Benim eşim cumartesi pazar da çalışıyor şu an ve pzt resmi tatil olmasına rağmen yine çalışıyor hafta içi bazen 10 bazen 12 ye kadar mesaide oluyorEşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Çalışan demir ışıldar. Çalışsın bence paslanmaz. Üstelik hic tatili olmadan çalışanlar da varEşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Çok zor, iskolik mi?Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuzEşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Zorunlu olarak mı keyfi olarak mı çok çalışıyor
Aslında biraz mecbur şu an.Hep yoğunluk bitecek bitecek 10 gün kaldı diyor şimdide.Ya tamam para lazım hep anlayışlıydım.Ama çok özlüyorum.Çok zor, iskolik mi?
Haklısınız..Zaten bazen sinirlenmem doğru olmadığının farkında oluyorum bazen dayanamıyorum.Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
Evet aynı durumdayım. Bunaldım ama adam mecbur napabilirim?Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Mecbur ise yapacak bir şey yok maalesef. Eşiniz de istemez böyle olmasını. Özlüyorsunuz anlıyorum ama kavuşması tatlı olur sabredin azıcık.Aslında biraz mecbur şu an.Hep yoğunluk bitecek bitecek 10 gün kaldı diyor şimdide.Ya tamam para lazım hep anlayışlıydım.Ama çok özlüyorum.
Eşim uzun aylar işsiz kaldı şimdide karşılaşamıyoruz hsonu dahil çalışıyor personel eksiği var geçici durum diyor ama bakalım çocukta yapmaya çalışıyorum adamı gördüğüm yok ben işe gidiyom o eve geliyo ben eve geliyorm o 2 saat snra işe gidiyogeçen not yazmış dolaba buzlukta sevdiğin dondurma var diye o derece yani
Teşekkür ederim.Mecbur ise yapacak bir şey yok maalesef. Eşiniz de istemez böyle olmasını. Özlüyorsunuz anlıyorum ama kavuşması tatlı olur sabredin azıcık.
Tatil yapamıyoruz.Yıllık iznini dahi yapamadı hala .Bütün izinler zamanında sorunsuz olsa aslında problem yapmazdım.Bazen haftalık iznini dahi yapmıyorEve gelince surat savat yapıyorsa iyi değil. Çok yorgunum diyip telefona gömülüp iki sohbeti sizden esirgiyorsa hoş değil.
Sizi ihmal etmeyerek çalışıyorsa, tatil planlarını sizinle yapıyorsa sorun yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?