Eşi VARİKOSEL amelyatı olupta hamile kalan var mı?

arkadaşlar eşimin ileri hızlısı %0
morfolojisi ise %1
ameliyat olucak
düzelir değilmi ?

canım RABBİM hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin benim sana bi sorum var canım istanbul da hangi dr. gittin varikosel ameliyatı için şimdiden sağol

canım,doktorunun aşılamayla uğraşmayın direkt tüp bebek yaptırın demesinin sebebi şudur; zaten tüp bebeğe geçebilmek için normal şartlarda 3 defa aşılama denemesi uyguluyorlar.hastanelerdeki prosedür genel olarak böyle. Eğer 3 aşılamadan da sonuç alınamazsa tüp bebeğe yönlendiriyorlar. Yani bu bir süreç tatlım. Aşılamayla vakit kaybetmeyin, tüp bebeğe geçin demek istemiştir, yoksa başka bi nedenle dememiştir. zaten 3 aşılama fiyatı 1 tüpbebeğe eş değer, bunu da düşünmek lazım. Yani kısacası içini ferah tut, karamsar bi durum yok.
Benim eşim,n de değerleri 20 milyon sperm, %5 ileri hareketli, %3 morfoloji. Değerleri düşük buldugu ıcın sol taraf varikoselden süphelendi. Bakalım yarın sonuçları alıcaz, Ameliyat derse de ben ameliyattan yanayım. Çünkü varikosel de bi hastalık ve ilerleme olasılıgı da mutlaka vardır. İleride sorun yaşamamak için ameliyattan yanayım ben . Sıkma canını üzülecek bir durum yok tatlım.

canım ameliyat olalı daha 3 ay olmuş daha çok erken telaş yapma. insan vücudu kendini tam anlamıyla 6 ayda bir yeniler bunu da unutmamak lazım. varikosel ameliyatlar 3 ile 12 ay arasında kesin sonuç verir . Hatta ameliyatın ilk aylarında sperm sayısında düşme bıle yapabılır ama bu demek değildir ki amelıyat bır ıse yaramadı.En kısa zamanda toparlar kendini canım telaş edecek hiçbir durum yok. Tabi bu donemde beslenmesıne falan da dıkkat ederse daha ıyı sonuc alır dıye de dusunuyorum

selam ben eşimin ameliyetından sonra hamile kalmıştımm ...inşş. sizide olur umudunuzu kesmeyın ameliyattan sonrakı ilk aylar çok önemli. dua ile................

selam ben eşimin ameliyetından sonra hamile kalmıştımm ...inşş. sizide olur umudunuzu kesmeyın ameliyattan sonrakı ilk aylar çok önemli. dua ile................

ARKADaşım benimde eşim 2gün sonra ameliyat olucak ilk aylar çok öenmli derken neyi kasdettin anlamadım ne yapmmız lazım ilk aylarda eşimin sperm değeri 1milyon düşük yani morfolojide %2 çift taraflı varikosel var doktora tüp bebeği sorduğumuzda şuan gerek yok daha çok erken bütün tedavileri denersiniz olmazsa son çare demişti umutlandık ama kısmet

Canım ilk aylar derken, ameliyattan sonra bir süre ağır kaldırmaması, ağır spor yapmaması, mümkünse yumurtalıkları toparlayacak tarzda slip tarzı toplayıcı boxerlardan giymesi ve de beslenmesine dikkat etmesi uygun olur canım.sevgiler.

canım ilk aylar yanı amelıyattan hemen sonrakı zamanı iyi değerlendır meselaa hemen bı doktorla konuş ve tedavıye başla ben belkı oluruna bıraksaydım olmazdı doktorla bereber yuruttuk... yumurta takıbı yaptı..hemenn.ve hamıle kalmıştım sonra değerler yine düşebılıyo.. ve öylede oldu düştu ve hamıle kalamadım yıne......... rabbım yardımcın ols. kolay gelsınnnnnnnnnn

arkadaşlar sperm sayısı 10-15 gibi çıktı. ilerlemiş varikosel var. bu durumda olupta düzelen varmı. varikosel sperm syısını bukadarda düşürürmü

arkadaşlar sperm sayısı 10-15 gibi çıktı. ilerlemiş varikosel var. bu durumda olupta düzelen varmı. varikosel sperm syısını bukadarda düşürürmü

Selam Açelya, evet canım malesef varikosel sperm sayısını olumsuz etkiliyor. Bi de ileri düzeyde çıkmış eşinin.En kısa sürede ameliyat olun bence. Bunun çözümü bu çünkü. Benim eşime de bayramdan önce varikosel teşhisi konmuştu. 2.7 yani sınırdaydı. Sperm sayısı da 20 milyondu,düşüktü yani. Bir hafta önce ameliyat oldu.Gayet de sağlıklı geçti maşallah. Bakalım. 1.5 ay sonra tahlil yapıcak doktoru tekrar.Sonucu göreceğiz.

benımde esim variskosel ameliyatı oldu 6 ay once. doktor bıze 1 sene beklememız gerektıgını soyledı ama ben merak edıyorum 1 sene sonunda sonuc olurmu yada variskosel ameliyatı sonrası bebek sahıbı olan varmı. esımın sperm degerlerı % 5 gıbı cok dusuk cıktı.en son ıhtımal olarak tup bebek yontemımı gerekıyo lutfen yardım edın bana cunki cok endiseleniyorum dusunmekten psikolojim bozuldu.tup bebekle cocuk kesın olurmu yardımlarınız ıcın sımdıden cok tesekkurler.

