eşi veya erkek arkadaşı Oğlak olan var mı?

beni eşim oğlak ve beni hiç yanılmadı her zaman saygılı.evine düşkün.olgun.karakteri düzgün.çok güzel sahiplenir...kısacası beni çok mutlu ediyor inatçıdır da ama kıyamadıkları için o da uzun sürmüyor...ben daha kötü bi yönünü görmedim inş Allah göstermez...

benimde canım kocam oğlak,

çok dürüst,çoook çalışkan,saygılı,kibar,karşısındakin mutlu etmeyi seven,merhametli,düşünceli... kısacası mükemmel benim için.evet biraz inatçı oda damarına basmadıkca ortaya çıkmaz.''seni seviyorum'' cümlesini az kullanır.ama hareketleriyle düşüncesiyle oldukca belli eder.
ben yay burcuyum astrolojiye göre anlaşamaz diye geciyor ama oldukca uyumlu bir çiftiz cevremizde herkes hayran kalır.:nazar: burçlarımız sorarlar ve inanamazlar.

sonuç olarak memnunum genellikle iyi bir sevgili iyi bir kocadır oğlaklar.

eşim oğlak burcu
ailesine bağlı iyi bir eş iyi bir babadır
yardımsever ve kanaatkar bi eş ben çok memnunum eşimden dürüsttür acaip merhametlidir, çevresinde sevmeyen bi tane insan bulamazsın iyi bir dosttur
yalnız düzene ve temizliğe fazlasıyla önem veriyor

benim eşim de oğlak...
evine çok bağlı, eşine çok bağlı, dürüst, iyi niyetli, eşinin mutluluğu için çabalayan, düşünceli, hemen hemen hergün beni sevdiğini söylemekten usanmayan, alttan almayı bilen, haklı da haksız da olsa gelip gönlümü almaya çalışan bir adam benim kocisim...hataları yok mu var tabıkı ama tum bu olumlu ozellıkler onları örtüyor

menim sevgülümde oğlakatır.yukarıda yazılanlara katılıyorum:roflol:evlenıcek adamdır.

ben varımmm :kedi: sert görünüşlü ama çok espiritüel, sıcakkanlı, samimi, oldukça dürüst alkisalkisalkis , çalışkan , önce kariyer sonra gönül işleri diyen bir erkektir oğlak

yukarıda yazıldığı gibi temizliğe önem veriyor, temizlik bir şekilde yaptırılır ama günlük temizlik çok önemli diyor ben de tam tersi pasaklıyım :sinifsinif:

:enbuyukkk:

Son düzenleme:
ayrıca aldatmaya en az meyilli erkekmiş opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

KK bayanları siz bugün benim damarıma basmakta kararlı mısınız delikafadulden az önce tamam bitti kapandı o defter dedim ama sürekli onu anımatacak şeylerle karşılaşıyorum...aaah ah neler çektim o oğlak erkeğinden bir bilseniz..aslında mükemmele yakındırlar ama belli bir yaşı geçtikten sonra...internetten okumuştum bunu...belli b yaşa kadar uzak durulması gereken tiplermiş ama sonrasında harika bir sevgili,eş olurlarmış

ÇOOOOOOOOK alıngan, var mı acaba bu kadar alıngan başka bir oğlak erkeği..

benim aşkım oğlak değil ama oğlaklarıda iyi bilirim tam bir işkolik disiplinli,otoriter hayatı ciddiye alan, ayakları yere sağlam basan sorumluluk sahibi..

Benimde sevgilim oğlak burcu ve çok sinirli bir karaktere sahip sinirli oluncada karşıdaki kim olursa olsun isterse sizi ölumüne sevse dahi kabinizi tek kelime ile kırabilirler böyle durumlarda sakin taraf siz olmalısınız ve alttan almalısınız yoksa terkedilebilirsiniz ki 3 kere terk edildim gercektenbe seferinde de ben toparladım ben kova burcuyum ve çok kıskanç olabiliryorlar tuvalete giderken bile haber verilmesini istiyor ondan habersiz hiç birşey yapılmasını istemez çok güçlü ve korumacı insnlardır oğlaklar para konusunda sıkıntı cekmezsiniz eli sıkı insanlar degillerdir bir sıkıntınız oldumu ilk yardımcınıza onlar koşarlar içine kapanık insanlardır herşeyi içine atarlar çok dürüsttürler yalan söylemezler ve yalan söylersen hemen anlar ve güvenini kaybedersiniz onlar için en önemli olan şeydir güven ve huzur romantik insanlardır ama fazla belli etmezler onların yanında sikılmazsınız esprituel yapıları vardr çok zor bir burçtur özellikleözgürlüğüne bağlı insanların uzak durması gerekn ilk burçtr ki ben kova burcuyum ve herseyin önünde benim özgürlüğüm vardır ondan çok zor anlaşırız gerçekten ama sevdimi tam seven insanlar ve sizin onu sevdiginizide hissetmek isterler

İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Benimde sevgilim oğlak burcu ve çok sinirli bir karaktere sahip sinirli oluncada karşıdaki kim olursa olsun isterse sizi ölumüne sevse dahi kabinizi tek kelime ile kırabilirler böyle durumlarda sakin taraf siz olmalısınız ve alttan almalısınız yoksa terkedilebilirsiniz ki 3 kere terk edildim gercektenbe seferinde de ben toparladım ben kova burcuyum ve çok kıskanç olabiliryorlar tuvalete giderken bile haber verilmesini istiyor ondan habersiz hiç birşey yapılmasını istemez çok güçlü ve korumacı insnlardır oğlaklar para konusunda sıkıntı cekmezsiniz eli sıkı insanlar degillerdir bir sıkıntınız oldumu ilk yardımcınıza onlar koşarlar içine kapanık insanlardır herşeyi içine atarlar çok dürüsttürler yalan söylemezler ve yalan söylersen hemen anlar ve güvenini kaybedersiniz onlar için en önemli olan şeydir güven ve huzur romantik insanlardır ama fazla belli etmezler onların yanında sikılmazsınız esprituel yapıları vardr çok zor bir burçtur özellikleözgürlüğüne bağlı insanların uzak durması gerekn ilk burçtr ki ben kova burcuyum ve herseyin önünde benim özgürlüğüm vardır ondan çok zor anlaşırız gerçekten ama sevdimi tam seven insanlar ve sizin onu sevdiginizide hissetmek isterler

İnşallah yardımcı olabilmişimdir

Back
X