Eşi,Sevgilisi,Hoşlandığı Kişi "KOÇ" Olan Bayanlar Buyrunn :)

Başka Başkaaaa kaydirigubbakcemile3

:)
pes nedir hiç bilmiyorlar gerçekten ve istediğiniz kadar peşinizde koşturabilirsiniz
karşınızdaki insana kızabilirsiniz, konuşmayada bilirsiniz onlar bunu kur sanıp daha çok üstünüze geliyorlar kaydirigubbakcemile3 sanki bi polyanna her biri, her daim neşeliler :) bu güzel bişey aslında. onun dışında şu an aklıma bişeyde gelmiyor

Selennnn aynen bu çok doğru ne kadar koştu peşimden kaydirigubbakcemile3

benim aşkoşumda koç burcu şakkıdı bnm sözümden hayatta çıkmaz çok sadakatlidirler yani en azından benimki öle aslan burcu için ideal bir burç el üstünde tutuyolar yalan sölemezler çok severler şımartırlar cömertirler elleri açıktır kıyımsızdırlar ve çok duygusallardır ve çok sevdiğine bağlıdırlar severler ve bi daha peşinizi bırakmazlar seviliyorum seviyorummm hihoyyyt :asigim:

Başka başkkaaaaa anlat hele bacımmm :asigim:

Benimkide beni sinir etmekten aşırı zevk alıyo sonra geçiyo karşıya gülüyo klava:

Başka başkkaaaaa anlat hele bacımmm :asigim:

Benimkide beni sinir etmekten aşırı zevk alıyo sonra geçiyo karşıya gülüyo klava:

onu sevdiğinden yapıyodur o hihoyyyt
benimkide sabah bağırdı kapadı yüzüme teli az önce arradı yani onlar bize bir kere sevip alışdıysa tammadır artık ipler senin elinde kaydirigubbakcemile5 sırnaşık şey ben haksız olsamda onla tartışırken haklı olabiliyorum sırnaşık şey o bana bu konuda gıcık oluyo amam bölee bide biliyosun düşkün bana başta şımarttı artık dönüşü yok sözünü geçirmek senin elinde kaydirigubbakcemile3 koç burcu erkeği en ideal erkek bence kaydirigubbakcemile2

Canım.. Çok moralim bozuk benim :çok üzgünüm: İstemiyorum ne koçunu ne erkeğini ya :1no2:

benim canim sevgilim koc =) ben de yengecim ama anlasamamakla alakamiz yok... fallar her zaman dogruyu soylemiyor =)

Aynen bacım ya.. Adamın romantizmle uzaktan yakından ilgisi yok klava:

sizinki istisna bis ne yapalım sırnaşık şey
istisnalat kaideyi bozmaz lülülülülülü
seviyosanız katlancaksın cnm laelaelaelaelae sırnaşık şey sırnaşık şey
bnmkinide nazarlardan korusun

Offf
Bu hamilelik beni aptal yaptı sanırım biraz
Koç diyince sporla ilgili koç anlamıstım kiiiii koc burcuymus..
Mukemmelim yahu ben :))

Süper bi topik olmuş
Az biraz yorumları okudum , koçlar gerçekten çok inat
Ben başak , Eşim koç , çok zıt burçlarız ama bazı konularda da acayip uyumluyuz
Dik başlıdır koçlar Hırslıdır Kavgacıdır

Son düzenleme:
oğuluşum koç burcu herşeyde en üst olmak istiyo ne derse yapılsın istiyo bazen istekleri beni bunaltıyo ama sakin yaşına göre olgun davranan bir çocuk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…