- 10 Ağustos 2023
- 359
- 838
- 18
- Konu Sahibi cileklilink
-
Gencecik sevgilim son zamanlarda kahvehane bağımlısı oldu gitmek istemese dahi öyle bir cagiriyorlar ki telefonlar susmuyor resmenkahvehane kültürü kaldı mı hala ya
emekliler gidiyordur artık oralara
Her gün giden biriyse uzak durun evlenirseniz bu bağımlılıktan çok çekersiniz.Gencecik sevgilim son zamanlarda kahvehane bağımlısı oldu gitmek istemese dahi öyle bir cagiriyorlar ki telefonlar susmuyor resmen
Önceden de gidiyordu takilmiyordum ama çok sıklastırdı. Mesela bugün pazar. kahvaltisini yaptığı gibi kahveye gitmis. Bı aradım taş sesleri geliyor okey oynuyorlar
Benim eşim 3 arkadaş haftada bir en fazla nadir iki kere giderlerAy en sevmediğim şeydir kıraathane kahvehane akışkanlığı. Çok kıroca geliyor. Artı ailesiyle zaman geçirmek yerine kağıt oynayan bir insanı evde beslemem.
Zaten kahve denen şey bana göre dede akışkanlığı. Tam eski kafa, dede gibi adam işim olmaz şahsen
O muhatap olmasa da onlar oluyorlar ve kalkın gidin masamdan diyecek biri değil. İster istemez saçma sapan insanlarla aynı ortamda bulunmuş oluyormuhatap olmadıgı sürece sıkıntı olmaz
Aa o ne saçma işO muhatap olmasa da onlar oluyorlar ve kalkın gidin masamdan diyecek biri değil. İster istemez saçma sapan insanlarla aynı ortamda bulunmuş oluyor
Bunu ben de demistim ahahaBen seviyorum. Cumartesi gidiyor eşim. Cumartesi benim de free akşamım oluyor dışarı vs çıkmak için. Pazar günü de baba kız 3 4 saat başbaşa vakit geçiriyorlar kalanı aile günü oluyor.
Bana da evde otur, ben her akşam giderim cart curt dese kıyamet kopar.
Kahvehane 3 kuruşa çay içip arkadaşlarıyla oyun oynadıkları saçma sapan bir yer işte. O vakitte puba da gitse aynı mantık, sosyalleşiyor.
Keşke biz kadınlar için de 101 atacağımız 3 liraya çay veren yerler olsa ahshahsha
Oysa pazar günü sana vakit ayırsa çıksanız bi cafede söz sohbet vakit geçirseniz ne güzel ve olması gereken buGencecik sevgilim son zamanlarda kahvehane bağımlısı oldu gitmek istemese dahi öyle bir cagiriyorlar ki telefonlar susmuyor resmen
Önceden de gidiyordu takilmiyordum ama çok sıklastırdı. Mesela bugün pazar. kahvaltisini yaptığı gibi kahveye gitmis. Bı aradım taş sesleri geliyor okey oynuyorlar
Anlam veremediğim nokta futbol bağımlılığı falan hiç yok tuttuğu takımı bile öylesine tutuyor maclarina gitmez izlemez. Ama resmen benimle buluşmak yerine kahvehaneye gitmek daha zevk verir hale geldi. Bu alışkanlığına devam edersen ben bir gelecek göremiyorum haberin olsun dedim. Tek sorun gitmesi de değil, ortamda bulunan kişiler abuk sabuk kumar oynayan, eşini aldatan tiplerHer gün giden biriyse uzak durun evlenirseniz bu bağımlılıktan çok çekersiniz.
Evleneceğim kişide aradığım birçok kriter vardı ama bağımlılıklardaki kriterlerim alkol, kumar, kahvehane ve futbol bağımlılığı olmamasıydı, futbol seyredebilir ama defalarca tekrar tekrar seyredip tek bir maçın kritiği yapılan milyon tane programı seyredip tv önünden geçen karısına çekil şuradan deyip azarlayan adamlara, yataktan fırladığı gibi kahveye koşanlara, alkolü ağzına içmeyip bebeğinin bez parasını bile içkiye verenlere ve 3-4 kişi eğlencesine oynamak varken okeyi 51‘i bile kumara çevirip evin rızkını yediği yetmiyormuş gibi borç üstüne borç takanlara tahammülüm yok sizin de olmasın ayrılın böyle erkeklerden.
Benim dedem gidiyor orayaSelamlar kızlar. Kahvehane bir bağımlılık mı? Rahatsız oluyor musunuz? Daha sonradan kopanlar oldu mu? Bu konuda ne düşünüyorsunuz fikir alabilir miyim
Aslinda çok onemli bir konu değildi, ortamda garip garip tipler oldugunu ogrendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?