- 26 Şubat 2017
- 422
- 1.205
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim en büyük atraksiyonum , balkonda bu soğukta titreyerek sigara içmekMonotonluk hep bize, böyle atraksiyonlar bunlara demek.
İşte biz de akşam yemeği yedik, çocuklarla oynadık, yıkadık, uyuttuk, oturuyoruz... napalım...
Hareketli bir aşk hayatımız yoksa demek :))
3 senelik sevgilisi hangisiyok baktım 27 yaşında olanmış teknisyen olan. dünkü çocuk olan konu sahibesi![]()
Bi kaç arkadas kurbanda danaya girer gibi,
HallemÜyeÜye
Evlenmeden once hic boyle bi sorunum yoktu 1 yildir evliyim ve bildigim uchen birsey duruyor orda neden boyle olduki ? Nasil duzelir
Sevgilim benim calismami istemiyor ve bi teknisyen en fazla 4 bin alir degilmi ? Nasil yeticek diye duaunmeye basladimBenim eşim beyaz esya servisinde teknisyendi. Aynı zamanda makina mühendisliği okuyordu. Şu anda makina mühendisliği yapıyor ama evlendigimizde teknisyenlik yapıyordu.
Arabanızin 'benzin' parasıni mi?Sevgilim benim calismami istemiyor ve bi teknisyen en fazla 4 bin alir degilmi ? Nasil yeticek diye duaunmeye basladim
Kalbiniz metalikle çalışıyor zaar.Sevgilim benim calismami istemiyor ve bi teknisyen en fazla 4 bin alir degilmi ? Nasil yeticek diye duaunmeye basladim
3 senelik sevgilisi hangisi![]()