Eşi VARİKOSEL amelyatı olupta hamile kalan var mı?

slm kızlar, benim eşimde 17 Haziran 2011 de tek taraflı varikoselden ameliyat oldu, doktor 6 ay iyileşme süresi verdi. Ve ben 5. ayında 1 aylık hamile olduğumu öğrendim. Ancak o süre içinde bir kez sperm testi yapıldı ve değerler aslında normalin altında çıktı. Sıkı bir beslenme ve keçi boynuzu kürü ile heralde bebeğimizi öğrendik. Kesinlikle keçi boynuzu kürü deneyin kızlar, oldukça faydalı...

benimde eşim 4 ay önce ameliyat oldu inş 6.aya gelmeden bende hamile kalırım

Benim eşimde 3yıl önce ameliyat oldu biz evleneli 8 ay oldu korunmamıza rağmen çocuk olmayınca doktora gittik tabi eşimin tekrar varikosel olduğunu öğrendik çok üzüldük değerleri normal söylediğine göre hastalığın derecesi 1 imiş doktor gebeliğe engel değil demiş inşş bakalım keçinoynuzu kürü yapıyorum bende on gündür Rabbim bizede tattırır inş

selam kızlar benim eşimdede varikosel var sol tarafında amaliyat olcak inşallah dediğiniz gibi 5. ayda hamile kalırız rabbim herkezin gönlüne göre versin ve sakın sıkıntı yapmayın herşeyin bi çaresi var

Kizlar selam esimde varikosel var amaleyat olmasi gerekiyo ama doktor icin kararsiziz onereceginiz iyi bi doktor lutgen ozellikle esi amaliyat olmus arkadaslardan yorum bekliyorum lutfen ayrintili bilgilendiriseniz sevinirim beni de ekleyin

benimde eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısında düşüklük var ve hareketleri azaldı diye ameliyatın 4. ayında biz panik olmaya başladık hiç korunmuyorduk ama hamile kalamıyordum baya pimpiriklendik eşim doktor randevusu aldı randevudan 1 gün önce ben hamile olduğumu öğrendim :) hatta eşime müjdeyi "hastaneye gitmene gerek kalmadı" şeklinde densizce verdim çok şükür bi sıkıntı olmadı yani inşallah seninde öyle olur

canım benim bebeğiniz hayırlı olsun inş...eşinin ameliyat öncesi değerleri nasıldı acaba ileri hız, sayı, hareketlilik yüzdekaçtı?

canım benim bebeğiniz hayırlı olsun inş...eşinin ameliyat öncesi değerleri nasıldı acaba ileri hız, sayı, hareketlilik yüzdekaçtı?

çok teşekkür ederim canım darısı anne olmak isteyen herkesin başına inşallaaaahhh :) valla okadar ayrıntıyı inanın bilmiyorum ameliyatı bile ben üzülmeyeyim diye benden habersiz olmuştu çünkü, ben son anda öğrenip hastaneye gitmiştim ameliyat telaşından hiç ayrıntı sormadım çok riskli bir durum değildi ama sadece doktoru erken müdahale etmezsek sayıda düşüş hareketlilikte azalma hızla düşecek demişti :S o yüzden ameliyat edilmişti :S

Kizlar selam esimde varikosel var amaleyat olmasi gerekiyo ama doktor icin kararsiziz onereceginiz iyi bi doktor lutgen ozellikle esi amaliyat olmus arkadaslardan yorum bekliyorum lutfen ayrintili bilgilendiriseniz sevinirim beni de ekleyin

benim eşim bayrampaşa duygu hastanesinde ameliyat olmuştu çok ama çok memnun kalmış onun ameliyatını yapan doktor şu an orada değilmiş ama kuzeni şu an orada görev yapan doktora ameliyat oldu oda çok memnun kalmış. ücretleri bakımı falan hepsi çok iyiymiş yani.

Slm arkadaşlar benim eşim geçen ayın 27 ameliyat oldu varikosrlden ve benim adetim 4 gün geçti gecikme olmazdı zamanında olurdu biliyorum imkansız ama insan heyecanlanıyor acaba mı diyor ama yoktur kesin stresten gecikmiştir

Merak ettim eşin ameliyat olduktan sonra hamile kaldın mı canım

Hamilesindir inşaallah canım test yaptın mı,? Esimde varikosel çıktı solda dr ilaç verdi 2 ay sonra gel düzelmezse ameliyat edelim dedi inşaallah işe yarar

