Esi sevgilisi teknisyen olan varmi ?

Hallem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2016
885
198
53
Durumunuz nasil sizde calisiyor musunuz benim babam galiba vermicek benide sormak istedim

Kendimi gülmekten alamıyorum, açtığınız konudan ne demek istediğiniz müneccim bile anlayamaz ifade şeklinizde bir duruştur az dikkat :KK8:

Eşi/sevgilisi :)
He doğru onu görmemişim :KK70:

Konu sahibi sağolsun ucu başı belli olmayan konuları bolca açıyor zaten.

Kaç kere gebe olabilir miyim açmış, halasının görücü diye getirdiği oğlana aşık olmuş ama o kardeşine göz koymuş,

Veeeee en son düğün takılarını napacağını sormuş:deli:

Benim eşim beyaz esya servisinde teknisyendi. Aynı zamanda makina mühendisliği okuyordu. Şu anda makina mühendisliği yapıyor ama evlendigimizde teknisyenlik yapıyordu.

Kaç kere gebe olabilir miyim açmış, halasının görücü diye getirdiği oğlana aşık olmuş ama o kardeşine göz koymuş,

İlahii.. :cool:

Efenim benim eşim teknisyen. Elektrik teknisyeni. Çok şükür çalışmak isteyen insan teknisyen de olsa meknisyen de olsa Allah rizkini veriyor. Geciniyoruz hamdolsun. Babaniza deyiniz ki; kişinin mesleğine degil önce adam olup olmadığına bakmak lazım. Çalışkan midir seviyor mu saygılı mi terbiyeli mi inançlı mi vs vs vs. Keza, okumakla cahillik gider eşşeklik baki kalır diye bir söz de vardır.

Bende çalışıyorum ama teknisyenlik kötü bisey değil ki. Sadece teknisyenlik yapsaydi da bisey değişmezdi yine evlenirdim onla. Önemli olan bi mesleği olması.

Monotonluk hep bize, böyle atraksiyonlar bunlara demek.
İşte biz de akşam yemeği yedik, çocuklarla oynadık, yıkadık, uyuttuk, oturuyoruz... napalım...
Hareketli bir aşk hayatımız yoksa demek :))

HallemÜyeÜye
Evlenmeden once hic boyle bi sorunum yoktu 1 yildir evliyim ve bildigim uchen birsey duruyor orda neden boyle olduki ? Nasil duzelir

Back
X