Eşi VARİKOSEL amelyatı olupta hamile kalan var mı?

slm benım esımdede varıkosel var 2senedır evlıyım çocugumuz olmuyor senın yazını okuyunca bayagı moral buldum cünkü morale cok ama cok ihtiyacım var suan aglıyorum.gercekten varis varken hamılemı kaldın olabilirmı yanı diyosun?:teytey:

ay saolun arkadaşlar walla dua edelim bol bol gerçi benim yaşım genç 22 yaşındaim 2 sene oldu ewleneli ama olsun genç anne olmak istiorum

ya arkadaşlar kaç gündür bakiorum yazan yok şu siteye düzenli girelim birbirimize destek olalım çok ihtiyacım war sizlerle paylaşıp konuşmaya bu konları hepizise moral oluor bu yazışmalar çünkü.buarda 10 gün sonra falan dr gidicem adetiyken bakıcak yumurtalıklarıma ona göre ilişki önericek

gecen ay eŞımde varıkosel Çıktı bebek hayallerım suya dÜŞtÜ dedım hıÇ bebeĞı dÜŞÜnmedım nasıl olsa olmıcak dıye ama 5 gÜn Önce ÖĞrendımkı hamıleyım.darısı tÜm ısteyenlerın baŞına.

slm arkadaşlar ben 5 yıllık evliyim eşimde varikosel çıkmıştı ameliyat olmuştu bundan 2 yıl önce pek bir artış olmadı şimdi keçiboynozu kürünü yapıyoruz cuma günü tahlil yaptırdık yine sonucu yazsam ne olur bana yardımcı olumusunuz tecrübeli arkadaşlar.burdaki yazılanın aynısını yazıyorum.sperm sayısı 16.0 top.sperm sayısı 48.00 total motilite 32 yerinde hareketli 14 hareketsiz 68 bu kadar. bunu aşılamada ne kadar şansımız olur diye soruyorum arkadaşlar klomen verdi doktor bunu kullan dedi.şimdiden tşkkür ederim arkadaşlar.a.s.

benimde eşim 1.5 ay önce varikosel ameliyatı oldu ne zaman hamile kalıcam bilmiyorum beklemek kadar kötü birşey yok

benimde eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu doktor bir sene dedi ama daha önce olanda varmış özellikle 3. ayda daha fazla inşallah bu ay olur bıktım artık beklemekten

benimde eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu doktor bir sene dedi ama daha önce olanda varmış özellikle 3. ayda daha fazla inşallah bu ay olur bıktım artık beklemekten

ne kadar oldu Rabbim sabrını versin bende bu ay çok heyecanlandım tam üçüncü ay ve 4 gün geçikti 2 defa test yaptım :-((( malisef inşallah senin olur ama 6. ayda daha çok sanırım

benim eşim iki tarafından 31ocakta varikosel amelyatı oldu test sonuçlarını gören bütün doktorlar aşılama yapmamız gerektiğini söylediler.Denedik denedik olmadı artık bizde aşılama yapacağımızı düşünüorduk.13Ağustosta adet gördüm ve 26eylüle kadar bidaha olamadım herzamanki gecikmedir die umursamadım ama eşimin ısrarıyla gayet umutsuz bir şekilde test yaptım ve olmuştu şu an 4aylık hamileyim normal yollarla oldu,ama hiç kafana takma o zamana kadar hep ayaklarımı kaldırdım keçiboynuzları yedik,
her adet olduğumda ağladım doktorlar gün aşırı ilişki dedi diye o bile bir görev gbi olmaya başlamıştı.Ama hamile kaldığım ay nasılsa aşılama yapacağız olmuyor normal diye canımızın istedği gibi davrandık hiç düşünmedik ve oldu işte o yüzden umudunu yitirme ve görev gibi kafana takma biliyorum çok zor ama olacağına inan ba benim oldu.

yani bizim amelyattan 9ay sonra oldu ama çok düşününce olmuyor biliyorum çok zor ama düşünmemeye çalışın yoksa olmuoyor psikoloji çok önemli burda yukarda yazdığımı okursanız anlarsınız

slm arkadaşlar bende iki yıllık evliyim eşim 3 ay önce varikosel ameliyatı oldu buay çok umutluydum olmadı rabbim bütün isteyenlere nasip etsin inş

merhaba gamze bende 3 yıllık evliyim biz nişanlıyken eşim ameliyat olmuştu 3 ay sonra evlendik 9ay boyunca istememize rağmen olmadı tam umudumuz tükenmişti ama artık olmaz diyorduk teyzem bş öneride bulunmuştu adet tarihin düzenliyse internet hesaplıyıyla gebelik günlerini hesapla ve 1 gün arayla sabah ezanında sonra ilişkide bulun birde şu var biraz acık olcak ama cinsel organda tamas anına kadar kayganlaştırıcı hiç birşey kullanma buna tükürükte dahil canım biraz açık oldu ama ben bunları bilmiyordum ve ben aynı yöntemle 2 bebeğime 9haftalık hamileyim inşallah rabbim seninde yüzünü güldürsün

merhaba canım,

benim eşim içinde varikosel teşhisi konuldu. şimdi yana yana iyi bir dr arıyoruz ki birde ameliyat sonra sı komplikasyonlarla uğraşmayalım.
üstünden bayağı bir zaman geçmiş ama rica etsem hangi hastanede ve hangi dr yardım aldığınızı öğrenebilir miyim?

kızlar hiç canınızı sıkmayın, benim eşimin kardeşi çift taraflı ameliyat oldu, 6 ay sonra eşi hamileydi. Şimdi dünya tatlısı bir kızları var. Benim de eşim tek taraflı ameliyat oldu. 2. ayımda hamileydim. kafanızı yormayın, stres yapmayın, oluruna bırakın yeter... Allah isteyen herkese nasip etsin.

slm kızlar benim eşiminde morfoloji % 0 hareketli sayısıda çok az kadın doğum doktorum varikosel olabilir bi üroloji doktoruna görününn amaliyatla düzelir dedi bunu eşime sölediğimde çok sinirlendi gurur meselesi yaptı bende keçi boynuzu suyu içiriyorum onu bile içerken isteksiz bir aydırr içiriyorum bakalım nolacam doktorlar sitesinde bi doktora mail attım oda illa amaliyat şart değil dedii napacam bilmiyorumm keçiboynuzu kürüde sadece cinsel isteği arttırıyormuş başkada bi işe yaramıyormuşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…