- Konu Sahibi hatxixr-naz
-
bu sol taraftan allah seni ne yapmasin emi:mymeka:
biz kiz kardesimle beraber evlendik kocalarimizda kardes hem elti hem kardes olduk yani.bu arada saci topuz olan benim yanimdakide haliyle kociskom
ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...
canım her insanın güzellik anlayışı farklıdır. sadece konularda hemfikir olmak yetmez aynı evi paylaşacağın adamı beğenmen lazım. teni sana değdiğinde iğrenmemelisin yani.
bunlar beğenmeler zamanla da olabilir fakat sen zaten uyumsağlıyoruz demişsin. yani yeteri kadar zaman geçirmişsiniz galiba.
eğer en ufak bi hoşlanma bile yoksa yapabileceğin pek bişey yok demektir.
yinede kader denilen alın yazısı denilen yerde onun adı yazılmışsa inşallah en kısa zamanda seversin...
hayırlısı olsun hakkında...k.i.b
canım tamda korktuğum noktaya değinmişsin.işte bundan korkuyorum.ama çevremdede başka bu şekilde uyan insan yok.yakışıklı biri vardı ondan önce hayatımda ama onunlada hayat tarzımız ve başka şeyler uyuşmuyordu.yani onunla evliliği düşünemiyordum. aksinede görünüşü beni çekiyordu. hatta sevdiriyordu.bunda ise tipini kapatsak herşey mükemmelkafamçokkarıştı çok kötü bi durum yaaaaatatlicadiarzu
ben de eşimi çok beğenmemiştim ilk başlarda ama tanıdıkca kalbinin güzelliğini gördüm ve sevdim açıkcası....şimdi çok seviyorum keratayı......:))
bu durum benım basıma geldı soyle benım guzlelıgımle esımın yakısıklılıgı karşılasyırıldı hanı denır ya daha ıyısını bulrusun konusu oldu hep ama ben onu sevdım ve bana cok yakısıklı gelıyor en onemlısı benı cok sevıyor deger verıyor bende dedım ondakı ıyılık yok dıye cvp verırdım bana o sekılde konusanlara guzlelık gecıcı bu dunyada evlenırken kac kıloydum sımdı kac kıloyum yanı hıcbırsey aynı kalmıyor bu dunyadakı guzellık hıc kalmıyor onemlı olan kısılık ınsanlık bunuda esımde buldum onu cokkkk sevıyorumm
medinellacım peki ilk gördüğünde tipsiz bunu eşim olarak hayal bile edememmi dedin? yoks nötrmüydü?
genciza tatlım sen şanslısın.çünkü beğenmişsin yinede.ama hem beğenmeyip hemde onun çok iyi biri olduğunu bilmek çok zor.....
ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...
canım dış görünüş tek başına tabiki hiç önemli değil kesinlikle kişilikle olgunlukla ve anlayışla birleştiğinde ancak değer kazanır.bak sitedeki bir çok kişide zaten önce iç güzelliğini değerlendirip bağlanmış eşlerine.ama şöylede bir durum var bağlanmışlar, sevmişler ve gözlerine belkide dünyanın en yakışıklısı en tatlısı görünüyor eşleri.ama sen çok iyi biri olduğunu bildiğin halde beğenmediğini söylüyorsun.halbuki gözüne hoş görünmesi gerekirdi.haa zamanla ne olur bilemem belki fikrin değişir bugün itibariyle konuşuyorum.benide eşimden önce görücü usulüyle biri istedi.çok iyi bi insan olduğunu biliyordum aileside çok iyidi.hatta bi kaç kez birbirimizi tanımak için dışarıda çıktık.ama gelgörki bi türlü alışamadım.her şeyi gözüme batıyordu ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda yapamadım.sonuçta bi ömür geçirecektim ve kabul etmedim.sende iyi düşünmelisin herşeyiyle içine sinmeli.allah hakkında hayırlısını versin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?