Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Kızlar merhaba eşim yarın sperm örneği verecek hastanede ama ben anlamadım bu boşalma olayı nasıl nerede hangi şartlarda olacak bir bayan eşine birşeyler izletirler dedi ama inanmadım bilgi verin lütfeenn..
Kızlar merhaba eşim yarın sperm örneği verecek hastanede ama ben anlamadım bu boşalma olayı nasıl nerede hangi şartlarda olacak bir bayan eşine birşeyler izletirler dedi ama inanmadım bilgi verin lütfeenn..
esim ozel odasi olan bir devlet hastanesinde yaptirdi ve evet izlemesi icin dvdler varmis ve dergi. ama her yer ayni degil yaptiracagi yeri arayip sorabilirsiniz.
Cnm bazı erkekler erekte olamıyor diye DVD dergi falan koyabilirler orasını takma kafana ama özen göstermiyor devlet hastaneleri numuneyi hemen almıyorlar ya da doğru sayım olmayabilir. Arkadaşımın eşinin ilk değeri normalken ikinci testte kısır çıktı doktor bile olmaz böyle dedi şimdi üçüncü test yapılacak.