• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi ya da sevgilisi yabancı olan var mı?

yorumunuzu hayretle okudum,

yabancıların dinimizi kültürümüzü ve dilimizi hiçe saydığını nerden çıkardınız..yabancı düşmanlığı gördüm sizde...

yanlis görmedin!! sen onlari ne kadar tanidigini saniyorsun???
onlarla iç içe ben yasiyorum!
sizin içerden baktiginiz gibi bakmiyorlar onlar size, nedir onlara karsi bu kucak açmalar falan, halbuki onlar degil mi türkiye'nin ii yerlere gelmesini istemeyenler, türkiyeyi, turk halkini çekemeyenler!! ab bile almayanlar, politika falan isin resmi tarafi, ya halki, onlarda o politikanin yolundan gidiyorlar!! çok mu seviliyor Türk milleti saniyorsunuz?? aldaniyorsunuz!!!
daha fazla yoruma gerek yok, çünkü anlayabileceginizi sanmiyorum!!
size ii forumlar...

Simdiye kadar hic yabanci sevgilim olmadi
ama olsada farketmez, iyi olduktan sonra bide müslüman olduktan sonra nerden geldigi pek farketmez.
ama kültür farkliliklari cok asiri oluyor bunuda söylemeden gecemicem, genelde bosanmalar hep bu yüzden oluyor

Benim esim yabanci... aslinda pek yabanci sayilmaz azeri. iran azerisi. arasira sorun yasiyoruz ama hallediyoruz... Sevgi cozuyor herseyi..

Avantajlari var... Mesela benim esim cok ilgilidir bi dedigimi iki etmez valla ilk evlendigimizde yemek fln bile yapmiyodm sadece yerimde oturuyodm ama sonradan ben kendi istegimle yapmaya basladm yine istesem yine yapar azeri erkekleri bole biraz... Bi de farkli bi kultur tanimak farkli seyler ogrenmek farkli yerler gormek guzel...ister istemez 2. bi dil ogrendim (farsca)...
Dezavantaj olarak da aramizda bazen kavga cikabiliyor bizim sunumuz daha guzel yok bizimki daha guzel bizim ulkemiz sole yok bizimki bole fln... bu yuzden ciddi tartismalar bile yasadik. Bi de mezhep farkimiz var.. Bu cok sorun olmuyor aslinda kimse kimseye karismadigi surece ama garip geliyor bazi seyleri cok farkli cunku.. Bi de ilerde cocuk olursa ne olacak sunnimi sii mi fln.. esim bu konuda cok anlayisli musluman olduktan sonra mezhep cok onemli deil farkezmez diyor...

turk erkekleri yabanci kizlarla olunca yada evlenince bisey olmuyor da turk kizlarimiz olunca mi oluyor..yabanci kizlar tr ye gelin geliyor bizim kizlarda yabanci gelin olsun ne olacak ki:))turk kizlarimizda dunyaya acilsin:)))kizlarimizi gorsunler:)))

turk erkekleri yabanci kizlarla olunca yada evlenince bisey olmuyor da turk kizlarimiz olunca mi oluyor..yabanci kizlar tr ye gelin geliyor bizim kizlarda yabanci gelin olsun ne olacak ki:))turk kizlarimizda dunyaya acilsin:)))kizlarimizi gorsunler:)))

kaydirigubbakcemile3:teytey:alkisalkisalkis

katılıyorummm

türk kızı gibisi var mı ya..şakkıdı

Herkesin düşüncesine saygım sonsuz.Ama ben ne olursa olsun evleneceğim kişinin türk olmasını isterim.Biz türklerin örf ve geleneklerini hiç bir şeye değişmem.Aile bağlarımız olsun düşüncelerimiz olsun aramızdaki saygı sevgi olsun onlardan çok farklıyız.Yabancılar bana göre herşeyi çok lay lay lom yaşıyan tipler bir gün biriyle başka bir gün biriyle onlarda kız yada erkek ayırımı yok.Türklerde olduğu gibi yabancılardada her erkek birbirinden farklı bu kararter meselesi bence türk yada yabancı olması bir şey değiştirmez.

tamamen katılıyorum canım yerimseniben sana duygularıma tercüman oldun kaydirigubbakcemile5

bir dönem iranlı bir doktorla çıkmıştım.onların örf adetleri bize çok yakın.türkçesi de en az benimki kadar iyiydi.amerikaya gitti çalışmaya ayrılmamız gerekti.

bence her millletin avrupalı,amerikalı,afrikalı,ortadoğulu,türk... farketmez,herkesin iyisi kötüsü mevcut.iyi bir insan olduktan,benim dini,kültürel değerlerime saygı duyduktanve müslüman olduktan sonra nereli olduğu hiç önemli değil.hihoyyyt
henüz tanıma aşamadayız(4 ay),dünya iyisi biri,hayırlısıyla olur zaten.
ayrıca avrupalılara kıskanç değil derler,sanırım avrupalı değil :P

