Gebeliğe Hazırlık Eşi spermografi verenler bakabilir misiniz acil !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Mojo44

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Temmuz 2017
1.536
1.202
133
Kızlar merhaba eşim yarın sperm örneği verecek hastanede ama ben anlamadım bu boşalma olayı nasıl nerede hangi şartlarda olacak bir bayan eşine birşeyler izletirler dedi ama inanmadım:oops: bilgi verin lütfeenn..

Uf saçmalamasınlar devletse afedersin wcde ozelse bir odada

Kızlar merhaba eşim yarın sperm örneği verecek hastanede ama ben anlamadım bu boşalma olayı nasıl nerede hangi şartlarda olacak bir bayan eşine birşeyler izletirler dedi ama inanmadım:oops: bilgi verin lütfeenn..

Uf saçmalamasınlar devletse afedersin wcde ozelse bir odada

esim ozel odasi olan bir devlet hastanesinde yaptirdi ve evet izlemesi icin dvdler varmis ve dergi. ama her yer ayni degil yaptiracagi yeri arayip sorabilirsiniz.

Araştırma hastanesinde yaptırdık görevli odaya almış dvdyi açmış çıkmış yani isterse izler ama devlet hastanesi WC de genelde.

hakikaten çok saçma bişey olmuş bizde yaptık ama hiç öyle bişey teklif etmediler bile yahu ne saçma bi teklifte bulunmuşlar

Cnm bazı erkekler erekte olamıyor diye DVD dergi falan koyabilirler orasını takma kafana ama özen göstermiyor devlet hastaneleri numuneyi hemen almıyorlar ya da doğru sayım olmayabilir. Arkadaşımın eşinin ilk değeri normalken ikinci testte kısır çıktı doktor bile olmaz böyle dedi şimdi üçüncü test yapılacak.

Back
X