Esi kendisine deli divane asik olan var mi?

Ben bunu asla kabul etmezdim. Hep derdim ki iyiki kucuk yasta tanimisim. Hayatindaki ilk insan benim. Yoksa cok kiskanirdim diye. Keske benden once iliskileri olsaydi da gormeseydim bu hallerini.

Ben de hep sizin söylediğiniz şeyi söylüyorum. Konuyu ve cevapları okuyunca çok korktum! Evlenince böyle mi olacak yoksa

Bildiğim kadarıyla tinder evli bir adamın kullanacağı türden bi uygulama değil. Bu konuyu konuşmak zorundasınız. Tinderda ne yapacak ya çok sinir bozucu.

Ben istiyorum ki ben ensesinde oldugum icin bana sadik olmasin. Ben oldugum icin bana asik oldugu icin sadik olsun. Ben kendimi ergen annesi gibi hissetmek istemiyorum. Benim yoklugumda rahatlayip ben varken yapamadigi seyleri yapiyor. Ben onun esiyim. Bir de cocuk istiyor. Ben kime nasil guveniyim. Ona da yazik. Madem beni bu kadar onemsemiyor neden bir de cocuk istiyor. Cok yalan bir hayat yasiyor gibi hissediyorum kendimi.

Yatak arkadasi bulma programi. Daha once de gormustum. Yani bildigi halde indirmis.

neleri yapıyor mesela? rahatsız oldugunuz şeyleri konustunuz mu onunla?

neleri yapıyor mesela? rahatsız oldugunuz şeyleri konustunuz mu onunla?
Ben sadece bir gece yalniz biraktim onu yatak arkadasi bulma uygulamasi indirmis. Yada ben gormuyorum zannedip kizlarin profillerini karistiriyor. Disarda gozu saga sola kayiyor. Zamaninda her konusma daha beter sonuclandigi icin artik konusmaya ne cesaretim var ne de gucum.

eğer durum buysa ciddi sorunlar var demektir

aşk bitmiş mi bilmem ama bir şeyler yanlış yola sarmis

Üzgünüm ama eşiniz sizi sevmiyor. Sadece aşk yok demişsiniz ama sevgide yok.. sevse başka arayışlarda olmaz.. bazı erkeklerde karakter bu.

Yatak arkadasi bulma programi. Daha once de gormustum. Yani bildigi halde indirmis.

Tamam da üyelik mi açmış? Bazen burada yazıyor konu sahibi, eşim şu uygulamayı indirmiş diye, ben gidip meraktan indiriyorum mesela. Ne bileyim, elbette uzun yıllardır birlikte olan sizsiniz, siz daha iyi tanırsınız eşinizi. Ben olsam sorardım, bir uygulama gördüm diye endişelenmezdim.

eğer durum buysa ciddi sorunlar var demektir

aşk bitmiş mi bilmem ama bir şeyler yanlış yola sarmis
Farkindayim. Tek care bosanmak mi. Yapilabilecek baska birsey var mi bilmiyorum. Ben gulemiyorum. Somurtkan oluyor adim. Soyleniyorum dirdirci oluyor.
Bu sabah dedi ki aptal degilim ben telefonuma baktigini biliyorum. Neden kizdin bu kadar olmamasi gereken bir uygulama mi imdirdin dedim. Ne alakasi var dedi. Bagirdi cagirdi. Ben aglarken cekti ise gitti.

Merhabalar,

Öncelikle şunu söyleme istedim, sanılanın aksine uzun yıllar ilişki, lise sevgililiğinden evliliğe geçiş, aşkı öldürmüyor ya da kişiyi sıkmıyor. Böyle olmadığını kanıtlayan o kadar çok pozitif örnek var ki etrafımda.
Demem o ki eşinizin tavrı bundan kaynaklı olmayabilir.

Bana kalırsa yapacağınız şey, kendinize her zamankinden çok saygı duymak. Kendinizle daha çok vakit geçirmek, daha dışa dönük olmak.
Siz onun için çabaladıkça onu itiyor olabilirsiniz. Bana sorarsanız sizi kaybedebileceğini hissetmesi lazım.

Sevgiler..

Yukleyip silmis. Yani ne yaptigini bilmiyorum maalesef.

Kocam seviyor ama aşık değil diyosunvalla ben anlamıyorum siz hemcinslerimi...

Ben şahsen aşka çok inanmıyorum...ömür boyu sürecek bir aşka hiç inanmıyorum.

Ama sevgi sadakat olmalı, sen yaptığında kaldıramıyacağı bişeyi kendi de yapmamalı. Evlilik birliteliği, yuva kavramı budur.

Sizin tek yapacağınız şey, hayatta sağlam durmak. Bir işiniz, uğraşınız, hobileriniz, dostlarınız olmalı. Dünyamın merkezinde sen yoksun, bu ilişki biterse de yaşayabilirim ben mesajı vermelisiniz. Sözlere gerek duymadan.

onu bunu bılmem de tınder ı turkıyee ınsanlar tek gecelik ilişki için kullanıyor özellikle erkek kitlesinin amacı bu ve bence eşinizin size olan saygısı ve sevgisi kalmamış o nedenle birşey yapmayın yol verın gıtsın bence, kendinize de güvenin eşim beni ayda yılda bir süslü püslü görür genelde hep ev halimle gördüğünden paspalımdır ama sözle dile getirmesede bilirim hissederim bana olan sevgisine zaten deli divane aşık olsun istemem bende değilim geldik kaç yaşına kalmadı o eski heyecanlar huzur benim aradığım heyecanı başka aktivitelerde buluyorum zaten yeteri kadar.

gözü dışarda olmayan adam arkadaşlık programı indirmez ki.
ayrıca size güya iltifat etmişama şu sözü de falso: "victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var" yani ilerde çocğunuz olsa kilo alsanız, kaza geçirseniz vücudunuz bozulsa başkalarına bakmasına gerek olacak!!

Ay demek ki oraları izliyor.insan iltifat ederken nasıl aklına gelir victoria secret falan. Ben böyle iltifat alsam bozulurdum şahsen

Tum iliskilerin kilit noktasi bence de bu.

senin programı gördüğünü biliyor sanırım. o yüzden kıyaslamalar falan. yoksa yakalanmazlarsa sorun yok..
soruya gelince öyle olduğunu düşünüyorum . aksi bir şey görmedim ( henüz=6 sene) hiç takip etmedim ama şüpheli bir durum görmedim. ilgi alaka var,ben harici bir yere gitmez. telefonla uğraşmaz vs..

Telefon elinden dusmez benim esimin. Evet gordugumu biliyor. O yuzden zaten siniri farkindayim. Suc bastirmaya calisiyor. Ben anlayamiyorum. Ordaki insanlarda ne buluyor.

Deli divane aşka inanmiyorum.Mantikli ilişki,karşılıklı fedakârlık,güven kazanma ve bunu koruma,mutlu etme çabası ve verilen değere inanıyorum.

Bir şeyleri oturup mantıklı düşündüğünüzde hala aynı şekilde güvensiz hissediyorsaniz, bunun gerçeklik payı vardır.Gozunuz açık olsun.
Mutlu olursunuz hep umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…