Son düzenleme:
yanlis görmedin!! sen onlari ne kadar tanidigini saniyorsun???
onlarla iç içe ben yasiyorum!
sizin içerden baktiginiz gibi bakmiyorlar onlar size, nedir onlara karsi bu kucak açmalar falan, halbuki onlar degil mi türkiye'nin ii yerlere gelmesini istemeyenler, türkiyeyi, turk halkini çekemeyenler!! ab bile almayanlar, politika falan isin resmi tarafi, ya halki, onlarda o politikanin yolundan gidiyorlar!! çok mu seviliyor Türk milleti saniyorsunuz?? aldaniyorsunuz!!!
daha fazla yoruma gerek yok, çünkü anlayabileceginizi sanmiyorum!!
size ii forumlar...

evet bende yurt disinda yasayan biri olarak kesinlikle katiliyorum yabanci düsmanligini asil bize yapiyolar bana kalirsa türklerden nefret etmelerinin baslica sebebi korkulari dir
elbette hepsi ayni degildir ama cogu böyle

Peki yabancı biriyle evli olup çocuk sahibi olan yok mu .? Nasıl oluyor? Kültürler farklı , ben ayrı o ayrı şey söylersek çocuğum deli mi olacak diye düşünüp duruyorum . Aslında işin içinden çıkamıyorum düşününce. Ya ilerde bir gün tartışırsak ,ya alır çocuğumu giderse ya bulamazsam .... doğmamış çocuk için bu kadar endişe duyan bir ben mi varım?

Peki yabancı biriyle evli olup çocuk sahibi olan yok mu .? Nasıl oluyor? Kültürler farklı , ben ayrı o ayrı şey söylersek çocuğum deli mi olacak diye düşünüp duruyorum . Aslında işin içinden çıkamıyorum düşününce. Ya ilerde bir gün tartışırsak ,ya alır çocuğumu giderse ya bulamazsam .... doğmamış çocuk için bu kadar endişe duyan bir ben mi varım?

siz evlilige bu sekilde bakiyorsaniz durumunuz gerçekten vahim!!!
tipki ya bosanirsak diye evlenen çiftler gibi!! ya ayrildigimizda yabanci oldugu için çocugumu yada çocuklarimi benden kaçirirsa... süphesindesiniz!!!
güvenmiyorsaniz neden evlendiniz??? ve simdi evlendiniz! artik neden güvenmiyorsunuz???
içinizde ki en ufak süpheye ragmen evlenmisseniz, evlilik temeliniz bastan saglam degil demektir! dikkat edinde yikilmasin...

kizlar neden genlerimizle oynatiyorsunuz ki!!! turk erkeklerini de bu hale getirenler bizler degilmiyiz... biz onlarin sadece sevgilileri esleri, kiz kardesleri mi oluyoruz??? ayni zamanda bizlerde anne olup erkek çocuk yetistirmeyecekmiyiz??? ben yurt disinda yasiyorum, her irk'tan arkadaslarim oldu benim, ama hiç bir yabanci erkege alici gözle sevgili gözüyle bakmadim!!! arkadaslik konularinda irkçilik yapmam ama konu evilik ise orda durun!!! nedir bu yabancilara meraki bu türk kizlarinin (yabanci bayanlara merakli erkeklerede ayni sekilde tepkiliyim yanlis anlamayin) ama konumuz bayanlar ise, ltf kizlar biz rahat kavga etmeyelim diye dinimizi, kulturumuzu ve dilimizi hiçe sayanlarla evleneceksek bosuna TÜRK diyoruz kendimize....

:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:

özellikle italyan ya da ispanyol bir sevgili isterdim:)

Gazetelerde okuduklarımız, izlediğimiz haberler var hiçkimse ayrılmayı düşünerek evlenmez ancak bazen yerli bazen yersiz endişeler yaşamak da gayet insani bir duygu diye düşünüyorum ve endişeliyim elimde olmadan. İnsanlar kaybederken çok farklı oluyor ,bunu iyi biliyorum .herkes birşey söylüyor birileri aman dikkat dedikçe beni böyle düşünmeye sevkediyor. Birini sevmek demek tüm düşüncelerinden arınmak demek olmuyor seviyorsun ama aynı zamanda gerçek hayattasın ve bu gerçek hayatta iyiler kadar kötü olasılıklar da var. Burada kökü ailesi olmayan biriyle evliyim . Beni sevdiği için yanımda fakat olur da bir gün işler kötü giderse anlaşamazsak veya sevgisi biterse veya veya.. Buraya kadarına razı gelebilirim. Ama ya çocuğumuzla birlikte alıp başını ülkesine giderse.
Ayrıca acaba hamilemiyim şüphesine kadar böyle birşey aklıma bile gelmemişti, fakat bu ay ya hamileysem diye sevinirken birden aklıma geldi ve sevinemiyorum bile.

yabancilarla evliliklere her zaman karsiyimdir, herkeste beni zaten böyle bilir... evlilik karsilikli güvene dayandigi için karsindaki insana sadece özgürlügünü degil, adini, serefini ve namusunu teslim ediyorsun... o yüzdek karsilikli güvence bir evliligin temelidir diye düsünüyorum, elbette ki kimse bosanmak için evlenmiyor (ama günümüz gençleri bu teoriyi çürütüyor) neyse onuda geçtik, ben evlenmem ama yabanciyla evlenen bir insan en ufak bir süpheye birilerinin ektigi nifak tohumlarina bile yenilebiliyorsa, yine söylüyorum 'YA...?' diyebiliyorsa, bir sorun vardir!!!!!

Back
X