Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yorumunuzu hayretle okudum,
yabancıların dinimizi kültürümüzü ve dilimizi hiçe saydığını nerden çıkardınız..yabancı düşmanlığı gördüm sizde...
turk erkekleri yabanci kizlarla olunca yada evlenince bisey olmuyor da turk kizlarimiz olunca mi oluyor..yabanci kizlar tr ye gelin geliyor bizim kizlarda yabanci gelin olsun ne olacak ki:))turk kizlarimizda dunyaya acilsin:)))kizlarimizi gorsunler:)))
Herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Ama ben ne olursa olsun evleneceğim kişinin türk olmasını isterim.Biz türklerin örf ve geleneklerini hiç bir şeye değişmem.Aile bağlarımız olsun düşüncelerimiz olsun aramızdaki saygı sevgi olsun onlardan çok farklıyız.Yabancılar bana göre herşeyi çok lay lay lom yaşıyan tipler bir gün biriyle başka bir gün biriyle onlarda kız yada erkek ayırımı yok.Türklerde olduğu gibi yabancılardada her erkek birbirinden farklı bu kararter meselesi bence türk yada yabancı olması bir şey değiştirmez.
yanlis görmedin!! sen onlari ne kadar tanidigini saniyorsun???
onlarla iç içe ben yasiyorum!
sizin içerden baktiginiz gibi bakmiyorlar onlar size, nedir onlara karsi bu kucak açmalar falan, halbuki onlar degil mi türkiye'nin ii yerlere gelmesini istemeyenler, türkiyeyi, turk halkini çekemeyenler!! ab bile almayanlar, politika falan isin resmi tarafi, ya halki, onlarda o politikanin yolundan gidiyorlar!! çok mu seviliyor Türk milleti saniyorsunuz?? aldaniyorsunuz!!!
daha fazla yoruma gerek yok, çünkü anlayabileceginizi sanmiyorum!!
size ii forumlar...
Benim esim yabanci... aslinda pek yabanci sayilmaz azeri. iran azerisi. arasira sorun yasiyoruz ama hallediyoruz... Sevgi cozuyor herseyi..
Peki yabancı biriyle evli olup çocuk sahibi olan yok mu .? Nasıl oluyor? Kültürler farklı , ben ayrı o ayrı şey söylersek çocuğum deli mi olacak diye düşünüp duruyorum . Aslında işin içinden çıkamıyorum düşününce. Ya ilerde bir gün tartışırsak ,ya alır çocuğumu giderse ya bulamazsam .... doğmamış çocuk için bu kadar endişe duyan bir ben mi varım?
kizlar neden genlerimizle oynatiyorsunuz ki!!! turk erkeklerini de bu hale getirenler bizler degilmiyiz... biz onlarin sadece sevgilileri esleri, kiz kardesleri mi oluyoruz??? ayni zamanda bizlerde anne olup erkek çocuk yetistirmeyecekmiyiz??? ben yurt disinda yasiyorum, her irk'tan arkadaslarim oldu benim, ama hiç bir yabanci erkege alici gözle sevgili gözüyle bakmadim!!! arkadaslik konularinda irkçilik yapmam ama konu evilik ise orda durun!!! nedir bu yabancilara meraki bu türk kizlarinin (yabanci bayanlara merakli erkeklerede ayni sekilde tepkiliyim yanlis anlamayin) ama konumuz bayanlar ise, ltf kizlar biz rahat kavga etmeyelim diye dinimizi, kulturumuzu ve dilimizi hiçe sayanlarla evleneceksek bosuna TÜRK diyoruz kendimize....