• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eşi vardiyeli çalışanlar

bi türlü unutamıyorum
iş yerinde çok yorulmuş ve saati nerdeyse 23.00 etmiştim
eşimi aradım ve beni almasını söyledim o da çok yorgunum bi taksiye bin gel dedi
hiç unutmuyorum o gece yorgunluktan sürünerek yatağa gittim

bir kaç gün sonra eşimin yeğeni aradı gündüz vakti dayı çarşıdayım gel beni al dedi
ve sevgili eşim gitti yeğenini aldı
bunu defalarca yaptı ayıp olur gidip almazsam dedi
ve ben bunu hiç unutmuyorum her tartışmamızda aklıma bu geliyor ve beni sevmediğini düşünüyorum :43:

yeterince ozen gostermiyor gibi...ben olsam her seferinde ayni seyi yaptiginda yani yegenini almaya gittiginde basina kakardim...elimde degil yapardim yani... :50:

nişanlımda vardiye li çalışıyor yeni başladı kayın validem ben sende yatmaya gelirim demeye başladı yeni evliymişiz olmazmış tek başıma

nişanlımda vardiye li çalışıyor yeni başladı kayın validem ben sende yatmaya gelirim demeye başladı yeni evliymişiz olmazmış tek başıma

bu fırsatı verme korkmam falan de bir kere yaparsa bunu hayatınızın sonuna kadar bunu çekmek zorunda kalırsın
bilemiyorum belki iyi biridir kayınvaliden ama sürekli onunla çekilmez hayat

bu fırsatı verme korkmam falan de bir kere yaparsa bunu hayatınızın sonuna kadar bunu çekmek zorunda kalırsın
bilemiyorum belki iyi biridir kayınvaliden ama sürekli onunla çekilmez hayat

ya hiç çekilir biri değil yani rahat edemem ya ben onlara gidecekmişim ya o bananişanlım izin verse bile yanlız kalamazsın dedi yaaaapuffff

benim esimde vardiyali bu hafta 4-12 eli kulaginda simdi.gelir cok duzensiz bi hayat oluyo maleseff

güzel bir dille kayınvalidene korkmadığını yalnız kalabilceğini söyle eğer öyle alıştırırsan öyle devam eder benim 2 yıl bitiyor ilk evlendiğim zamanlarda korkuyorsan gel dediler kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ben böyle birşeye gerek görmedim öyle alıştırsaydım 2 yıldır düzen aynı giderdi sen sen ol başta kuralını koy o zaman kolay oluyor

güzel bir dille kayınvalidene korkmadığını yalnız kalabilceğini söyle eğer öyle alıştırırsan öyle devam eder benim 2 yıl bitiyor ilk evlendiğim zamanlarda korkuyorsan gel dediler kayınvalidemle aynı apartmanda oturuyoruz ben böyle birşeye gerek görmedim öyle alıştırsaydım 2 yıldır düzen aynı giderdi sen sen ol başta kuralını koy o zaman kolay oluyor

söyledim annecim ben evde tek çok kaldım nolcak sanki kapımı kitledikten sonra dedim ama nafile eşin tek kal dese bile ben seni tek bırakmam dedi ve nişanlım 1 hafta boyunca gece vardiyeside olcak off off napıcam ben inat etti gelecem diye

benim eşimde vardiyalı. bu hafta : gece12-sabah 8 ,sabahlar olmuyor valla :26::26:

hele birde bu vardiyada küs gittiyse evden deli oluyorum. :47::47:

yarım saat önce gene küs gitti zaten, dellenmedeyim kendi kendime.:47::47::47::47::47:

ya hiç çekilir biri değil yani rahat edemem ya ben onlara gidecekmişim ya o bananişanlım izin verse bile yanlız kalamazsın dedi yaaaapuffff

aman kuzum taviz verme sakin , şimdi nişanlısın ya sen her söylediğini olumlu karşılaman gerek tabi sorun olmasın diye.
ama evlenince çaktırmadan ağarlığını koy, anne ben korkmuyorum , kendimi çocuk gibi hissediyorum sen kalınca, misafirliğe gel ama beni bklemeye gelme falan de bir şekilde güzelce.

