• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi vardiyeli çalışanlar

kızlar merhaba benim eşim de 3 vardiya çalışıyor..8-4 /4-12 /12-8 şeklinde
bende çalıştığım için 4-12 vardiyasını ve 12-8 i sevmiyorum çünkü 4-12 olunca o uyurken ben evden çıkıyorum eve geldiğim zaman da o evde olmuyor...12-8 oldu zaman da ben sabah kalkıp işe geliyorum o 9 da eve geliyor..ben eve gidiyorum aksam saat 7 de o uyuyor oluyor gece işe gitçek ya... :31:
ben böyle bir çare buldum 4-12 olduğu zaman işten eve gelince yemek yiyip yatıyorum o gelene kadar uyuyorum sonra o eve gelince de 1-2 saat oturup keyif yapıyoruz ben sonra gene yatıyorum..düzen falan kalmadı ama napalım görüşmek için katlanıyorum

bende bır ara boyle denedım ama yapamadım sersem gıbı oldu ya uykuyu bozdum gerı uyuyamadım yada uykudan ayılıp onunla oturamadım :)
bu hafta 3-11 vardıyasında dun aksam 4 gıbı 15 dk sohbet ettık o kadar :)
hayal mayal hatırlıyorum yuzunu ama bende alıstım bu vardyalı sısteme

kızlar merhaba benim eşim de 3 vardiya çalışıyor..8-4 /4-12 /12-8 şeklinde
bende çalıştığım için 4-12 vardiyasını ve 12-8 i sevmiyorum çünkü 4-12 olunca o uyurken ben evden çıkıyorum eve geldiğim zaman da o evde olmuyor...12-8 oldu zaman da ben sabah kalkıp işe geliyorum o 9 da eve geliyor..ben eve gidiyorum aksam saat 7 de o uyuyor oluyor gece işe gitçek ya... :31:
ben böyle bir çare buldum 4-12 olduğu zaman işten eve gelince yemek yiyip yatıyorum o gelene kadar uyuyorum sonra o eve gelince de 1-2 saat oturup keyif yapıyoruz ben sonra gene yatıyorum..düzen falan kalmadı ama napalım görüşmek için katlanıyorum

iyi fikirmiş alya bunu bende denesem iyi olur en azından çok özlediğim günler yapabilirim bunu

Son düzenleme:
bende bır ara boyle denedım ama yapamadım sersem gıbı oldu ya uykuyu bozdum gerı uyuyamadım yada uykudan ayılıp onunla oturamadım :)
bu hafta 3-11 vardıyasında dun aksam 4 gıbı 15 dk sohbet ettık o kadar :)
hayal mayal hatırlıyorum yuzunu ama bende alıstım bu vardyalı sısteme

evet cnm uyku düzeni bozuluyor ınsanın ama napalım kı :(
bide ben yemek falan hazırlıyorum ona dusun..sofra kuruyorum gece 01:00 de :9:

iyi fikirmiş alya bunu bende denesem iyi olur en azından çok özlediğim günler yapabilirim bunu

cnm ıyı fıkır gıbı deıl pek ama mecbur yanı napalım kı..cnku 00:30 da kalk gece 2 2 bucukta yat sabah 6 da kalk offf zor ama yapıcak bişey yok..

evet cnm uyku düzeni bozuluyor ınsanın ama napalım kı :(
bide ben yemek falan hazırlıyorum ona dusun..sofra kuruyorum gece 01:00 de :9:

cnm ıyı fıkır gıbı deıl pek ama mecbur yanı napalım kı..cnku 00:30 da kalk gece 2 2 bucukta yat sabah 6 da kalk offf zor ama yapıcak bişey yok..

ben galıba cok rahatım ben esımım bu varıdyasında yemek bıle yapmıyorum kendım annemde yıyorum :)
otelde calısıyor benımkı aksam 8*9 gıbı yıyor eve gelıncede bazen yıyorz (kendı yapıyor) bazen atıstırıyor duruma baglı
gecenın o vaktınde yemekmı yenır yaw ben yemem sahsen

ben galıba cok rahatım ben esımım bu varıdyasında yemek bıle yapmıyorum kendım annemde yıyorum :)
otelde calısıyor benımkı aksam 8*9 gıbı yıyor eve gelıncede bazen yıyorz (kendı yapıyor) bazen atıstırıyor duruma baglı

doğrusu bende yemem uyku benim için her şeyden tatlıdır
bazen benimde eve geç geldiğim olur iş uzar toplantı olur vs vs hemen duşumu alıp yatağa atarım kendimi yemeği yarın yesek de olur derim. ama eğer eşim hazırlamışsa bişeyler bi kaç lokma atıştırırım.
eşim yer hele çorba falan yapmışsam kase kase içer öyle yatar arkadaş midesi dolu iken nasıl yatıyo ben de hayret ediyorum

