Bence de iyilik güzellik ayrı birşey, gönlünün alması ayrı birşey. Tabi ki sevdiğin adamın huyu suyu da sana uymalı ama dünya iyisi diye de herkese nasıl aşık olunur. Biraz çıkarcı bir yaklaşım rahat edeyim sevileyim. Bence sevgi karşılıklı olunca güzel ve anlamlı. İki tarafta bir biri için emek verebilmeli, kaybetme korkusu olmalı vs. Yoksa eşyadan ne farkımız kalır. Bulaşık makinesi de bana çok iyi geliyor beni hiç üzmüyorAşık olmadığım adamla ayni evin icinde bir ömür aynı yatakta yapamam. Isterse aşkından ölsün dunyanin en iyi insani olsun bende bi sey yoksa olmaz o is.
Daha 21 yaşındaymışsın niye karşına daha kinse çıkmasın? Yeniden seversin. Ben 26 yaşıma kadar 2 kere aşık oldum.
Aşik olarak degil, gorucu usulü ile evlendim. Eşim bahsettiginiz ozelliklere sahip cok sukur ve onu her gecen gun daha cok seviyorum. Yani illa sevipte evlenecegim diye birsey yokMerhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi
Iste buyuzden cok zor.Digerlerini birak sevebilecegin adam bile zor cikiyor belli bir yasta sonra.Evlilikte sevmek tek şart değil ama ilk şart bence. Ondan sonra saygı, güven, sadakat, maddiyat vs. diğer koşulların da olması gerekiyor.
Sevmediğin insanla ömür geçmez.
Ten uyumu olup olmadigini nasil nasil anladiniz?Her evliliğin dinamiği farklidir.
Ne istiyorsunuz mesele bu.
Mesela benim için de ten uyumu onemli. Isterse askimdan ölsün ya da ben deli divane olayım ama ten uyumu yok sa ı ıh sikinti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?