bende 10 aydır evliyim yaklaşık. k. validen eltilerim falan hepsi söyledi gel bizde kal diye ama gitmedim . kendime göre evde işlerim falan oluo yemek temizlik valan dedim. hem azcık evliliği öğrenim dedim. herzaman nerde bulcam sizi dedim. hemde ben kapalıyım zaten eltilerime yanlış anlamayın ama kapalıyım ben evimde istediğim gibi gezerim ama sizde gezemem dedim..

aman kuzum taviz verme sakin , şimdi nişanlısın ya sen her söylediğini olumlu karşılaman gerek tabi sorun olmasın diye.
ama evlenince çaktırmadan ağarlığını koy, anne ben korkmuyorum , kendimi çocuk gibi hissediyorum sen kalınca, misafirliğe gel ama beni bklemeye gelme falan de bir şekilde güzelce.

bende 10 aydır evliyim yaklaşık. k. validen eltilerim falan hepsi söyledi gel bizde kal diye ama gitmedim . kendime göre evde işlerim falan oluo yemek temizlik valan dedim. hem azcık evliliği öğrenim dedim. herzaman nerde bulcam sizi dedim. hemde ben kapalıyım zaten eltilerime yanlış anlamayın ama kapalıyım ben evimde istediğim gibi gezerim ama sizde gezemem dedim..
kvdem çekilir bi insan olsa anlıycam ama hiç çekilecek gibi değil :(:(

2 gündür kimseler uğramamış buralara biz 12-8 e geçtik
çok sıcak havalar bizimki uyuyamıyo üzülüyorum ya
çünkü gündüz sıcaktan uyuyamayan bircik aşkım gece uyuyo ve biz hiç vakit geçiremiyoruz :50:
ayrıca arkadaşlar eşimin yüzünü sivilceler sardı
sıcaktandır diye düşünüyorum :26:

ama aşkım nazar ettiğimi düşünüyo çünkü son günlerde cildinin pürüzsüzlüğünü dilime dolamıştım

ne yapsak ki bu sivilcelere

2 gündür kimseler uğramamış buralara biz 12-8 e geçtik
çok sıcak havalar bizimki uyuyamıyo üzülüyorum ya
çünkü gündüz sıcaktan uyuyamayan bircik aşkım gece uyuyo ve biz hiç vakit geçiremiyoruz :50:
ayrıca arkadaşlar eşimin yüzünü sivilceler sardı
sıcaktandır diye düşünüyorum :26:

ama aşkım nazar ettiğimi düşünüyo çünkü son günlerde cildinin pürüzsüzlüğünü dilime dolamıştım

ne yapsak ki bu sivilcelere

geçmiş olsun cnm benimkide öyle sıcaklardan herhalde baya sivilce bastı stresten herhalde. bol bol yüzünü yıkasın bence.

vardiyalı çalışmak onlarada zor be kuzum, gece vardiyasında gündüz uyumak zor bişey, bende bazen eşimle bir öğlene kadar yatıom :38:

geçmiş olsun cnm benimkide öyle sıcaklardan herhalde baya sivilce bastı stresten herhalde. bol bol yüzünü yıkasın bence.

vardiyalı çalışmak onlarada zor be kuzum, gece vardiyasında gündüz uyumak zor bişey, bende bazen eşimle bir öğlene kadar yatıom :38:

saolasın
keşke benim de öyle bir fırsatım olsa
ben gündüz çalışıyorum
pazar günleri eşimle öğleye kadar yatim diyorum ya bir iş çıkıyor ya bişey oluyor
hiç bişey olmasa ben temizlik yapıyorum
o kalkana kadar işi bitireyim birlikte bi yerlere gidelim falan diyorum
yüzünü yıkarsa daha çok tahriş olmaz mı. iplik fabrikasında çalışıyor aşırı nem var diyo
zaten beş vakit yıkıyo elhamdulillah yüzünü