Yaa bende de aynı durumlar söz konusu.. 1yıldır bebek bekliyorum. Hatta geçen ay klomen+ovitrel yaptırdım.ve tutmadı. Sonra adet olunca, kocama dedim,yeter artıksen bi doktora git, kadın doğumcular bana hepbekle olur diyorlar,kocan ni kontrol ettrmeli dediler. Kocamda inada bindi, hsyır bnde bişey yok deyip durdu. 1yılın ardından,dün ürologa gtti, sperm sayısı 16milyon,hareketlilk düşük,ve varikosel olduğu çıktı.. Bunca ay boşu boşunaşnat etti üroloğa gitmeyerek beklyerek belkişmdi kucağımızda bebeğmzolucaktı. Hayırlısı demekki diyorum. Artık kesin amelyt olcam deyip duruyor,işincddiyetine en sonvardı. Ankarayagdp ameliyat olucak. Bakalım zamn negösterecek. Çokistiyrum bebeğmolsun.inşallah hepimizenasip olur,başka engelçıkmaz kzlar...

Kızlar 2009 yılı son ayları ben de eşime isyan ettim git sende kontrole diye gitti meğer varikosel varmış o kadar uğraştım debelendim sperm sayısı 3 milyon falandı dr ameliyat ol dedi baktım eşim oyalanıyor 1 hafta sonra dr aradım gizlice eşimin fazla zamanı yok yoğun dedim oda iki gün sonra sabah aç karına gelin dedi eşime bu durunu anlatmak biraz zordu bende arayıp ya bak dr konuştum sende ufak bir kitlede varmış dedimgerçektende vardı ya öylemi falan derken panik oldu iki gün sonra sabah gittik ameliat oldu dr 6 ay sonra gelin kontrole dedi sperm sayısı artmış mı diye.6 ay geçti adam gitmiyor kontrole kızıyorum tabi gittik benim zorlamamla herşey düzelmiş sayı 50 milyon falan olmusaslında garibim üzülmüş ama belli etmmemiş sayı artınca nasıl mutlu olmuştu ben 4 gün sonra adete 4 gün kala idrarda hamile olduğumu öğrenmiştim .eşim beni boşa götürdün bak hamileymişssin demişti

Olsun yine de sen çokiyiypmışsınameliyat olması konusunda, çocuk olduktan sorabile varikosel olan varmış. Sonuçta sonu kısırlıkmış. Ameliyatmuzice diyolar varikoseliçin. Bnm kocam da özel hastanede muayene oldu. İnanmamıştı dojtora, para alsın diye ameliyat etmk istiyor beni ddi. Bnde oturm bi güzelaraştdm. Anlttm kndine, anca anladı. Bkalım inş bnmkide amelyt olurda, bnde hayırlısıyla hamiş olurum inş Allahın izniyle.. Seninde adına çok sewnfm. İnş sağsalm kucağına alırsnbebişini

aynen canım benim eşim de dedi özel olduğu için para koparmaya çalışıyor diye bu erkekler maddi düşünürken biz manevi düşünüyoruz bence canım 2009 sonlarına doğru oldu ameliyatı 2010 da martta hamileydim sağlıkla aldım şimdi 6 yaşında kızım var.umarım eşinde kısa sürede ameliyatı olsun ve rabbim olmayan herkese tattırsın anneliği

Biz o kadar çaba sabrediyoruz adet günü ,yumurta günü ,çatlama günü ,benim kist var zaten daha önce yara dondurdum iki kere ameliyattan döndüm kistler yüzünden eşime söylediğimde ilk kavga ede ede ikna ettim klasik yediremiyorlaar kendilerine onlar erkek onlarda problem olmaz çünkü .benim isyanım da bu durumlara idi ben dedim neler yaşıyorum sen bir dr gitmiyorsun hatta varikoselden iki kaynımda bebekleri olmuyor diye ameliyat oldu çocuklarıda oldu yani demekki olabiliyor erkekde de kadın da da daha önceden kaynana çocuk yapmazsan yeni gelin alırım demişti gülerek aslında varikosel zamanı iyi laf oturtabilirdim ama eşimi ezermiyim hiç

Aynen canım çokkk haklısn. Bnmki de ikigndür kndine gelemiyr, bn suçlu hssediyodm kndimi, her ay doktoragttm, kızım ne acelenvar bekle,hçbi sorunhnyok senin diyordu, erkekler gururlarına yediremiyolar, sanki biz insan değilz,anlamıyorlar bizleri, bnim iki kaynımnda geç olnuş,birbuçuk yılın ardndan tutmuş, belki onlarda ameliyat olmuşlardır olmuşlardır,kmbilir, Allah herkesn yardmcısı olsun, vrlhasıl biz bayanlar herşeye olumlu bakabilme yanımız oldukça yüksrk, ama erkekler hemen pertttt....

Ameliyat sonrasi kesin artarmi bizde de ayni problem var doktor harekette sıkınti var dedi ilac verdi bir ay sonra tekrar gelin sperm testine gore bakilcak artis varsa iyide yoksa ameliyat dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…