Eşi/nişanlısı/sevgilisi kahvehaneye gidenler bakabilir mi?

cileklilink

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2023
359
838
18
Selamlar kızlar. Kahvehane bir bağımlılık mı? Rahatsız oluyor musunuz? Daha sonradan kopanlar oldu mu? Bu konuda ne düşünüyorsunuz fikir alabilir miyim
Aslinda çok onemli bir konu değildi, ortamda garip garip tipler oldugunu ogrendim

Eşi kahvehaneye gidenler alınmasın ama her gün iş çıkışı ve haftasonları evde kahvaltıyı yaptıktan sonra hemen kendini kahvehaneye giden kişi bağımlıdır, eşim gitmez ama kuzenlerden birinin eşi tam bağımlı adam yüzünü yıkamadan soluğu kahvede alıyor parayla oyun oynuyormuş senelerdir evliler adamın kumar borçları bitmedi gitti.

Hiç bana göre değil ses gürültü

Öyle alışkanlığı olanlar bağımlı oluyorlar

Zor yani kopması oralardan ailesi evde bekler o lak lak sevmiyorum gideni de sevmiyorum

Benim esim gidiyor okey oynamaya bağımlı derecede değil ama 6 ay gitmediği de oluyor genelde 3 hafta bir arkadaslarıyla anlasır gider gelir cafe daha pahalı oldugu icin yapıyorlar bunu ama bir arkadası esine acık acık benim babam kahveye gider ben de giderim haberin olsun diye demiş evlenmeden önce

kahvehane kültürü kaldı mı hala ya
emekliler gidiyordur artık oralara
Gencecik sevgilim son zamanlarda kahvehane bağımlısı oldu gitmek istemese dahi öyle bir cagiriyorlar ki telefonlar susmuyor resmen
Önceden de gidiyordu takilmiyordum ama çok sıklastırdı. Mesela bugün pazar. kahvaltisini yaptığı gibi kahveye gitmis. Bı aradım taş sesleri geliyor okey oynuyorlar

Kim ne derse desin kişide bitiyor bu iş…
Eşim aynı kişilerle oynat gelir o da kafasını dağıtmak icin bir sey demiyorum benim de kafamı dağıtmak icin bana göre zevkim var, bir de semtde cok önemli icinde abuk subuk biriler var falan demissin muhatap olmadıgı sürece sıkıntı olmaz

Bunu yapan net kırodur ya. Emekli amcadır yapacak bir seyi yoktur tamam ama genç insanlar için çok kötü. Oyun oynamayı seviyorsanız yine sizin gibi bir çiftle arada evde ya da çıkar bir yerde oynarsınız vakit geçer. Biz de yazlıkta falan arada 101 oynuyoruz ama kadın erkek karışık, ortada güzel bir muhabbetle vakit geçsin diye.

Her gün giden biriyse uzak durun evlenirseniz bu bağımlılıktan çok çekersiniz.
Evleneceğim kişide aradığım birçok kriter vardı ama bağımlılıklardaki kriterlerim alkol, kumar, kahvehane ve futbol bağımlılığı olmamasıydı, futbol seyredebilir ama defalarca tekrar tekrar seyredip tek bir maçın kritiği yapılan milyon tane programı seyredip tv önünden geçen karısına çekil şuradan deyip azarlayan adamlara, yataktan fırladığı gibi kahveye koşanlara, alkolü ağzına içmeyip bebeğinin bez parasını bile içkiye verenlere ve 3-4 kişi eğlencesine oynamak varken okeyi 51‘i bile kumara çevirip evin rızkını yediği yetmiyormuş gibi borç üstüne borç takanlara tahammülüm yok sizin de olmasın ayrılın böyle erkeklerden.

Benim eşim 3 arkadaş haftada bir en fazla nadir iki kere giderler Bizimkiler mecburiyetten gidiyorlar. Oturduğumuz yerde iki cafe var bütün ilçe oraya doluşuyor yer bulamıyorlar. Kendilerıne arkada yer yapmışlar maç izlemeye sohbete gidiyorlar ya da bizim eve gelip terasta sohbet ediyorlar. Ama en fazla iki saat oturup geliyor. Haftanın üç dört günü bir saate yakın yol yapıp yemeğe gezmeye gidiyoruz sırf burada hayat yok diye

Ben seviyorum. Cumartesi gidiyor eşim. Cumartesi benim de free akşamım oluyor dışarı vs çıkmak için. Pazar günü de baba kız 3 4 saat başbaşa vakit geçiriyorlar kalanı aile günü oluyor.

Bana da evde otur, ben her akşam giderim cart curt dese kıyamet kopar.

Kahvehane 3 kuruşa çay içip arkadaşlarıyla oyun oynadıkları saçma sapan bir yer işte. O vakitte puba da gitse aynı mantık, sosyalleşiyor.

Keşke biz kadınlar için de 101 atacağımız 3 liraya çay veren yerler olsa ahshahsha

Bunu ben de demistim ahaha

Oysa pazar günü sana vakit ayırsa çıksanız bi cafede söz sohbet vakit geçirseniz ne güzel ve olması gereken bu

Senin yerine okeyde bide sigara dumanı

Hanı karışmak istemem ama evlilik niyeti varsa bin düşün bir karar ver zor bu tarz kişilerle evlilik

Anlam veremediğim nokta futbol bağımlılığı falan hiç yok tuttuğu takımı bile öylesine tutuyor maclarina gitmez izlemez. Ama resmen benimle buluşmak yerine kahvehaneye gitmek daha zevk verir hale geldi. Bu alışkanlığına devam edersen ben bir gelecek göremiyorum haberin olsun dedim. Tek sorun gitmesi de değil, ortamda bulunan kişiler abuk sabuk kumar oynayan, eşini aldatan tipler

Çok itici ya. Kahveye giden biriyle 40 yılda bir gitse bile birlikte olamazdım sanirim. Dedelerin, dayılar mekanı değil mi oralar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…