Sperm kalitesi için biz argin max(GNC),l carnitine,Pycnogenol(doğadaki en güçlü antioksidan),c vitamini(1 gr),e vitamini (evicap), kullanıyoruz ve keçi boynuzu kürünü uyguluyoruz..çorba tercihi salçayla yapılmış domates çorbası(çünkü en fazla likopen salçada var ve likopenin morfolojiye iyi geldiği söyleniyor),fındık,ceviz,siyah çekirdekli üzüm ve havuç suyu kullanıyoruz(bunları ara sıra tüketiyor)
Umarım işe yarar..eşimde haftaya varikosel ameliyatı olucak .değerler tam düzelmesede tüp bebek için şansımız artar inşallah.
geçmiş olsun inş.ii geçer hennas.benim eşimde oldu bugün tam 1 hafta oldu şimdilik ii ama daha spermlerini ölçtürmedik 3 ay sonra sanırım dr bişi demedi henüz senin eşinin spermi kaç milyon bizimkinin ameliyat olmadan önceki 10 mil canlı spermi çıktı
arkadaşlar benim eşimdede a.sa.svarikosel vardı doktor ameliyat şart demişti.3 sene çocuğumuz olmadı.bendede pkos ve çift rahim sorunu vardı benimde ameliyat olmadan çocuğumun olma şansı yoktu.ama ikimizde ameliyat olmadık bol bol dua ettik ve korunduğum bi dönemde hamile kaldım.şu an bebeğim 17 aylık.inşallah allah sizede nasip eder.bence bol bol dua edin.ameliyat şart deil bence..:roflol:
teşekkürler cucux,bizde sayı 20 mılyon ılerı hareket sıfır,morfoloji %1 ama toplam canlı sperm sayısı kac bılmıyorum..
akimera çok güzel allah dualarınızı kabul etmiş...güle güle büyüt bebegını ,sağlılka..bizdede yaş problemı olmasa bekleriz ama ben beklemek ıstemıyorum ve varıkosel olan bır erkekte degerler gun gectıkce düşmeye devam ediyormuş,dr seneye bu değerelri de bulamayabılırısnız dedi bize,ve bızımkı cıft taraflı...hakkımızda hayırlısı olsun..
slm yaşınızı bilmiyorum ama ben eşimin varikosel olduğunu öğrendikten bikaç ay snr hamile kaldım.doktorlar ameliyat snrsıda 100/100 garanti vermediği için ameliyatı tercih etmemiştik.allah inşallah yardımcınız olur ve en kısa zamanda hamile kalırsın inşallah..dualarım sizinle.:lepi:
bu ameliyat için yaş önemli mi.yaşı ilerlemiş olanlar mutlaka yaptırmalı mı.
eşim 36 yaşında ekimde varikosel ameliyatı oldu,ne zaman tam düzelebilir.
akimera benim yaşım 31.5 doktorlar bize hemen tüp bebeğe dediler,ama önce varikosel ameliyatı şansımızı denedik..sizin değerleriniz belkide çok değildi ve sen hamile kalabildin..sayı hareket ve morfolojı kactı?
selam meltemcim.. ameliyat için erkekte yaş önemli değil..ben kendi yaşımdan bahsetmiştim yukarıdaki yazımda..yani yaşım çok genç olmadığı için acaba varikosel ameliyatını beklmeden direk tüp bebek mi yaptırsak diye düşündük...ama sonra varıkosel ame. olup 6 ey beklmeye karar verdik..şansımızı denicez..
ameliyattan sonra en erken 3 ay ,ortalama 6 ayda düzelme oluyormuş..bazılarında 1 sene..bazılarında da hiçbir değişiklik olmuyormuş..3 ay sonra siz de testinizi tekrarlatın bence..
arkadaşlar benim eşimdede a.sa.svarikosel vardı doktor ameliyat şart demişti.3 sene çocuğumuz olmadı.bendede pkos ve çift rahim sorunu vardı benimde ameliyat olmadan çocuğumun olma şansı yoktu.ama ikimizde ameliyat olmadık bol bol dua ettik ve korunduğum bi dönemde hamile kaldım.şu an bebeğim 17 aylık.inşallah allah sizede nasip eder.bence bol bol dua edin.ameliyat şart deil bence..:roflol:
canım ben de 32 yaşındayım.eşim 37ye girecek.ekimde varikosel oldu değer düşüktü,hareket azdı. bakalım inşallah düzelmiştir.( yıkama sonrası 7 milyon kalmıştı.aşılama tutmadı )
siz ne zaman ameliyat oldunuz.
benimde eşimde varikosel var hemde morfolojide çok bozukdu dr normal olma ihimali %2 direk tüp bebek yaptırın dedi ama ben normal yolla hamile kaldım ne ameliyat oldu eşim ne de keçiboynuzu kürü kullandık kendiğinden oldu
çok sevindim Allah nasip edince oluyo demekki. benim eşimde de çift taraflı varikosel var doktor kesin ameliyat dedi eylülden beri eşimi ikna edemiyorum. inşallah biz de sizin gibi gerek kalmadan normal yolla hamiş oluruz.süprizzzzz
benimde eşimde varikosel var hemde morfolojide çok bozukdu dr normal olma ihimali %2 direk tüp bebek yaptırın dedi ama ben normal yolla hamile kaldım ne ameliyat oldu eşim ne de keçiboynuzu kürü kullandık kendiğinden oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?