Kesinlikle mutlu olunmuyor. Hep eksik hissedeceksin. Tavsiye etmem.Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
Mesela ten uyumundan kastiniz nedir tutku şevk mi ?Her evliliğin dinamiği farklidir.
Ne istiyorsunuz mesele bu.
Mesela benim için de ten uyumu onemli. Isterse askimdan ölsün ya da ben deli divane olayım ama ten uyumu yok sa ı ıh sikinti.
Size dokunacak bu adam,mideniz kaldırıyorsa olabilir.Yanınızda taşırken utanmayacaksanız mümkün.Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
TDK'da bayan diye bir kelime mevcut.Aynı şekilde sevmediğiyle evlenmiş 50sine gelmiş ve pişman olmuş bir sürü kadın(Türkçede bayan diye bir kelime yok)
da var.Asla üzüp üzmeyeceğini, iyi baba olup olmayacağını yaşamadan bilemezsiniz.Bunun bir garantisi yok.
Bunlar da dahil ama sadece bunlar degil.Mesela ten uyumundan kastiniz nedir tutku şevk mi ?
Merhaba ben bi şey merak ediyorum sirff erkek iyi çok seviyo değer veryo el ustunde tutuyo uzmuyo etmyo diye sevmediği halde evlenen bi bayan mutlu olabilir mi evlenince değişir mi ? Biraz beklesin sevdiği insanla evlensin demeyin herkes şanslı değil sevdigimle evlenim diye bekleyip ellisine gelmiş ve bunca zaman bekldigi icin pisman olan insanlar var . Bulmusken kacirmamak gerekmez mi mutlu olunabilir mi ? cunku adam hicbi şekilde seni uzmcek iyi eş iyi baba olcak bunlar kadının içinde ki sevgi boslugunu doldurmazmi ya da daha mi kötü yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?