Eşi sevmemek

Ten uyumu olup olmadigini nasil nasil anladiniz?
Ten uyumunuzun olduğu bir insanın nefes alış verişi bile heyecanlandırır sizi. Burnunuzu gömüp sürekli koklamak istersiniz. Dokunmak istersiniz. Temas halinde kalmak istersiniz. Sanılanın aksine ten uyumu sadece sevişmekle alakalı değildir ama sevişerek de anlarsınız tabii.

Mutlaka üzer ama mutlaka işte o zaman o olmayan sevginiz nefrete dönüşür.

Sevmek önemli hele ki evlilikte...Birlikte yemek yenecek,tv izlenecek,gezilecek,misafir ağırlanacak,birlikte duşa girilecek,aynı yatak paylaşılacak,çocuk olacak.......dahada neler nelerrr sevgi olmazsa bunların hiçbiri olmaz olsada tat vermez hem sana hem eşine hemde olabilecek çocuğa mutsuz zor bir hayat olur.

+111111111111 altina imzami cakarim.
Yasadgim seylerden sonra benim felsefem budur iste.

Gerçekten insan sevdiği için tahammül edebiliyo çok haklısınız.

Sevdiginizle evlenmektense aldiginizi sevmek daha mantikli geliyor bana. Cunku sevdiginiz sizi hep uzuyor herkese ezdiriyor ve nasil olsa beni seviyor gitmezin ardina siginip size her turlu eziyeti yapiyor

Evlen hem adamın hemde kendi hayatını mahvet. Insan bazen sevdiği insana katlanamıyor ki mantık evliliği yaptığı adama nasil dayansın. Inan bana seni çok sevdiğini her nazini çekeceğini düşündüğün adam evlenince çok değişecek

sevmediğim adamın elini tutamam ki...
kirli çoraplarını görmeye de tahamül edemem.
burada kocasına deli aşık ama kirlilerine tahammül edemeyen ablalarını okumuyor musun?
yaşın küçük neyin acelesi?

sevdiğim adamla evlenmek için dokuz yıldır bekliyorum.
bekleyeceğim de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…