eşi (nişanlısı yada sevgilisi) ni çirkin bulan bayan var mı?

Ben esimi ilk gördügümde "Allah'im,ne kadar yakisikli bir erkek diye düsünmüstüm.Halada öyle düsünüyorum.Zaten yakisikli ama bana dünyanin da en yakisiklisi gibi gelir.

ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...

canım her insanın güzellik anlayışı farklıdır. sadece konularda hemfikir olmak yetmez aynı evi paylaşacağın adamı beğenmen lazım. teni sana değdiğinde iğrenmemelisin yani.
bunlar beğenmeler zamanla da olabilir fakat sen zaten uyumsağlıyoruz demişsin. yani yeteri kadar zaman geçirmişsiniz galiba.

eğer en ufak bi hoşlanma bile yoksa yapabileceğin pek bişey yok demektir.

yinede kader denilen alın yazısı denilen yerde onun adı yazılmışsa inşallah en kısa zamanda seversin...

hayırlısı olsun hakkında...k.i.b

hayır aksine aşkım cok yakısıklı uyuz oluyom kızalrın gösdesi olur die cirkin olsaydı azcukk:oklava::oklava:Kötü KazenKötü Kazen

ben de eşimi çok beğenmemiştim ilk başlarda ama tanıdıkca kalbinin güzelliğini gördüm ve sevdim açıkcası....şimdi çok seviyorum keratayı......:))

canım her insanın güzellik anlayışı farklıdır. sadece konularda hemfikir olmak yetmez aynı evi paylaşacağın adamı beğenmen lazım. teni sana değdiğinde iğrenmemelisin yani.
bunlar beğenmeler zamanla da olabilir fakat sen zaten uyumsağlıyoruz demişsin. yani yeteri kadar zaman geçirmişsiniz galiba.

eğer en ufak bi hoşlanma bile yoksa yapabileceğin pek bişey yok demektir.

yinede kader denilen alın yazısı denilen yerde onun adı yazılmışsa inşallah en kısa zamanda seversin...

hayırlısı olsun hakkında...k.i.b

canım tamda korktuğum noktaya değinmişsin.işte bundan korkuyorum.ama çevremdede başka bu şekilde uyan insan yok.yakışıklı biri vardı ondan önce hayatımda ama onunlada hayat tarzımız ve başka şeyler uyuşmuyordu.yani onunla evliliği düşünemiyordum. aksinede görünüşü beni çekiyordu. hatta sevdiriyordu.bunda ise tipini kapatsak herşey mükemmelkafamçokkarıştı çok kötü bi durum yaaaaatatlicadiarzu

bu durum benım basıma geldı soyle benım guzlelıgımle esımın yakısıklılıgı karşılasyırıldı hanı denır ya daha ıyısını bulrusun konusu oldu hep ama ben onu sevdım ve bana cok yakısıklı gelıyor en onemlısı benı cok sevıyor deger verıyor bende dedım ondakı ıyılık yok dıye cvp verırdım bana o sekılde konusanlara guzlelık gecıcı bu dunyada evlenırken kac kıloydum sımdı kac kıloyum yanı hıcbırsey aynı kalmıyor bu dunyadakı guzellık hıc kalmıyor onemlı olan kısılık ınsanlık bunuda esımde buldum onu cokkkk sevıyorumm

evet işin senin dediğin boyutunu düşününcede bırakmamalıyım diyorum. önemli olan anlaşmak. ama ya diğer arkadaşın dediği gibi ona dokunmak istemessem. evlilikte farklı şeylerde yaşanıyor....

[eğer bir insanı sevmek için elle tutulur bir nedeniniz yoksa onu gerçekten seviyorsunuz demektir çok doğru bence[/QUOTE]

wawww çok etkileyici ve doğru.hangi yazar bu tatlım?yerimseniben

eşimle ilk tanıştığımızda onu sadece beğeniyordum ama zaman geçtikçe ve onu tanıdıkça aşık oldum ona.bazen hayran hayran bakıyorum"ne şanslıyım" diyorum.ama yakışıklılıkta güzellik gibi görecelidir bence.onu herşeyiyle tanıyıp bi bütün olarak çok sevdiğim için accayip yakışıklı geliyor bana Şeniz

medinellacım peki ilk gördüğünde tipsiz bunu eşim olarak hayal bile edememmi dedin? yoks nötrmüydü?

