- 9 Aralık 2020
- 3.260
- 6.470
- 78
Değil .İş değişmeyi düşünmüştü.Patron biraz sorunlu o yüzden sezon sonunu bekliyor.Ama emin değiliz hayırlısı olsun.Adam zam yapıyor ama mesela hep orda istiyorKeyfinden degildir herhal
Petrol istasyonu yöneticisi.Patronu anlayışsız bazı konularda malesef.Mesela ertesi gün izin günüyse o gün gece bile gıcıklık gibi orda oluyor.Ne iş yapıyor eşiniz? Ve çok çalışma temposu ne için? Daha çok kazanma hırsı mi var geçici bir durum mu?
Özellikle yazları bu şekilde oluyor.Yani biz de yaz için tatil yokPetrol istasyonu yöneticisi.Patronu anlayışsız bazı konularda malesef.Mesela ertesi gün izin günüyse o gün gece bile gıcıklık gibi orda oluyor.
Eşin Vardiyalı çalışıyor bazen de zorunlu mesai oluyor. Bazı günler sadece 3_4 saat görusebiliyoruz malesef.Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Ben de varım. Niye sinirleniyorsunuz ki?Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
En azından hastayım diyince acil gelebilecek mesafede esiniz oyle düşününHaklısınız..Zaten bazen sinirlenmem doğru olmadığının farkında oluyorum bazen dayanamıyorum.
Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
herkesin hayatinin farkli zorluklari var. insan hep kendisinden dahs kotu durumdakileri gorup her seye anlayis gosterecek degil ya. konu sahibinin hayat sartlari sizden farkli oldugu icin bu sekilde dusunmesi cok normal.Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
Eve para gelmese elektrik su doğalgaz faturaları birikse emin ol sinirlenmek yerine baba evinin yolunu tutarsın ne yapsın adam çalışsa suç çalışmasa suç .Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
herkesin hayatinin farkli zorluklari var. insan hep kendisinden dahs kotu durumdakileri gorup her seye anlayis gosterecek degil ya. konu sahibinin hayat sartlari sizden farkli oldugu icin bu sekilde dusunmesi cok normal.
umarim sizin de esiniz bir an once doner evine.
Benim eşimde çok yoğun çalışıyor. Akşam yemeklerini çok nadir birlikte yiyoruz. Bin şükür Rabbime karşılığını fazlasıyla alıyoruz. Maalesef emeksiz yemek olmuyor. Alıştık artık biz.Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Ne alaka adamın iş yeri orada olmasının neresi gıcıklık siz herhalde orda olmasın eşinizde işinden kaytarsın vs istiyorsunuz. Adam çalışıyor keyfinden de değil hem mecbur olup hem nasıl adama yükleniyorsunuz çözemedim. İşten ayrılsın o zaman ne diyekPetrol istasyonu yöneticisi.Patronu anlayışsız bazı konularda malesef.Mesela ertesi gün izin günüyse o gün gece bile gıcıklık gibi orda oluyor.
Benim de eskiden bı erkek arkadaşım sürekli on gün kaldı bı hafta kaldı üç ay kaldı bitecek derdiAslında biraz mecbur şu an.Hep yoğunluk bitecek bitecek 10 gün kaldı diyor şimdide.Ya tamam para lazım hep anlayışlıydım.Ama çok özlüyorum.
Benim eşim de göreve gidiyor ama şöyle bir fark var hanımefendi belki de eşinin işi rahat (belirli bir mesai saati var diye) evlendi. Bilemeyiz. Asker, polis eşleri olarak (her ne kadar benim de sinirimi bozsa da) biri eşinin iş saatlerinden şikayet edince kınama hakkımız yok diye düşünüyorum. Kadına ne yani o öyle bir hayat seçmediyse hesap sorma hakkı var bence örneğin adamın 8-5 çalışma saati vardır ama hırsından daha fazla çalışıyordur vs. Ayrıca riskli gebelik için rapor alıp eşinize iletin yollamazlar sınır dışı göreve. Polis ise birim değiştirme hakkı da var (çalışma yükümlülüğünü tamamladıktan sonra). Allah yardım etsin herkese.Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?