saolasın
keşke benim de öyle bir fırsatım olsa
ben gündüz çalışıyorum
pazar günleri eşimle öğleye kadar yatim diyorum ya bir iş çıkıyor ya bişey oluyor
hiç bişey olmasa ben temizlik yapıyorum
o kalkana kadar işi bitireyim birlikte bi yerlere gidelim falan diyorum
yüzünü yıkarsa daha çok tahriş olmaz mı. iplik fabrikasında çalışıyor aşırı nem var diyo
zaten beş vakit yıkıyo elhamdulillah yüzünü

benimde sivilce problemim vardı daha önce doktorum en güzeli saf suyla yıkamak dedi hep bana. tonik köpük falan değilde saf su ile daha iyi oluyor cilt bence. saf su ile yıkmak tahriş etmezki.

Allahım hep böyle sürdürsün inşallah , beş vakit namazı herkese nasip etsin... çok şanslısın. bende kılıyorum ama eşim arada kılıyor fazlada zorlayamıyorum ters tepiyor:31::31:

nasıl alıcak bilmiyorum hiç..:50::50:

benimde sivilce problemim vardı daha önce doktorum en güzeli saf suyla yıkamak dedi hep bana. tonik köpük falan değilde saf su ile daha iyi oluyor cilt bence. saf su ile yıkmak tahriş etmezki.

Allahım hep böyle sürdürsün inşallah , beş vakit namazı herkese nasip etsin... çok şanslısın. bende kılıyorum ama eşim arada kılıyor fazlada zorlayamıyorum ters tepiyor:31::31:

nasıl alıcak bilmiyorum hiç..:50::50:

amin inşallah :1:

nasıl başlarsan öyle gider, benim eşimde vardiyeli

kv nişanlıyken bana da dedi ben gelirim sana kalmaya beraber kalırız dedi

yok dedim ben zaten alışmaya çalışıcam kendim alışmalıyım yoksa hiç alışamam

yorgun geliyorum zaten kısa süre sonra uyurum hiç rahatınızı bozmaın demiştim

ki alıştım da şimdide keşke eşimin 4-12 vardiyası gelsede evde yanlız kafa dinlesem diyorum kimi zaman

Son düzenleme:
bu günlerde sinirlerim tepemde herşeye sinir oluyorum
eve gitmek istemiyorum ayaklarım geri geri gidiyo sanki eve giderken
heryer dağınık evde
ben düzenliyorum kardeşim ve eşim dağıtıyo deli olacam bişey de diyemiyorum hemen kırılıyolar çıldıracam
insan kahvaltısını yapar sofrayı silkeyemez mi ya
yada kahvaltılıkları dolaba koyamaz mı
eve bi gidiyorum kardeşim yattığı kanepeyi öylece bırakmış
kahvaltılıklara sinekler çökmüş heryer darmadağın
Allahım işten sonra bir yandan yemek hazırlayıp bir yandan ev temizliyorum saat 9 da uykum geliyor gece ayaklarımın ağrısından uyuyamıyorum
benim eşim böyle değildi kardeşime karşı layt görünmemek için mi böyle yapıyo ya
ben ne yapacam çıldıracam ya :43:

nasıl başlarsan öyle gider, benim eşimde vardiyeli

kv nişanlıyken bana da dedi ben gelirim sana kalmaya beraber kalırız dedi

yok dedim ben zaten alışmaya çalışıcam kendim alışmalıyım yoksa hiç alışamam

yorgun geliyorum zaten kısa süre sonra uyurum hiç rahatınızı bozmaın demiştim

ki alıştım da şimdide keşke eşimin 4-12 vardiyası gelsede evde yanlız kafa dinlesem diyorum kimi zaman

bu gün konu açıldı ben yanlız kalmayı severim dedim oda yok oğlum vardiyedeyken ben kalırım dedi ya ısrarla napcam bilmiyorum:47:

Back
X