canım ben görücü usulu evlendim...ve ailem bana eşimi uygun gördükleri için bir süre tanışmak amacıyla görüştük sonra olabileceğini düşündüm ben...nitekimde eşim gerçekten çok iyi bir insandır...üstelik insanları dış görünüşleriyle değerlendirmem...insanların kalblerinde yatan güzellik daha önemlidir bence......ben eşimin kalbini beğendim.....dış görüntüsüne bakarak evlenmedim....

genciza tatlım sen şanslısın.çünkü beğenmişsin yinede.ama hem beğenmeyip hemde onun çok iyi biri olduğunu bilmek çok zor.....

canım dış görünüş tek başına tabiki hiç önemli değil kesinlikle kişilikle olgunlukla ve anlayışla birleştiğinde ancak değer kazanır.bak sitedeki bir çok kişide zaten önce iç güzelliğini değerlendirip bağlanmış eşlerine.ama şöylede bir durum var bağlanmışlar, sevmişler ve gözlerine belkide dünyanın en yakışıklısı en tatlısı görünüyor eşleri.ama sen çok iyi biri olduğunu bildiğin halde beğenmediğini söylüyorsun.halbuki gözüne hoş görünmesi gerekirdi.haa zamanla ne olur bilemem belki fikrin değişir bugün itibariyle konuşuyorum.benide eşimden önce görücü usulüyle biri istedi.çok iyi bi insan olduğunu biliyordum aileside çok iyidi.hatta bi kaç kez birbirimizi tanımak için dışarıda çıktık.ama gelgörki bi türlü alışamadım.her şeyi gözüme batıyordu ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda yapamadım.sonuçta bi ömür geçirecektim ve kabul etmedim.sende iyi düşünmelisin herşeyiyle içine sinmeli.allah hakkında hayırlısını versin canım.

ya benimde öyle birisi var. her yönden uyuşuyoruz. ama ben onu hiç beğenmiyorum.sizlerinde öyle olmuş galiba ama ısınmışsınız. ne güzel...

ee cnm senınde oyle olur sende onu tanımaya sevmeye ona dıger ınsanlardan bakmaya calıs umarım basarakacaksın he sen evlılıkdekı dıger konualrın nasıl olacak dıyorsan hepımız dedıgımız gıbı suan esleırmıze asıgız asık olunca zaten ona dokunmak opmek ıcın zaman kollarsınız ınsanların ne dedıgını umursamayanı eger hayatın booyunca mutlu olabılcegıne senı mutlu edecegıne ınanıyorsan basla bu ılıskıye yoksa olmaz zaten bıraz mantık bence guzellık para etmıyor artık canım ya sonra zaten sen asık oluyorsunkı ama tabıı bunu gercekten ıstersen olur canım haydı bol sanslar.........a.s.

benim eşim bana dünyanın en yakışıklısı ama gerçektende çoooook yakışıklı. Bir bardağa nasıl bakarsan öyle görürsün. Boş bakarsan boş, dolu bakarsan dolu. Benimki bana yakışıklı geliyor

canım dış görünüş tek başına tabiki hiç önemli değil kesinlikle kişilikle olgunlukla ve anlayışla birleştiğinde ancak değer kazanır.bak sitedeki bir çok kişide zaten önce iç güzelliğini değerlendirip bağlanmış eşlerine.ama şöylede bir durum var bağlanmışlar, sevmişler ve gözlerine belkide dünyanın en yakışıklısı en tatlısı görünüyor eşleri.ama sen çok iyi biri olduğunu bildiğin halde beğenmediğini söylüyorsun.halbuki gözüne hoş görünmesi gerekirdi.haa zamanla ne olur bilemem belki fikrin değişir bugün itibariyle konuşuyorum.benide eşimden önce görücü usulüyle biri istedi.çok iyi bi insan olduğunu biliyordum aileside çok iyidi.hatta bi kaç kez birbirimizi tanımak için dışarıda çıktık.ama gelgörki bi türlü alışamadım.her şeyi gözüme batıyordu ne kadar kendimi alıştırmaya çalışsamda yapamadım.sonuçta bi ömür geçirecektim ve kabul etmedim.sende iyi düşünmelisin herşeyiyle içine sinmeli.allah hakkında hayırlısını versin canım.

kesinlikle katılıyorum...senin içine sinmeli ..onunla bir hayat geçirebilecekmisin diye düşün ....sevebilecekmisin diye düşün.....hayırlısı olsun canım.....fiziki güzellik geçicidir ....

Erkegın elıne yuzu duzgun olsun yeter...Çok yakısıklı olmasına bence gerek yok...

Daha çok karakter özellıklerı iş güç sahıbımı bunlar önemli.

Back
X