teşekkür ederim kızlar beni rahatlattınız umut ile umutsuzluk arasında gelip gidiyordum.... yazdıklarınız bana umut verdi... allah gönlünüze göre versin isteyen herkeze anne olmayı tattırsın.....
Biz de iki doktora gittik canım ilk gittiğimiz doktor hemen ameliyat dedi çift taraflı varikosel dedi, renkli doppler falan istemeden ve bize şu kadar para alırım falan dedi güvenemedik ona. Sonra başka bir doktora gittik renkli doplerden baktı ve sadece sol tarafta var ameliyat olmanda fayda var dedi ssk da ameliyat oldu eşim hiç bir para talebinde bulunmadı bu doktorumuz çok memnunuz çok ilgileniyor... Normal yoldan hamile kalma şansınız çok düşük bu değerlerle dedi ameliyattan sonra 1 yıl bekleyeceğiz olmazsa hiç aşılama ile falan uğraşmayın direk tüp bebek yaptırın dedi çok moralimiz bozuldu o yüzden şimdi sanki hiç olmayacakmış gibi endişeleniyorum.
3 sonra spermiogram yaptırıp tekrar kontrole gideceğiz bakalım hayırlısı olur inşallah...
Arkadaşlar eşim 20 gün önce varikosel ameliyatı oldu. Sperm sayısı ve hareketliliği düşüktü. Eşi varikosel ameliyatı olupta normal yolla hamile kalan var mı aranızda... Lütfen bana yardım edin morale ihtiyacım var...Çok üzgünüm çoook
Sağol canım ya doktorumuz bizede 1 yıl içerisinde olmazsa direk tüp bebek yaptırın dedi. sizin değerleriniz nasıldı ?
Bizim = 1cc - 27.000.000
Hareketli = % 10
Morfoloji = % 2
Tüp bebek olayından çok korkuyorum inşşallah bu değerlerimiz yükselir... Alllah normal yoldan hamile kalmayı nasip eder inşallah.
Canım bu arada hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah....
mrb canım benim eşimde ssk da 2 ay önce ameliyat oldu. hangi dr. sizinkisi.
bizde önce özele gittik dr pek ilgilenmedi 6 ay sonra gelin bi daha bakarım belki o zaman ameliyat ederim falan dedi. amaç 6 ay sonra o dünya kadar para ödediğimiz testleri bi daha yaptırmaktı sanırım. sonra bizde baya araştırdık bu sskdaki dr. tavsiye ettiler iyikide gitmişiz çok rahatlattı bizi. ameliyat şart dedi. ilerde büyük problemler açar başına daha çok gençsin olmak zorundasın dedi. inşallah allah bizede nasip eder o küçük küçük meleklerden:1rolleyes:
biz bursa merkezde oturuyoruz o yüzden çekirge de bulunan ssk hastanesinde ameliyat oldu eşim. dr. mustafa odyakmaz oranın başhekim yardımcılarından biri. çok iyi işinin ehli bi dr. ama bize şu kadar zaman sonra çocuk olur falan demedi biz yaz sonuna kadar beklicez. olmazsa artık başka çareleri denicez.1 ay sonra sperm testi yaptırıcaz bide 6. ayda yaptırıcaz. bakalım neler olmuş CADIARZU
arkadaşlar,
benim eşimde de varikosel çıkmıştı . morfoloji % 2 idi ama sperm sayıları fazla düşük değildi.
doktor hemen ameliyat dedi bizde 2-3 ay bekleyelim birdaha sperm testi yaptırırız ona göre ameliyata karar veririz dedik.bu arada ben doğum kontrol hapını bıraktım ve 3.ay da hamile kaldı.
daha sonra benim kadın doğum doktorum eşimin ameliyat olmasına gerek olmadığını söyledi.
arkadaşlar ben bu tür şeylere fazla inanmam ama denemenizi tavsiye ederim http://www.mucizekarisim.com/ biz kullandık ve bunun yararını görmüş olabiliriz . çünkü dediğim gibi hapı bırakıp 3.ayda hamile kaldım şuanda 11 haftalık hamileyim.
bizim kullandığımız varikosel şurubu + mucize karışım dedikleri karışım hepsi tamamen doğal.zaten oradaki insanlar da çok bilgili anlatınca size yardımcı oluyorlar .tavsiye ederim adresleri de aşağıda
Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:212/C
Göztepe - İstanbul / Turkey
Tel : 0216 . 566 33 00
Fax : 0216 . 565 44 25
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?