canım çok geçmiş olsun benim eşimde haziran ayında ameliyat oldu ve dr.u 6 ay sonra hamile kalırsın dedi ve tam altı ay sonra hamile kaldım allahıma şükürler olsun şuan 18 haftalık hamileyim darısı başına canım
benimde eşim varikosel ameliyatı oldu sperm sayısında düşüklük var ve hareketleri azaldı diye ameliyatın 4. ayında biz panik olmaya başladık hiç korunmuyorduk ama hamile kalamıyordum baya pimpiriklendik eşim doktor randevusu aldı randevudan 1 gün önce ben hamile olduğumu öğrendim :) hatta eşime müjdeyi "hastaneye gitmene gerek kalmadı" şeklinde densizce verdimçok şükür bi sıkıntı olmadı yani inşallah seninde öyle olur
canım benim bebeğiniz hayırlı olsun inş...eşinin ameliyat öncesi değerleri nasıldı acaba ileri hız, sayı, hareketlilik yüzdekaçtı?
Kizlar selam esimde varikosel var amaleyat olmasi gerekiyo ama doktor icin kararsiziz onereceginiz iyi bi doktor lutgen ozellikle esi amaliyat olmus arkadaslardan yorum bekliyorum lutfen ayrintili bilgilendiriseniz sevinirim beni de ekleyin
Merak ettim eşin ameliyat olduktan sonra hamile kaldın mı canımkızlar yokmu benimle aynı sorunu paylaşan... 2 ay önce açmıştım bu konuyu. Eşim ameliyat olalı 3 ay olacak çok korkuyorum düzelme olmazsa diye. Benimde prolaktinim düştü ama hala hamilelik yok. Sadece adetlerim çok sancılı olmaya başladı ve normalinden çok az geliyor...
Hamilesindir inşaallah canım test yaptın mı,? Esimde varikosel çıktı solda dr ilaç verdi 2 ay sonra gel düzelmezse ameliyat edelim dedi inşaallah işe yararSlm arkadaşlar benim eşim geçen ayın 27 ameliyat oldu varikosrlden ve benim adetim 4 gün geçti gecikme olmazdı zamanında olurdu biliyorum imkansız ama insan heyecanlanıyor acaba mı diyor ama yoktur kesin stresten gecikmiştir
aynen canım benim eşim de dedi özel olduğu için para koparmaya çalışıyor diyeOlsun yine de sen çokiyiypmışsınameliyat olması konusunda, çocuk olduktan sorabile varikosel olan varmış. Sonuçta sonu kısırlıkmış. Ameliyatmuzice diyolar varikoseliçin. Bnm kocam da özel hastanede muayene oldu. İnanmamıştı dojtora, para alsın diye ameliyat etmk istiyor beni ddi. Bnde oturm bi güzelaraştdm. Anlttm kndine, anca anladı. Bkalım inş bnmkide amelyt olurda, bnde hayırlısıyla hamiş olurum inş Allahın izniyle.. Seninde adına çok sewnfm. İnş sağsalm kucağına alırsnbebişini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?