Eşi sevmemek

Aşık olmadığım adamla ayni evin icinde bir ömür aynı yatakta yapamam. Isterse aşkından ölsün dunyanin en iyi insani olsun bende bi sey yoksa olmaz o is.
Bence de iyilik güzellik ayrı birşey, gönlünün alması ayrı birşey. Tabi ki sevdiğin adamın huyu suyu da sana uymalı ama dünya iyisi diye de herkese nasıl aşık olunur. Biraz çıkarcı bir yaklaşım rahat edeyim sevileyim. Bence sevgi karşılıklı olunca güzel ve anlamlı. İki tarafta bir biri için emek verebilmeli, kaybetme korkusu olmalı vs. Yoksa eşyadan ne farkımız kalır. Bulaşık makinesi de bana çok iyi geliyor beni hiç üzmüyor

Sevmediğim bir adamla evlenmek için çıldırmış olmam gerek.
Sırf beni seviyor diye hayatımı mahvetmeyi göze alamam. Gerekirse 50 yaşında evlenirim ama sevdiğimle evlenirim.

valla mantık evliliği desen anlarım. bir şekilde karşı cinse sevmesende bir ilgin olmasını tercih ederim. ziraa sevmediğin bir beğenmediğin bir adamın herşeyi batar bence iyi düşün senin yaşın kaç bu arada?

Sevmediğin adamın donlarını yıkamak bir yerden sonra insana kendini köle gibi hissettirir

Aşik olarak degil, gorucu usulü ile evlendim. Eşim bahsettiginiz ozelliklere sahip cok sukur ve onu her gecen gun daha cok seviyorum. Yani illa sevipte evlenecegim diye birsey yok

Bir insani zamanla sevmek mumkun elbette ama mumkunse evlenmeden once sevmek lazim bence! Daha yasin cok genc neden biyle bir endiseye girdin ki. Dusunme bence bunlari hayatini yasa. Insan evlenmeye karar verip evlenmemeli karsisina biri cikmali o seni ikna etmeli, ve sen artik hayatini onunla gecirmek istemelisin once.

Dunyada son erkek o kalsa bile sevmedikten sonra evlenmem.
Sevmedigim adamın yolunu her aksam böyle ozlemle bekleyemem

Evlilik bir kumardir, bosanan insanlarin cogu zaten cok iyi biri diye evleniyor esleri sonradan gercek yuzunu gosteriyor, ya degisirse?
Ayrica bence evliligi cekilir kilan seylerden birisi de ask ve sevgidir. Ask tahammulu getirir sevmedigin bir insan seni el ustunde tutsa ne olur sevdigin adamin salona attigi coraplari gidip sepete atarken, sevmediginiz adamin attigi corap bile batar gozunuze.
Ha cok iyi biri severim zaten hoslaniyorum asik degilim diyorsaniz o baska bence olabilir...

cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi

bu garanti bir durum değil
kişi kendisi için bile gelecek açısından böyle böyle biri olacağım diye garanti veremez

Sevmediğim adamla evlenmek hem kendime hem adama büyük haksızlık olurdu.

Asıl olan sevgi dediğiniz olay nedir ya ?
Mıç mıç sabah akşam aşkım cicim deyip msjlaşmak foto çekmek mi? Yoksa kıskanıp trip atmak mı? Yoksa şaşalı kutlamalar yapmak mı?
Bunların hiçbiri sevgi ya da aşk değil malesef. Sadece yorgunluk.
Karşınızdaki insan iyiyse, bir ömür beraber geçirilicek bir insan ise; zamanla delice seversiniz zaten. Allah yüreğinize o berraklığı, huzuru ve sevgiyi verir. Kıskanilacak bir aşk bile yaşarsınız.
Ama arayışınız farklı ise, kaşı gözü şöyle olsun aman büyük aşk yaşayalım ilk görüşte hemen delireyim filan diyorsanız; o zaman buyrun heryer yalanlı dolanlı evliliklerle ve insanlarla dolu.
Eğer karşınıza iyi merhametli ve fedakar bir insan çıktıysa; lütfen değerlendirin. Kendinizini de hayatınızı da yormayın
.

Evlilikte sevmek tek şart değil ama ilk şart bence. Ondan sonra saygı, güven, sadakat, maddiyat vs. diğer koşulların da olması gerekiyor.
Sevmediğin insanla ömür geçmez.
Iste buyuzden cok zor.Digerlerini birak sevebilecegin adam bile zor cikiyor belli bir yasta sonra.

Benim bundan sonra boyle gider diye hissediyorum ilk defa.

Seni hiç bir şekilde uzmeyecek falan ne garanti laflar.
Ne malum?

Valla hepimize prenses Kraliçe falan olacağımız söylendi evlendik kül kedisi olduk :)

Bir de sevmeden evlenip böyle olsaydı sevmiyordum da lan manyak miydim der insan.

Genelde beyaz atli prensler opunce bizim masalda kurbagaya donuyor. Sizin uzmeyecek dediginiz adamin da kurbagaya donmeyecegi ne malum?
Sevgi olmadan evlilik yurumez ki. Bir sure sonra adamin her hareketi batar cunku sevgi olmazsa.

İnsan sevdiğinden bile off diyor gününe göre, sevmediğin hiç çekilmez.

Canım sırf iyidir evlenirsin kusursuz bay la sonra evliyken maazallah aşık olursun her iki tarafa yazık olur .ama şöyle bir şey yapabilirsin bir süre arkadaşça gezersiniz baktin seviyorsun evlenirsin yani kasma bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…