• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi vardiyeli çalışanlar

bizim saatlerımız daha ıyı dıye dusunuyorum 3 vardıyalı olarak karsılastırdıgımızda

Ah ahh benimkide boyle..
Bir hafta sabahci 04:00 13:30
Bir hafta oglenci 13:30 21:30
Bir haftafa gececi 21:30 06:00

sabahcidan nefret ediyorum erken kalkacak diye fazla oturamiyor
Falan zor is yani.
bulamadik soyle. Sabah 9 aksam 5 bir koca :):)

Ne zormuş ya bu vardiyalı sistem, Allah sizlere de eşlerinize de sabır versin.

Benim mesailerim hafta içi 8.30-17:30.

Eşimin mesaileriii....

6 Yıl ankara 2 Yıl Hakkari vardıyasında. :27: (En kötüsü bizimki olsa gerek)

İşin şakası buradayken hafta içi 9:00-18:00 di.

Ayda 1 kerede 24 saat nöbeti vardı, bakalım gelince nasıl olacak, büyük ihtimalle yine aynı olacak gibi.

Son düzenleme:
Ah ah vardiya olayı en dertli olduğum konuların başında geliyor.Evlenmeden önce hep derdimki aman saati belli olsun düzeni olsun yeter.Evlendikten sonra zorluklarını yaşamaya başladım ama bir şekilde tolere ettim.Asıl sorun bebek doğunca ortaya çıkıyor benim eşimden başka destekçim yok ve bebişle çok zorlanıyorum.Şimdi 13 aylık oldu oğlum ama hala ateşlense hastalansa eşim vardiyada oluyor şansıma yada ben hastalansam.Çok sıkıntı oluyor çok.Hep hayal ediyorum eşim 8-5 çalışsa benim gibi her akşam evde yanımda olsa ne güzel olur diye.En azından sorumluluklarıda beraber paylaşır sonrada beraber dinlenir gezeriz.Gece bebiş bu kadar yormaz vs. vs. hayal işte

Ne zormuş ya bu vardiyalı sistem, Allah sizlere de eşlerinize de sabır versin.

Benim mesailerim hafta içi 8.30-17:30.

Eşimin mesaileriii....

6 Yıl ankara 2 Yıl Hakkari vardıyasında. :27: (En kötüsü bizimki olsa gerek)

İşin şakası buradayken hafta içi 9:00-18:00 di.

Ayda 1 kerede 24 saat nöbeti vardı, bakalım gelince nasıl olacak, büyük ihtimalle yine aynı olacak gibi.

kader arkdasım selamm sana... benım esımde temmuzda tuncelıye gıtcekk 2 yıl orda kalcak bende ısımden dolayı gıdemıorum ve 13 aylık bı bebegım var annem bakıor ankarada... ama nasıl olcak nası bıtcek bılmıoyorum zor gunler bızı beklıooo... dusundukcee kötü oluyorum su gıbı gecsın gunler ınsallahhh

benim eşimde vardiyalı çalışıyor ve çok seviyorum vardiyayı,

3 vardiya 4-12 , sabah 7 akşam 5 ,

birde gece 11 de gidip sabah geldiği var

ve ben gayet memnunum neden dersen 3 haftada bir 4-12 vardiyasında görüşemiyoruz ve o bir haftayı kendime ayırıyorum

işlerim oluyo , kız arkadaşlarımla dışarı çıkıyorum veya evime çağırıyorum kızkıza oturuyoruz, aileme vakit ayırıyorum , hem de eşimle

birbirimizi özlemiş oluyoruz

hiçbi şikayetim yok anlıycanız güzel tarafından düşünün sizde :1:

Benim eşimde vardiyalı çalışıyor.
8-4
4-12
ve 12-8. İlk zamanlar daha zorlanıyordum şimdi alıştım diyebilirim.
:6:4-12 de canım sıkılıyor ama alıştım artık kendime zaman ayırıyorum bende, bide çok yemek derdi olmuyor:1:8-4 en sevdiğim vardiya, 12-8 i ise hiç sevmiyorum gerçi yalnız kalmaya alıştım geceleri ama eşim yanımda olunca daha rahat uyuyorum.

bizdede tam tersi vardiyali calisan benim:26:
sabah vardiyasi olunca iyi en azindan beraber aksam yemegimizi yiyoruz
ama aksamci ben 23 e kadar calisiyorum butun gun birbirimizi gordugumuz bir saat:50:

Son düzenleme:
bende çok sevdim bu vardiya sistemini gececi olduğu akşam iki günlük yemeğimi yapıyorum evimi topluyorum komşularımla görüşüyorum evde olduğunda da birbirimize vakit ayırıyoruz yani bu sayede uzun evliliğin sırrını çözdük :)

hepiniz çok tatlısınız ya :56:

benim burda arkadaşım yok liseden arkadaşlarım var ama hiç biriyle görüşmüyoruz ben okullarda sürünürken hepsi kendi düzenini kurmuş
mahalleden komşular deseniz onlarda hep yaşlı insanlar hep emekli mahallede tek genç ablam ve ben
Allah tan ablamla evlerimiz yan yana onun eşi de vardiyeli çalışıyor ve eşimle aynı vardiyedeler
yani 4-12 de ya ablam bizde ya da ben onlarda birlikte vakit geçiriyoruz
diğer ablama gidiyoruz
canımız ne istiyorsa özellikle eşlerin yemediği ama bizim sevdiğimiz yemekleri yapıp yiyoruz
kişisel bakımlarımızı yapıyoruz

kızlar merhaba benim eşim de 3 vardiya çalışıyor..8-4 /4-12 /12-8 şeklinde
bende çalıştığım için 4-12 vardiyasını ve 12-8 i sevmiyorum çünkü 4-12 olunca o uyurken ben evden çıkıyorum eve geldiğim zaman da o evde olmuyor...12-8 oldu zaman da ben sabah kalkıp işe geliyorum o 9 da eve geliyor..ben eve gidiyorum aksam saat 7 de o uyuyor oluyor gece işe gitçek ya... :31:
ben böyle bir çare buldum 4-12 olduğu zaman işten eve gelince yemek yiyip yatıyorum o gelene kadar uyuyorum sonra o eve gelince de 1-2 saat oturup keyif yapıyoruz ben sonra gene yatıyorum..düzen falan kalmadı ama napalım görüşmek için katlanıyorum

Back
X