eşi mikro tese ameliyatı olanların yorumunu bekliyorum zor bi ameliyatmı????

cansunida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
1.739
245
163
eşi mikro tese ameliyatı olanların yorumunu bekliyorum zor bi ameliyatmı????

Canim cok absity bir islem, bizim yasadiklarimizin yaninda devede kulak diyim sana, benim esim yaptirdi, kalkti ise gitti sonra.... hicde acili, agrili bir islem degil, mikro tese ile an saglikli sperm ele geciyor... basit bir islem... uzmani cok onemli... ben yurtdisindayim islemi detayiyla bulabilirsin... Simdiden hayirliisi olsun, rabbim gonlunuze gore versin...

tşk ederim cnm bizim yaşıcaklarımızı zaten düşünmek istemiyorum iğneler falan birde kendin yapıyormuşsun heralde neyse eşim çok korkuyu ameliyattan yan etkisi olur diyede korku var tabi inşallah güzel geçer tedavilerimiz. sizin kaç sperm bulundu bebek varmı?

Merhaba

Canim ebnim ignelerimi geneli esim yada gorumcem yapiyordu, kimse olmadi mecbur kaldimmi ben yapiyordum.... Sadece oldgun igneler degil, her gittinde nerdeyse alttan muyane, kan tahlillerii, ilaclar cok kilo yapiyorrr.... ama sonucu icin herseye deger...

Korkcak hicbirsey yok benim esim iki kez oldu, ameliyatta degil yani kucuk bir islem, Turkiyede ilk denmemi yaptim icin orda yaptirdik, toplanan spermlerin bir tupu ile 26 embriyo dollendi, kalan bir tupte donduruldu. Ilk negativ, ikinci donmuslara kimyasal gebelik... Sonra ben yurtsisinda denemeye karar verdim..

Turkiye'deki sperm buraya gelmiyci ici n hali ile tekrar yaptirdik Tese, canim doku olarak aliyolar, sayi olarka bilmiyorum burdada yani iki tup toplandi bir tup ile 25 embriyo dollendi,,, Iki transfer edildi, sonuc Negativ. 9 ay sonra donmuslarla yeniden tedavi gordum Bu sefer IKIZ gebelik olustu... Bir kiz ve erkek ama kizimin kucuk kalbi 23 haftamda durdu, oglum'la yola devam ediyorum suan 35+5 haftalik hamileyim iki hafta sonrada oglum allah nasp ederse kucagimda olcakkk...

benim eşimde mikro tese olacak daha önce iki kez tese oldu şindi yan etki olurmu acaba diye korkuyoruz

konuyu açmışım bari yorum yazayım ) eşim ameliyat oldu ve sperm bulundu Allahıma şükür....ama embriyomuz döllenmedi ve kaldığımız yerdan ola devam ediyoruz bu ay nasipse tekrar denicem tüp bebeği....
eşimin ameliyatıda gayet güzel ve başarılı geçti 20 dakka sürmedi bile...1 ay rapor aldı normalde 2 haftada rahat yürüyebilcek hale geliyorlar...ameliyatın 2. günü gezmeye başladı sakıncalı olmasına rahmen...şuan iyi...

acaba konu ile hala ilgilenenler varmı?benim eşimde ameliyat olacak.çok korkuyor ve maddi olarak bizi neyin beklediğini bilmiyoruz.sizden konu ile ilgili bilgi alabilirmiyim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…