• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Esi sevgilisi teknisyen olan varmi ?

Limon satıp da evini geçindiren insanlar var . Kimi alır 10bin bereketi olmaz. Kimi alır 1.500 bereketi olur yeter de yeter artar bile. Siz kalbinizi bozmayın . Eşinizin parası yetmeyebilir sizde devreye girersiniz çalışırsınız . Artık devir eşim getirsin ben yiyeyim devri degil malesef. Geçinmek çok zor

Evlenmeden önce sevgilinizle birlikte olmuş olabilirsiniz. Kimse sizi yargılamaz ama birlikte olduğunuz kişi sizi evli de yapmıyor. Yaşınız benden küçüktür umarım kardeşim dicem yalana gerek yok. Inandırıcılığınizi kaybediyorsunuz.

Hahaha:halay:Yok bu olaya kadar bi tutarsızlık yokta. Burda aydınlatılması gereken bi olay var. Valla için rahat etmez öğrenmeden.

Benim eşim beyaz esya servisinde teknisyendi. Aynı zamanda makina mühendisliği okuyordu. Şu anda makina mühendisliği yapıyor ama evlendigimizde teknisyenlik yapıyordu.
Sevgilim benim calismami istemiyor ve bi teknisyen en fazla 4 bin alir degilmi ? Nasil yeticek diye duaunmeye basladim

Teknisyen maaşın dan önce netleştirmeniz gereken daha önemli sorunlarınız var gibi sanki.Önce şu aşk hayatınızda mı desem kafanızda mı desem kaç kişi olduğuna hangisini sevdiğiniZe bi karar verin.Ayrıca sevgiliniz olduğu ve düğün takısına kadar düşündüğünüz kişiye sorabilirsiniz maaşını samimiyetiniz bunu kaldırır herhalde.

Back
X