Eşi VARİKOSEL amelyatı olupta hamile kalan var mı?

teşekkür ederim kızlar beni rahatlattınız umut ile umutsuzluk arasında gelip gidiyordum.... yazdıklarınız bana umut verdi... allah gönlünüze göre versin isteyen herkeze anne olmayı tattırsın.....

Amin ,inşallah sende en kısa zamanda hamileyim diye forum açacaksın:1hug:

mrb canım benim eşimde ssk da 2 ay önce ameliyat oldu. hangi dr. sizinkisi.
bizde önce özele gittik dr pek ilgilenmedi 6 ay sonra gelin bi daha bakarım belki o zaman ameliyat ederim falan dedi. amaç 6 ay sonra o dünya kadar para ödediğimiz testleri bi daha yaptırmaktı sanırım. sonra bizde baya araştırdık bu sskdaki dr. tavsiye ettiler iyikide gitmişiz çok rahatlattı bizi. ameliyat şart dedi. ilerde büyük problemler açar başına daha çok gençsin olmak zorundasın dedi. inşallah allah bizede nasip eder o küçük küçük meleklerden:1rolleyes:

ya sana yardımcı olmak isterdim ama eşim ameliyat olmadı ama sol tarafta varmış sağda olabilirmiş eşimin hareket azlığı var sperm sayısı çok yüksek olduğu için üroloji dk ve tüp bebek merkezi ameliyat önermedi sadece klomen verdi ama normal yolla yine olmazsa 2 ay sonra tüp bebek yapın dediler ama biz 1 yıl bekleyecez inşallah normal yolla hamile kalırız canıma.s.:1hug:

slm canım. ben de 4 hafta 2 günlük hamileyim. daha çok yeni yani. benim eşim de 6 sene kadar önce ameliyat olmuş. ameliyattan hemen sonra 3- 5 - 8 milyon falan çıkıyomuş değerleri.en son evlendikten sonra 27 milyon çıkmıştı. korunmayı bıraktık hemen hamile kaldım. sizin de sayı normal ama hareketlilik ve normal şekilli olması önemli. sizde hareketlilik biraz düşük bence. ama hareketliliği artırıcı tedaviler falan var. hiç moralini bozma. ben de bir de pko var. ben bu kadar erken beklemiyordum ama Allah isteyince oluyo.gerçi daha çok erken dönemdeyim bişey olucak diye korkmuyo değilim. hadi güzel haberlerini bekliyoruz inşallah

canım bizim doktorumuz Muzaffer ÇALIŞKAN çok memnunuz çok iyi ilgileniyor, sizinki hangisi aynı doktor mu acaba ? Ama bizim İnegöl ssk da orda ameliyat olduk...

arkadaşlar,
benim eşimde de varikosel çıkmıştı . morfoloji % 2 idi ama sperm sayıları fazla düşük değildi.
doktor hemen ameliyat dedi bizde 2-3 ay bekleyelim birdaha sperm testi yaptırırız ona göre ameliyata karar veririz dedik.bu arada ben doğum kontrol hapını bıraktım ve 3.ay da hamile kaldı.
daha sonra benim kadın doğum doktorum eşimin ameliyat olmasına gerek olmadığını söyledi.
arkadaşlar ben bu tür şeylere fazla inanmam ama denemenizi tavsiye ederim http://www.mucizekarisim.com/ biz kullandık ve bunun yararını görmüş olabiliriz . çünkü dediğim gibi hapı bırakıp 3.ayda hamile kaldım şuanda 11 haftalık hamileyim.
bizim kullandığımız varikosel şurubu + mucize karışım dedikleri karışım hepsi tamamen doğal.zaten oradaki insanlar da çok bilgili anlatınca size yardımcı oluyorlar .tavsiye ederim adresleri de aşağıda
Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:212/C
Göztepe - İstanbul / Turkey
Tel : 0216 . 566 33 00
Fax : 0216 . 565 44 25

biz bursa merkezde oturuyoruz o yüzden çekirge de bulunan ssk hastanesinde ameliyat oldu eşim. dr. mustafa odyakmaz oranın başhekim yardımcılarından biri. çok iyi işinin ehli bi dr. ama bize şu kadar zaman sonra çocuk olur falan demedi biz yaz sonuna kadar beklicez. olmazsa artık başka çareleri denicez.1 ay sonra sperm testi yaptırıcaz bide 6. ayda yaptırıcaz. bakalım neler olmuş CADIARZU

canım sizin sper değerleriniz nasıldı?

gözdecim ben eşime keçiboynuzu yediriyorum inşallah faydası olur, bakalım zamana bıraktık herşeyi. Benim de prolaktinim yüksekti tedavi görüyorum 1 ay daha ilaç alıcam sonra normale dönecekmiş inşallah tabiii. Yani ben şuanda hamile kalabilirmiyim bilemiyorum prolaktin yüksekliğide hamileliği engelliyormuş....

bizim değerlerimiz iyiydi sperm sayısı 30 milyon ileri hareketli falanda iyiydi bu yüzden özel hastanedeki dr. bu değerlerle hamilelik oluşabilir 6 ay sonra gel dedi eşime. bu arada benim hormon ve pregesteron değerlerimde normal çıkmıştı. ama bizim içimiz rahat etmedi ssk daki dr.un özeline gittik sağolsun çok yardımcı oldu uzun uzun anlattı herşeyi dediki eşime. değerlerin normal ama 30 milyon yerine 70 milyonda olabilir dedi olman şart yoksa ilerde problem yaşarsın seneye belki 30 milyonu bulamazsın dedi. senin şu an 2 çocuğunda olsa ben sana bu ameliyatı yaparım dedi. öle yani bakalım hayırlısı inşallah.

canım öncelikle çok geçmiş olsun benim eşimdede aynı problemler vardı bende eşimin ameliyatından tam 7 ay sora normal yolla hamile kaldım ve şuan 22 haftalık hamileğim kısmetse bi prenses bekliyoruz darısı senin başına

kızlar yokmu benimle aynı sorunu paylaşan... 2 ay önce açmıştım bu konuyu. Eşim ameliyat olalı 3 ay olacak çok korkuyorum düzelme olmazsa diye. Benimde prolaktinim düştü ama hala hamilelik yok. Sadece adetlerim çok sancılı olmaya başladı ve normalinden çok az geliyor...

