canım çok geçmiş olsun benim eşimde haziran ayında ameliyat oldu ve dr.u 6 ay sonra hamile kalırsın dedi ve tam altı ay sonra hamile kaldım allahıma şükürler olsun şuan 18 haftalık hamileyim darısı başına canım
kızlar yokmu benimle aynı sorunu paylaşan... 2 ay önce açmıştım bu konuyu. Eşim ameliyat olalı 3 ay olacak çok korkuyorum düzelme olmazsa diye. Benimde prolaktinim düştü ama hala hamilelik yok. Sadece adetlerim çok sancılı olmaya başladı ve normalinden çok az geliyor...
selam ben eşimin ameliyetından sonra hamile kalmıştımm ...inşş. sizide olur umudunuzu kesmeyın ameliyattan sonrakı ilk aylar çok önemli. dua ile................
ARKADaşım benimde eşim 2gün sonra ameliyat olucak ilk aylar çok öenmli derken neyi kasdettin anlamadım ne yapmmız lazım ilk aylarda eşimin sperm değeri 1milyon düşük yani morfolojide %2 çift taraflı varikosel var doktora tüp bebeği sorduğumuzda şuan gerek yok daha çok erken bütün tedavileri denersiniz olmazsa son çare demişti umutlandık ama kısmet
ARKADaşım benimde eşim 2gün sonra ameliyat olucak ilk aylar çok öenmli derken neyi kasdettin anlamadım ne yapmmız lazım ilk aylarda eşimin sperm değeri 1milyon düşük yani morfolojide %2 çift taraflı varikosel var doktora tüp bebeği sorduğumuzda şuan gerek yok daha çok erken bütün tedavileri denersiniz olmazsa son çare demişti umutlandık ama kısmet
arkadaşlar sperm sayısı 10-15 gibi çıktı. ilerlemiş varikosel var. bu durumda olupta düzelen varmı. varikosel sperm syısını bukadarda düşürürmü
benımde esim variskosel ameliyatı oldu 6 ay once. doktor bıze 1 sene beklememız gerektıgını soyledı ama ben merak edıyorum 1 sene sonunda sonuc olurmu yada variskosel ameliyatı sonrası bebek sahıbı olan varmı. esımın sperm degerlerı % 5 gıbı cok dusuk cıktı.en son ıhtımal olarak tup bebek yontemımı gerekıyo lutfen yardım edın bana cunki cok endiseleniyorum dusunmekten psikolojim bozuldu.tup bebekle cocuk kesın olurmu yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?