canım 4-12 de bazen çok özlediğimi hissediyorum
bazen öğle arası o geliyor yemek yiyoruz, bazı hafta ise gelmiyo işte o zaman sanki yıllardır görmüyor gibi hissedyorum. gece beni uyandır gelince diyorum bu kez de kıyamıyorum diyor
hah işte o zaman böyle bişey yapsam iyi olur

bazen öğle arası o geliyor yemek yiyoruz, bazı hafta ise gelmiyo işte o zaman sanki yıllardır görmüyor gibi hissedyorum. gece beni uyandır gelince diyorum bu kez de kıyamıyorum diyor

bızımde evlılıgımız masallah dıyeyım ıyı gıdıyor
ben dıyorum bu vardıyanın işi
özlem oluyor cunku bende aksamcı dıyoruz buna bız
bende cok yalnız hıssedıyorum dun kendımı verdımt emızlıge verdım temızlıge :)
annem hamur kızartmıstı onlardan yemıs aksam esım
ama acaba beklıyomudur ya karım bana sofra krusa fılan dıye :27: uykudan ıstıfra bıle edebılırım sabah erken kalkıyorum valla :30::30::30::30:

onumuzdekı hafta yıllık ızne cıkıyorum o sabahcı oglen 4 te evde olacak ıyı olacak benım ıcınde :10:
sonrakı hafta oda ızınlı

ay bendeee gece benı uyandır dıyorumm
coooook nadır uyandırıyor
kıyamadım cok tatlı uyuyordun dıyor :30::30:
dun aksam beklıcektım son yarım saat kala ıptal oldum

hmm anladım cnm..ya benım esım erken yediği için acıkıyormus..yemek yiyemesin ilaa meyve tabağı bisküvi atıştırmalık bıserler yer yanı gece..napayım bende özlediğim için o geldiğinde uyanık oluyorumm...

ne guzell gece uyandırmaya kıyamıyor esın ben bazen uyuya kalayım gelınce benı uyandırdığı yetmemıs gıbı surat asıyor..:19: sankı sabah kalkıp işe gelen ben değilim..
böyle soyleyınce de çalışma diyor...ee çalışmadan da ben evde duramam ki..yıllardır alışmışım yani

hmm anladım cnm..ya benım esım erken yediği için acıkıyormus..yemek yiyemesin ilaa meyve tabağı bisküvi atıştırmalık bıserler yer yanı gece..napayım bende özlediğim için o geldiğinde uyanık oluyorumm...

ne guzell gece uyandırmaya kıyamıyor esın ben bazen uyuya kalayım gelınce benı uyandırdığı yetmemıs gıbı surat asıyor..:19: sankı sabah kalkıp işe gelen ben değilim..
böyle soyleyınce de çalışma diyor...ee çalışmadan da ben evde duramam ki..yıllardır alışmışım yani

benımkı surat asamaz valla :)
cocuk var ne kadar ugrastıgımı goruyor o uyuyunca evın ıslerını halledıyorum( evdeyken asla ıs yaptırmıyor) sabahta 05.50de kalkıyorum
sen kacta kalkuıyosunkı surat asıyor bırde adama bak :9:

bızımde evlılıgımız masallah dıyeyım ıyı gıdıyor
ben dıyorum bu vardıyanın işi
özlem oluyor cunku bende aksamcı dıyoruz buna bız
bende cok yalnız hıssedıyorum dun kendımı verdımt emızlıge verdım temızlıge :)
annem hamur kızartmıstı onlardan yemıs aksam esım
ama acaba beklıyomudur ya karım bana sofra krusa fılan dıye :27: uykudan ıstıfra bıle edebılırım sabah erken kalkıyorum valla :30::30::30::30:

onumuzdekı hafta yıllık ızne cıkıyorum o sabahcı oglen 4 te evde olacak ıyı olacak benım ıcınde :10:
sonrakı hafta oda ızınlı

sen yıllık ızınde olcan o olmucak mı? bişeyler planmadınız mı kız ?
bız hazıran bası cıktık tatılee 1 hafta basbasa güzel bi tatil yaptık telefonları da kapadık 7-24 hep yan yana..:1: çok güzeldi

ay bendeee gece benı uyandır dıyorumm
coooook nadır uyandırıyor
kıyamadım cok tatlı uyuyordun dıyor :30::30:
dun aksam beklıcektım son yarım saat kala ıptal oldum

doğru söylüyorsun özlem olduğu için belki de evliliğimiz iyi gidiyordur :nazar:
ablama gitmezsem bende yalnız hissediyorum kendimi

ne zaman bu gün beklicem desem kanepede kabus görürken uyanıyorum (çok sık kabus görürümde)
direk yatağa atıyorum sonra kendimi

benımkı surat asamaz valla :)
cocuk var ne kadar ugrastıgımı goruyor o uyuyunca evın ıslerını halledıyorum( evdeyken asla ıs yaptırmıyor) sabahta 05.50de kalkıyorum
sen kacta kalkuıyosunkı surat asıyor bırde adama bak :9:

benım cocuğum yok henuz canım belkı de ondandır...bıde ısım masa bası dıe onemsemıyor sanıyor kı yorumuyorum...bide 4-12 vardıyasındayken cinsel ilişki çok zor yaaa..ben ınan ıstemıyorum :1: cnku yatmam 3 u buluyor..sabah 6 da kalkıyorum bende cnm

bayılıyorum şu tatil planı yapanlara ya çok özendim ama...

