Eşi teyzemi aldatıyor

royas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
547
3
46
Diğer
fikrinizi almak istediğim konu şu kızlar eşi teyzemi aldatıyor ve teyzem bunu biliyor kahroluyor kadın ,o aptal kadını numarasından arayıp konuştu olmadı evini öğrendi ve yüzyüze konuştu olmadı, kadın inatla aramaya devam ediyor şuanda görüşmeleri devam eediyor şimdi ayrılsın bu kadar basit diyebilirsiniz ama onun için eşinden ayrıldıktan sonraki hayatı daha zor geçicek (maddi açıdan)başka yapabiliceği ne var size sormak istiyorum teyzemi çok seviyorum ve ona çok üzülüyorum

aile büyükleri enişte beyle konuşsun bence
o kadın kadar eniştede suçlu, kadın düşmüyosa yakasından, enişten düşmeli

madem teyzeniz ayrılmayı düşünmüyo, o zaman katlanacak bu duruma... kadın aramaya devam ettiğine göre, enişteniz de karşılık veriyor demek ki.. bu durumda yapılacak birşey yok gibi gözüküyo..:S

ikiside vazgeçmiyor hatta teyzem oturup konuştu eşiyle ben sana yetemiyorsam beni istemiyorsan giderim diye teyzemide bırakmıyor okadındanda vazgeçmiyor

ilk once bir piskologa basvurmali teyzeniz, neden bu adam icin kahroluyor?? cvbini arastirsin
sonra adamida kadinida mahkemeye verip maddi manevi tazminat talep etsin, esinden alacagi nafaka ilede gul gibi yasayip gitsin... evindende cikmasin

ikiside vazgeçmiyor hatta teyzem oturup konuştu eşiyle ben sana yetemiyorsam beni istemiyorsan giderim diye teyzemide bırakmıyor okadındanda vazgeçmiyor

Eeee hani boşanamazdı???

teyzem boşanmak istemiyoor ama eşiyle konuşurken bunu teklif etti ne kadar zorlanıcağını bile bile

Ben de neden diğer kadınla bu kadar uğraşıldığını anlayamadım.
Eniştenizin bitirmeye niyeti yok heralde, enişteniz nerede ne konumda bütün bunlar yaşanırken.
Şimdi okudum enişteniz ne o kadından ne de teyzenizden vazgeçmiyormuş, oh ne güzel hayat, bunu açık açıkta söylemiş.
Ayrılmaktan başka bir çare göremedim ben.

teyzem boşanmak istemiyoor ama eşiyle konuşurken bunu teklif etti ne kadar zorlanıcağını bile bile

Adam neden boşansın ki?
Elinin altında ona kul köle olmuş 2 tane kadın var.
Yarın 3. de olur 4. de!
Biz kadınlara az bile!!!

ilk once bir piskologa basvurmali teyzeniz, neden bu adam icin kahroluyor?? cvbini arastirsin
sonra adamida kadinida mahkemeye verip maddi manevi tazminat talep etsin, esinden alacagi nafaka ilede gul gibi yasayip gitsin... evindende cikmasin

canım teyzemin kızı var bide tam sınav aşamasında bu sıralar onun psikolojisi için mahkeme olaylarınada girmek istemiyor

Adam neden boşansın ki?
Elinin altında ona kul köle olmuş 2 tane kadın var.
Yarın 3. de olur 4. de!
Biz kadınlara az bile!!!

ayaklarının üstünde duran kadın için bu işler kolay boşa gitsin dersin ama maddi açıdan kocasına mahküm belli bi yaşta olan çalışma şansı zor olan bi kadından bahsadiyoruz

ayaklarının üstünde duran kadın için bu işler kolay boşa gitsin dersin ama maddi açıdan kocasına mahküm belli bi yaşta olan çalışma şansı zor olan bi kadından bahsadiyoruz

Anlıyorum da adam aldatmaya devam edecekmiş di mi?
O zaman kadın da razı olup oturacak!
Yanlış bir şey mi dedim?
Sizin söylediklerinizden farkı ne şimdi bunların?
Adam aldatacak,kadın boşanmayacak.

Anlıyorum da adam aldatmaya devam edecekmiş di mi?
O zaman kadın da razı olup oturacak!
Yanlış bir şey mi dedim?
Sizin söylediklerinizden farkı ne şimdi bunların?
Adam aldatacak,kadın boşanmayacak.
şimdi kızacaklar bana ama böyle kadınlara sinir oluyorum
adam aldatsada dövsede bırakmıyorlar..neymiş maddi açıdan bakıyor bi parça ekmek veriyor..
nedir bu acizlik.. git merdven sil genede bu iğrenç işe alet olma ..

adam aldatsın kadın boşanmasın ben bu fikri savunmuyorum asla ama şuan burdaki durum farklı

teyzem dediğinize göre akrabaları var bu kadının kimsesiz değilki sahip çıkan olsn yeter

peki arkadaşım ozaman şöyle yapalım diyelimki eşinden boşandı teyzem henüz ameliyat oldu ve rahatsız şuan çalışma durumu yok ve okuyan bir bekar kızı var onun masraflarını az çok tahmin edebilirsiniz maddiyat bir yana onun psikolojisi ni düşünmek zorunda tam sınav üstü ve gidebiliceği hiçbiyer yok ayrıldığında bunlarada bi çözüm bulalım ozaman

adam aldatsın kadın boşanmasın ben bu fikri savunmuyorum asla ama şuan burdaki durum farklı

Size bu fikri savunuyorsunuz demedim.
Teyzenize ve kızınıza birileri elini uzatacak,ev,eşya,para verecek,geçimini sağlayacak onlar da mutlu mesut yaşayacaklar desem böyle bir imkan var mı?
Olsaydı sanırım beklemezdiniz.
İmkan olmadığına göre o adamla aynı evde yaşamaktan başka çözüm var mı?
Eeee adam aldatmaya devam edeceğine göre kadın hem kendi iyileşene hem de kızının sınavı bitene kadar bekleyecek sonra iş bulup ayrılır belki...
Nafaka da alır,kirasını da öder ya da evini bırakmaz,tazminat karşılığı alır vs.

Seni anlıyorum,bazen iki kere iki dört eder gibi sonuca gidilemiyor.
Teyzen namına çok üzüldüm.Burada el kol bağlayan durum,eniştenin durumu kabullenip,kabullendirmek istemesi.Adam pişman olsa,öteki kadın rahatsız etse,kadın tehdit filan edilirdi,bir yol bulunurdu.Şu halde iken çözüm bulmak çok zor.
Eniştenin geliri iyi mi ? Evleri kendi evleri mi ? Bir avukatla görüşse,mutlaka nafaka olacaktır.Biraz da kendisi ufak tefek işlerden para kazanabilir.İşyerlerinde yemek-çay servisi yapabilir belki.
Kızları artık büyümüş sanırım ve herhalde sınava 1 ay kadar zaman var.Bu sürede teyzen hazırlık yapabilir.

doğru söylüyosun canım el kol bağlayanbir durum işin kötüsü kadında evli, benimde burda sizlere danışmak istediğim adamı vazgeçirmek için kadıncaz neyapıcak, adamı vazgeçirsek no falan değişir kadında ulaşamaz belki bırakır,ayrıca eniştemin durumu çok iyi değil kadına parada veriyormuş galiba

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…