence
Seninki o zaman yaşayamadığını şimdi yaşamaya çalışıyor
Üzgünm ama kesin aldatır bir fırsatını bulursa yada aldatmıştır bile
Evli adamın tinderda işi ne ?
O zaman nerede kaldı sadakat pardon ama?Genç yaşta evlilik yapanlar ne yapsın peki herkes evlenemden onunla birlikte olsun önüne gelenle sürtsün sonra evlensin oldu başka öyle insanlar evlenip de evlilik kurumunu zedelemesin o zaman ne demek gezmiş doymuş olmalı gerçekten iğrenç kadın da gezdin doysun o zaman

Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Çok uzun süre birlikte olmanın alışkanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.Seni bilmiyorum ama eşinde aşk sevgiye dönüşmüş diye düşünüyorum.Ben de eşimle 10 senedir beraberim ama sevgisini ilk günkü gibi gösterir zamanla sıkılır diyenler de kendilerini kandırır demek ki aralarında gerçek bir aşk yok demektir çünkü gerçek aşk sadakatsiz asla olamaz zaten sendne başkasını gözü görmez bunun erkeği kadını yok asla.Bence akışına bırakın ya da siz adım atın.

15-16 yasinda daha kisilik, karakter tam oturmadan, kimseyi tanimadan, goz acılmadan bir ilişki tutturup onunla devam etmek banada urkutucu geliyor ki benimde o yaşlarda basladigim bikac sene devam eden ilişkim olmuştu. Iyiki ayrilmişiz diyorum.
Zaten lise asklarinin cogu devam etmez, olduda etti evlenildi iste ozaman ask degil aliskanlik oldugu farkediliyor, pismanlik olabilir. Mutlu kesim elle sayilacak kadar azdır. Bu aldatmayı haklı çıkartmaz tabi.

Senin özgür , bağımsız ve güçlü bir kadın olman lazım. Umursama kocanı. Bak o zaman kulun kölen olur.

Çok uzun süre birlikte olmanın alışkanlıkla alakası olduğunu düşünmüyorum.Seni bilmiyorum ama eşinde aşk sevgiye dönüşmüş diye düşünüyorum.Ben de eşimle 10 senedir beraberim ama sevgisini ilk günkü gibi gösterir zamanla sıkılır diyenler de kendilerini kandırır demek ki aralarında gerçek bir aşk yok demektir çünkü gerçek aşk sadakatsiz asla olamaz zaten sendne başkasını gözü görmez bunun erkeği kadını yok asla.Bence akışına bırakın ya da siz adım atın.

Uzun yillar surdugu icin ilişkiden sıkılmıştir degil. Evlenince bir ömür icin evet diyoruz sonucta ama bu karari 15 yasindaki kafayla vermek baska 20-25 inde vermek başka.
15 yasinda karakterin oturmamisken, dogru durust insan tanimamisken o yaşta baslattigin iliskiyi bir sekilde yillarca surdurup evlilige goturmek cogu zaman sıkıntı çıkarır. Ben suan 15 yasimdaki halimden, dusuncelerimden, beklentilerimden cok uzaktayim mesela.

Bu zamanlarda yaşayıpta evlenenlere sahiden hayret ediyorum. İnsan ilişkileri o kadar yozlaştı ki birliktelikler şehvet üzerine bina ediliyor. Ve doyuma ulaşılınca tükeniveriyor. İnsanca gönülden bir ilişki kurmak ve bağlanmak yok. Bir tanıdığım altı yıllık evliligini olaylı bir şekilde noktaladı. Kocası da kötü bir insan değil. Tabi ben evlerinin içini bilemem. İki tane çocukları var. Ve kadının hayatına çok kısa bir süre içinde biri girdi. Ben anlayamıyorum. Ve saglıklı da bulmuyorum. İnsanlar artık kayıplarını umursamıyor. Kaybetmekten korkmuyor. Ben mesela bu kadının aşik olduğunu düşünmüyorum. Yalnızlığa, kendisine tahammülü olmadığı için ilişki yaşıyor olabilir.

Back
X