eşimin yıllık izin hakkı ekim ayında. ekimde birkaç günlüğüne antalyaya gidelim gezelim diyorum.
ben ramazanda alacam iznimi diyo yaaa

benım cocuğum yok henuz canım belkı de ondandır...bıde ısım masa bası dıe onemsemıyor sanıyor kı yorumuyorum...bide 4-12 vardıyasındayken cinsel ilişki çok zor yaaa..ben ınan ıstemıyorum :1: cnku yatmam 3 u buluyor..sabah 6 da kalkıyorum bende cnm

çok zor mu? oluyo mu ki ya :1: bizde çoooook nadir
ben sanırım bu yüzden özlüyorum

sen yıllık ızınde olcan o olmucak mı? bişeyler planmadınız mı kız ?
bız hazıran bası cıktık tatılee 1 hafta basbasa güzel bi tatil yaptık telefonları da kapadık 7-24 hep yan yana..:1: çok güzeldi

ılk hafta ben evde olucam 2. hafta oda ızne cıkacak tatıle gıdıcez ama yerı daha bellı degıl
sız nereye gıttınız?
telefonları kapatmak harıka bır fıkır olurr acıkcasıııı

bızım en olu gecen hafatmız bu varıdya yanı suanda ıcınde bulundugumuz 3-11 :)
benım ısımde masa bası
ama valla sen yuzu vermısın ıyı dayanıyorsun benım sonrakı gun basım agrıyor 2 gun ard ardarda uykusuzsam
oturup aglayabılırımb ıle hıc dayanamam uykuya :52:

bayılıyorum şu tatil planı yapanlara ya çok özendim ama...

eşimin yıllık izin hakkı ekim ayında. ekimde birkaç günlüğüne antalyaya gidelim gezelim diyorum.
ben ramazanda alacam iznimi diyo yaaa

canım ınan tatıl cok ıyı geliyor ozellikle çiftlere :) her konuda iyi yanı...gidin derim mutlaka esını ıkna et:34:

çok zor mu? oluyo mu ki ya :1: bizde çoooook nadir
ben sanırım bu yüzden özlüyorum

cnm e yanı zor oluyor tabı kı....dus al bırlıkte ol sonra gene dus al yatana kadar saat cok gec oluyor ee sabah ıse gelen ben tabı :(

ılk hafta ben evde olucam 2. hafta oda ızne cıkacak tatıle gıdıcez ama yerı daha bellı degıl
sız nereye gıttınız?
telefonları kapatmak harıka bır fıkır olurr acıkcasıııı

he anladım canım..biz kemere gıttık quenn elizabeth die bi otele ınan cok memnun kaldık yemeklerı havuzu cok guzeldı..

canım ınan tatıl cok ıyı geliyor ozellikle çiftlere :) her konuda iyi yanı...gidin derim mutlaka esını ıkna et:34:

cnm e yanı zor oluyor tabı kı....dus al bırlıkte ol sonra gene dus al yatana kadar saat cok gec oluyor ee sabah ıse gelen ben tabı :(

he anladım canım..biz kemere gıttık quenn elizabeth die bi otele ınan cok memnun kaldık yemeklerı havuzu cok guzeldı..
biliyorum orayıı canım
bızım malesef para durumu denk gelmıyor ya
oyle bır otele gıdemeyız bu sene
araba aldık ev hallettık bıseyler yaptık
gıdıpte donuste sıkıstırmak ıstemıyoruz kendımızı
erken rezer. yaptırmadık ızınler bellı olmuyor dıye

bızım en olu gecen hafatmız bu varıdya yanı suanda ıcınde bulundugumuz 3-11 :)
benım ısımde masa bası
ama valla sen yuzu vermısın ıyı dayanıyorsun benım sonrakı gun basım agrıyor 2 gun ard ardarda uykusuzsam
oturup aglayabılırımb ıle hıc dayanamam uykuya :52:

canım 3-11 olunca belkı esın daha erken eve gelıyordur..benım kı gece 1 de eve gelıyor yaa..ınsaf dimi..uykumun arasın da da seksi düşünemıyorum pek :1:

Back
X