Merhaba benim eşimde 9 ay önce varikosel ameliyatı oldu ama ben hala hamile değilim offff ya ne zaman hamile olacağız biz...

ARKADAŞLAR AYRICA SİZE TAVSİYEM: hepimiz bebek istiyoruz ama aceleci olmayın, eşinizle oturup bu günden en az 6 ay sonrası için bebek düşünün , her ay oldumu , olacakmı vs gibi takıntıları girmeyin, uzun süreli plan yapın bu sizi rahatlacaktır, ayrıca eşiniz üzerindeki baskıyı azaltacaktır, kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, değerleri okuyorsunuz varikosel olupta bebeği olan yüzlerce insan var , hatta bir çoğu varikosel oldugunu bilmiyor ve bu sebeble çok rahat ilişkiye giriyorlar, ayıca ilişki biter bitmez mutlaka kalcalarınıza yastık koymanız çok faydalı olacaktır, hepinizi öpüyorum, dualatrım sizinle .....................

ARKADAŞLAR AYRICA SİZE TAVSİYEM: hepimiz bebek istiyoruz ama aceleci olmayın, eşinizle oturup bu günden en az 6 ay sonrası için bebek düşünün , her ay oldumu , olacakmı vs gibi takıntıları girmeyin, uzun süreli plan yapın bu sizi rahatlacaktır, ayrıca eşiniz üzerindeki baskıyı azaltacaktır, kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, değerleri okuyorsunuz varikosel olupta bebeği olan yüzlerce insan var , hatta bir çoğu varikosel oldugunu bilmiyor ve bu sebeble çok rahat ilişkiye giriyorlar, ayıca ilişki biter bitmez mutlaka kalcalarınıza yastık koymanız çok faydalı olacaktır, hepinizi öpüyorum, dualatrım sizinle .....................

xxxxxxxxxxxxxSORULARINIZ İÇİN

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım, hiç korkma. benim kaynım varikosal ameliyatı olmuştu, sanırım, testisinin birini de alınmış. buna rağmen 5-6 ay içinde hamile kaldı karısı. Hem de çok zayıf, minyon, adetleri arada bir hiç olmuycak kadar düzensiz bir hatundur.
senin de olur bebeğin. dert etme içine:)

selam arkadaşlar, ben daha önce varikosel ile ilgili sorlar sormuştum, eşimde 4.varikosel vardı ameliyat olmak için çok araştırdık doktora gittik vs. vs ama ameliyat olmadan 11 ayda normal yollarla hamile kaldım şimdi 8 haftalık hamileyim, bu mesjı umutsuzluğa kapılmamanız için yazıyorum, eşimin sperm degerli hareketli 17. milyondu yani bu degerlerle hamile kaldım, inşallah bebek isteyen herkese Rabbim bebek verir, en büyük desteğiniz dua, ve sabır....
arkadaşlar lütfen kendinizi sıkmayan rahat olun, bize doktorlar neler söyledi neler ama sonuç farklı lütfen rahat olun

ARKADAŞLAR AYRICA SİZE TAVSİYEM: hepimiz bebek istiyoruz ama aceleci olmayın, eşinizle oturup bu günden en az 6 ay sonrası için bebek düşünün , her ay oldumu , olacakmı vs gibi takıntıları girmeyin, uzun süreli plan yapın bu sizi rahatlacaktır, ayrıca eşiniz üzerindeki baskıyı azaltacaktır, kesinlikle umutsuzluğa kapılmayın, değerleri okuyorsunuz varikosel olupta bebeği olan yüzlerce insan var , hatta bir çoğu varikosel oldugunu bilmiyor ve bu sebeble çok rahat ilişkiye giriyorlar, ayıca ilişki biter bitmez mutlaka kalcalarınıza yastık koymanız çok faydalı olacaktır, hepinizi öpüyorum, dualatrım sizinle ............................
özel sorularınız olursa mail adresim nurelifnur@mynet.com

Merhaba Kızlar,

Benim eşimde de varikosel var, derecesini hatırlamıyorum ama dr sperm sayısını iyi bulup yapmaya gerek yok demişti. 7 ay sonra bende hamile kaldım. Çikolata kistim olmasına rağmen, tam eşimle artık tekrar bir drlara gidelim derken o ay hamile kaldım.

kızlar eşim ameliyat oldu ve 2,5 ay oldu ameliyat olalı bizde tedaviye başladık kadındığumucuzla eşimişn sonucun çok yüksek olmayacığını düşündük ama geçen günlerde eşim test yaptırdı
1 ccde rakam 10 milyondu ameliyattan 2,5 ay sonra 13 milyon olmuş hareketsiz sprem yüzde 77 iken şimdi yüzde 56 olmuş ve toplam sprem 30 milyon iken şimdi 85 milyon olmuşşş ve üroloğumuz çok güzel normal yolla gebelik olur dedi 2,5 ayda sonuc buysa dedi 4-5 ayda daha yüksek olacak dedi
ama bendede sorun olduğu için aşılamaya karar verdik ve bugün aşılama için ilk iğnemi yapacaz inş.bebişimize kavuşuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…