eşi (nişanlısı yada sevgilisi) ni çirkin bulan bayan var mı?

ne ben dünya güzeliyim,ne o dünya yakışıklısı...

ama seviyoruz,anlaşıyoruz , mutluyuz :asigim: daha ne
zemuszemus

bi sevgilim vardı ilk görüşte allahım ne çirkin günah yazma ama bunun hiç şansı olamaz gitsin estetik filan olsun baştan yaratsın kendini demiştim. derken konuştukça beni tavladı. ara sıra yok nan o kadar çirkin değğil desem de çirkin olduğu gerçeğini değiştirmiyodu. ama gözüme de batmıyodu. ayrıldık bi zaman sonra. allahım şimdi fotorafını görmeye bile katlanamıyorum.

not: gerçekten çirkin bi adam. yani hani yaaa çok bi çirkin değil yorumu bile yapamazsınız. cidden çirkin. allah yaratmış ama günah yazmasın.

bende eşime baya bi alışamıştım eşim 186 ve 90 kilo ağırlığında biraz iri yapılı yani kemiği büyük.gözüme hep dev gibi geliyordu şimdie öyle:)toplamda 2 yıldır beraberiz ama ben hala alışamadım eli byük ayağı büyük die yadırgıyorum.dışardan görenler hep beğenirler güzel die yakışılı die ama ben yürüyüşüne konuşmasına hep takılırm .yalnız değilmişim ya böle düşünenleer varmı die hep merak ederdim.

soru nee bazısı ne yazmıs

"benım esım cook yakısıklı valla keske cırkın olsaymıs .."
cevaba bak yaa..

bence yakısıklılıktan zıyade o ılk etkılenme onemlı .sonrası zaten gelışır ılk goruste aşk degılse eger
sırf cırkın dıye bırısı reddeılmemelı ama hıc bı etkıleşım de yoksa zorlamak anlamsız gelıyor bana
Allah ıyı kalplısını ve merhametlısını gozunuze guzel gostersın :)

bir hikaye vardı ..çok uzun zaman önce okuduğum için tam hatırlamıyorum ama orada birbirini çok seven bir çift vardı ve ayrı düşüyorlar..bişiler oluyordu ve takrar birleşiyorlardı...adam kadına diyordu ki ,senin yüzünde böyle bir iz mi vardı? kadın da evet o hep vardı diyor..
adam o zamana kadar bunu görmemiş ve o zaman bunu görmüş..
neden acaba?

(keşke hikayeyi tam olarak anlatabilseydim)

ben ilk gördügüm de hiç begenmemiştim hatta asla olmaz demiştim , onu sevdikten sonra asla lafını kullanmıyorum artık, güzellik bakanın gözlerindeymiş, kişiliği güzel oldumu onu güzel görüyorsun, seni üzerse kırarsa çirkin görmeye başlıyorsun

benim sevdiğim benim için dünyanın en yakışıklı erkeklerinden biridir. (brad pitt e haksızlık etmek istemiyorum, o yüzden en yakışıklısı demiyorum :P ) eminim seven herkes de kendi eşi/sevgilisi için aynısını düşünüyordur.

Bende onu ilk gordugumde hic begenmemistim ve ihtimal dahi vermemistim aramizda bisey olmasina ama onu tanidikca gozlerine bakarken kalbini gormeyi ogrenmistim okadar guzel bir kalbi varki onun yuzune yansiyor hersey ama suani sorarsaniz tabiki benim kocam en yakisiklisi derim :))) bitanecik kocam benim ayy simdi yanaklarindan issirasim geldii :D:P

Ben ay cok yakisikli diye kasina gozune vurulmadim
Hoslandim sadece.. Sonra ozelliklerine, sevgisine, gulusune, bana olan bakisina asik oldum :asigim:

Hep derim, boy pos benim icin bas kriter olsaydi seninle birlikte olmazdim diye..
Tabii yanlis anlama diye de eklerim, eli yuzu duzgun biridir, benim icin yakisiklidir
Allah var ben olmasaydim hayatinda, daha da guzel bir kiz mutlaka yakisir yanina

ama benim icin onemli olmadi hic..
insan sevdikten sonra, o kisinin bakisi, icinde ki guzellik, sonra kokusu..
herseyi ayri bi hos gelir.. distan goren bir kimse bunu asla anlayamaz ki..

çok yakışıklımafoldumben:mymeka: ama bılmıyo sölemem
sölememe gerek yok gercı
ama o kendını begenmıyo manyakkkkkdelikafadulden
yanımdayken kızlar laf atmıştı izmirde:mymeka::oklava:kötükedihüso

benim sevgilim çok yakışıklı değil ama feci bir havası var, beni de ona çeken bu olmuştu zaten. ses tonu bakışları gülüşü gözlerini kısışı kokusu, zaten bir ses var adamda akbanktaki kadın her seferinde asılıyo yine mi siz geldiniz diye :1closedeyes: benim bir erkeği yakışıklı bulma kriterim zaten ondaki hava, karizma, çekiciliktir, bu yüzden bir çok insanla da fikir ayrılığı yaşarım. haa bir de ben dazlak kafa ve top sakal hastasıyım, canım sevgilim de sürekli kazıtır kafasını :asigim:

ilk gördüğümde aklıma gelmemişti sevgilim olabileceği ama 4 yılı devirdik bi de nişanlandık :roflol:
fotodaki tatlı şey işte opuyorumnanaktan, çoğu arkadaşın dediği gibi, tanıdığın zaman çok farklı görünüyo gözüne :delphin:

Ben değil de, bir arkadaşım vardı kız yakışıklı olursa beni aldatır gözü başkasına kayar diye hep çirkin ve tuhaf insanları bulurdu...
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Psikolojik birşey sanırım....
Çirkin olduğunu düşündüğü halde illa birini sevmek...

görünüş olarak kısa boylu şişman göbekli gözlüklü esmer burnu eğrice. yani anlayacağınız anlattığım özelliklere göre güzel yakışıklı değil ama hani güzel zamanlarda tatlı tatlı konuşurken güzel giyindiğinde çok yakışıklı görünüyor gözüme sevdiğimden herhalde. bende uzun boylu beyaz tenli kumralım çoğu insan çok güzel olduumu yüzümün bebek gibi olduğunu söyler.ama işin kötü bir tarafı var eşim bir davete falan giderken yanımda kendini kötü hissedebiliyor, yada geziyoruz beraber herkes bana bakıyor çok rahatsız oluyor. güzelle evlenmek şuçmuş diyor. bi de benim tarafımdan bir boyutu var eşimi tanıştırdığım dostlarım yakınlarım hep yakışıklı bir insan umduklarından hayal kırıklığına uğradılar bu mu gibisinden...

benim eşim tombiktir birazkaydirigubbakcemile
ama onun dışında eli yüzü gayet düzgün bir adam. hele elleri benimkinden güzel ve şekilli :kedi:maşallah..
tombalaklığına birşey diyemiyorum zira benimde pek bir farkım yok ondan:sinifsinif:

Back
X