Ben bunu asla kabul etmezdim. Hep derdim ki iyiki kucuk yasta tanimisim. Hayatindaki ilk insan benim. Yoksa cok kiskanirdim diye. Keske benden once iliskileri olsaydi da gormeseydim bu hallerini.
Ben istiyorum ki ben ensesinde oldugum icin bana sadik olmasin. Ben oldugum icin bana asik oldugu icin sadik olsun. Ben kendimi ergen annesi gibi hissetmek istemiyorum. Benim yoklugumda rahatlayip ben varken yapamadigi seyleri yapiyor. Ben onun esiyim. Bir de cocuk istiyor. Ben kime nasil guveniyim. Ona da yazik. Madem beni bu kadar onemsemiyor neden bir de cocuk istiyor. Cok yalan bir hayat yasiyor gibi hissediyorum kendimi.Keşke bu soruyu sormasaydiniz belki de moraliniz daha çok bozulacak
annem kötü beni sevmiyor diye konu açanlara ah benim annem bizi çok sever
kocam bana ilgi göstermiyor diye konu açanlara ay benimki her gün çiçekle gelir
kaynanam çok fesat diye konu açanlara ya canım biz anne kız gibiyiz
vs vs yazarları gördü bu gözler :)
şimdi sizin bu konu kocislere övgüye dönüşebilir ve daha da üzülebilirsiniz
aşk bir yerden sonra elbette sevgiye dönüşüyor fakat sizin kocanız eş bulma sitesine üye olmuş işte sorun burada
Yatak arkadasi bulma programi. Daha once de gormustum. Yani bildigi halde indirmis.Söylediği söz bana garip/kötü gelmedi.
Uygulamayı bilmiyorum ama sırf nedir diye meraktan indirmiş olamaz mı? Benim eşim de mesleği gereği popüler uygulamaların hepsini indirir inceler. Sırf telefonunda uygulama gördüm diye ben de celallenmem.
neleri yapıyor mesela? rahatsız oldugunuz şeyleri konustunuz mu onunla?Ben istiyorum ki ben ensesinde oldugum icin bana sadik olmasin. Ben oldugum icin bana asik oldugu icin sadik olsun. Ben kendimi ergen annesi gibi hissetmek istemiyorum. Benim yoklugumda rahatlayip ben varken yapamadigi seyleri yapiyor. Ben onun esiyim. Bir de cocuk istiyor. Ben kime nasil guveniyim. Ona da yazik. Madem beni bu kadar onemsemiyor neden bir de cocuk istiyor. Cok yalan bir hayat yasiyor gibi hissediyorum kendimi.
Ben sadece bir gece yalniz biraktim onu yatak arkadasi bulma uygulamasi indirmis. Yada ben gormuyorum zannedip kizlarin profillerini karistiriyor. Disarda gozu saga sola kayiyor. Zamaninda her konusma daha beter sonuclandigi icin artik konusmaya ne cesaretim var ne de gucum.neleri yapıyor mesela? rahatsız oldugunuz şeyleri konustunuz mu onunla?
eğer durum buysa ciddi sorunlar var demektirBen sadece bir gece yalniz biraktim onu yatak arkadasi bulma uygulamasi indirmis. Yada ben gormuyorum zannedip kizlarin profillerini karistiriyor. Disarda gozu saga sola kayiyor. Zamaninda her konusma daha beter sonuclandigi icin artik konusmaya ne cesaretim var ne de gucum.
Yatak arkadasi bulma programi. Daha once de gormustum. Yani bildigi halde indirmis.
Farkindayim. Tek care bosanmak mi. Yapilabilecek baska birsey var mi bilmiyorum. Ben gulemiyorum. Somurtkan oluyor adim. Soyleniyorum dirdirci oluyor.eğer durum buysa ciddi sorunlar var demektir
aşk bitmiş mi bilmem ama bir şeyler yanlış yola sarmis
Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Yukleyip silmis. Yani ne yaptigini bilmiyorum maalesef.Tamam da üyelik mi açmış? Bazen burada yazıyor konu sahibi, eşim şu uygulamayı indirmiş diye, ben gidip meraktan indiriyorum mesela. Ne bileyim, elbette uzun yıllardır birlikte olan sizsiniz, siz daha iyi tanırsınız eşinizi. Ben olsam sorardım, bir uygulama gördüm diye endişelenmezdim.
onu bunu bılmem de tınder ı turkıyee ınsanlar tek gecelik ilişki için kullanıyor özellikle erkek kitlesinin amacı bu ve bence eşinizin size olan saygısı ve sevgisi kalmamış o nedenle birşey yapmayın yol verın gıtsın bence, kendinize de güvenin eşim beni ayda yılda bir süslü püslü görür genelde hep ev halimle gördüğünden paspalımdır ama sözle dile getirmesede bilirim hissederim bana olan sevgisine zaten deli divane aşık olsun istemem bende değilim geldik kaç yaşına kalmadı o eski heyecanlar huzur benim aradığım heyecanı başka aktivitelerde buluyorum zaten yeteri kadar.Ben cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Ay demek ki oraları izliyor.insan iltifat ederken nasıl aklına gelir victoria secret falan. Ben böyle iltifat alsam bozulurdum şahsenBen cok buyuk bir askla evlendigime inandim hep. Lise askiydi bizimki. Lise universite is hayati hep birlikteydik. Sonunda da evlendik. Evlendik ama ben mutlu degilim. 2014 yilinda evlendik. Esim beni seviyor tamam bunu biliyorum ama asik degil. Olsun sevgi de yeter diyenler icin ekleyim. Esimin gozu disarda gibi hissediyorum. Tinder yani arkadaslik uygulamasi indirdiginden bahsetmistim. Icim oyle huzursuz ki. Gecen gun beni inceledi. Yani hosuna giderek bakti ve dedi ki victoria secret mankenlerine bakmama gerek yok ki benim sehvetlenmem icin fistik gibi karim var dedi. Yani bu adam burnunun ucundaki beni gormuyor. Akli gozu hep disarda. Benim yapabilecegim birsey var mi bilmiyorum. Acikcasi neden ekstra caba gostermeliyim onu da anlayamiyorum. Daha ne yapabilirim. Oyle bir ders alsin ki gozu benden baskasini gormesin. Ama nasil. Deger mi.
Sizin tek yapacağınız şey, hayatta sağlam durmak. Bir işiniz, uğraşınız, hobileriniz, dostlarınız olmalı. Dünyamın merkezinde sen yoksun, bu ilişki biterse de yaşayabilirim ben mesajı vermelisiniz. Sözlere gerek duymadan.
Telefon elinden dusmez benim esimin. Evet gordugumu biliyor. O yuzden zaten siniri farkindayim. Suc bastirmaya calisiyor. Ben anlayamiyorum. Ordaki insanlarda ne buluyor.senin programı gördüğünü biliyor sanırım. o yüzden kıyaslamalar falan. yoksa yakalanmazlarsa sorun yok..
soruya gelince öyle olduğunu düşünüyorum . aksi bir şey görmedim ( henüz=6 sene) hiç takip etmedim ama şüpheli bir durum görmedim. ilgi alaka var,ben harici bir yere gitmez. telefonla uğraşmaz vs..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?