canım kendini strese sokmana gerek yok. Tabii ki hamile kalacaksın. Benim eşim de Eylül ayında varikosel ameliyatı olmuştu.yaklaşık 3 buçuk ay geçti hamile kaldım . ve hiç umudum yoktu biliyomusun hep aşılamalar tüpbebekler geçiyodu aklımdan. Doktorum bana da bekle biraz toparlar demişti ama senin gibi ben de inanmak istemiyodum. Eşim ameliyat olmadan bizim de değerlerimiz çok düşüktü. sperm sayısı 20 milyon, ileri hareketli %3 , morfoloji %5 ti. hayli kötüydü yani. aşılama bile yapamam demişti doktorum. ama ameliyatın karşılıgını aldık çok şükür. testi 3 ay sonra tekrarlatın tatlım, farkı göreceksin. bu arada sabahları 1 bardak süte arısütü karıştırıp içir eşine, ve keçiboynuzu kürünü yap. ben çok faydasını gördüm bunların.Rahat ol stres yapma..sormak istediğin bişey varsa seve seve yanıtlarım tekrar..:1hug:

merhaba arkadaşlar, allahıma binlerce kez şükürler olsun sonunda hamile kaldım....eşimin ameliyatından tam 8 ay sonra oldu....hiç beklemediğimiz bir ayda oldu, aklımdan hep tüp bebek aşılama falan geçiyordu nasıl olcak neler yapıcaz içim daralmıştı, ama mucizem bizi fazla bekletmedi ve şükürler olsun geldi....keçiboynuzu kürünü ihmal etmeyin mutlaka uygulayın biz çok faydasını gördük....ve sakın stres yapmayın herşeyin başı stres....inşallah hepiniz en kısa zamanda bu duyguyu tadarsınız.........

ay tmm oldu kaydirigubbakcemile3 neyse sitede kimse yok heralde bana yardımcı olacak olsun ben genede beklerim sizi

slm arkadaşlar şimdi oldu sanırım ya benm eşimdede varikosel warsenağlama cuma günü ameliyat olucak sperm sayısı 10 milyın canlı spermi war dr bu değerlerle hamile kalınabilir demişti ama genede endişeliyim acaba nezamn sperm sayısında artış olur yazıları okuorum herkese göre değişio sanırım ya bizimki aynı kalırsa die korkuorum bazen ama içim rahat olucanı hissediorum bakalım inş hakkımıza hayırlısı dielim herkese allah bebişler wersin banada amin:sm_cool:

slm arkadaşlae öncelikle allah hepimizin yardımcısı olsun.benim eşimde 3 yıl önce ameliyet olmuştu işte tahliller falan yok pek artış olmadı baktık olmayacak bizde aşılama yaptırdık olmadı sonra tüp bebek onda oldu hamile kaldım.ama neyazık ki 7 aylıkken bebeğimizi kaybettik ekimde kaybettim.şimdide arkadaşlar tüp bebeğin tedavisi çok zor sizden ricam bildiğiniz uyğuladığınız kesin bundan hamile kaldım dediğiniz herhangi birşey varsa lütfen yazıp gönderirmisiniz canlarım okuduma ama ben bundan kaldım dediğiniz allahtan umut kesilmez şimdiden teşekkür ediyorum.

vede hamile kalan arkadaşlar eşinizin kullandığı ilaçların ismini yazarsanız sevinirim.

slm seminyacım öncelikle başın sağolsun üzülme fazla demekle olmuo ama genede üzülme yani allahtan ümit kesilmez.walla erkekler için keçi boynuzunu öneriolar kadınlar ise şu aktarlarda satılan kadınlar için macun karışımını bunlarla hamile kalan bi akrabamız war dr olmaz demiş ama oldu hatta hayret etmiş hamile kalınca testlerde bile pozitif çıkmadı ulturasonda 3,5 aylıkken belli oldu.sende bi dene ben mesela bende bi sorun olmamasına rağmen yiyorum o macundan her gece eşimde varikosel war cuma günü ameliyat olucak inş ii olur sonumuz.onada bi türlü keçi boynuzunu yediremiorum sen yedir yedirebilirsen allahtan ümit kesilmez her sabah bi bardak süte arı poleni bide keçi boynuzu pekmezi 1 tatlı kaşığı koy aç karnına içir 3 6 ay içir inş işine yarar.

Sperm kalitesi için biz argin max(GNC),l carnitine,Pycnogenol(doğadaki en güçlü antioksidan),c vitamini(1 gr),e vitamini (evicap), kullanıyoruz ve keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz..çorba tercihi salçayla yapılmış domates çorbası(çünkü en fazla likopen salçada var ve likopenin morfolojiye iyi geldiği söyleniyor),fındık,ceviz,siyah çekirdekli üzüm ve havuç suyu kullanıyoruz(bunları ara sıra tüketiyor)
Umarım işe yarar..eşimde haftaya varikosel ameliyatı olucak .değerler tam düzelmesede tüp bebek için şansımız artar inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…