Eşi yoğun çalışan

Bende aynı durumdayım sabah 7 akşam 9 bazen 10 da geliyor pazarımız var sadece onuda eskiden kv gilde geçiriyorduk o zamanlar çok stres oluyordum bende alıştım mecbur olunca borç harç bitmiyor mağlum

Ne iş yapıyor eşiniz? Ve çok çalışma temposu ne için? Daha çok kazanma hırsı mi var geçici bir durum mu?
Petrol istasyonu yöneticisi.Patronu anlayışsız bazı konularda malesef.Mesela ertesi gün izin günüyse o gün gece bile gıcıklık gibi orda oluyor.

Gülüm Allah güc kuvvet versin sana. Saglikla bebegini kucaga al insallah. Esini de Rabbim her daim korusun insallah

herkesin hayatinin farkli zorluklari var. insan hep kendisinden dahs kotu durumdakileri gorup her seye anlayis gosterecek degil ya. konu sahibinin hayat sartlari sizden farkli oldugu icin bu sekilde dusunmesi cok normal.

umarim sizin de esiniz bir an once doner evine.

Eşim değil ama ben çok yoğun çalışıyorum. Çünkü eşim devlet memuru ben özel sektör calisaniyim . Bence bu durum daha sinir bozucu. Eşim öğlen 3 de evde olurken ben en ennn erken aksam 8 de evde olabiliyorum.

Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Eve para gelmese elektrik su doğalgaz faturaları birikse emin ol sinirlenmek yerine baba evinin yolunu tutarsın ne yapsın adam çalışsa suç çalışmasa suç .
benim eşimde 5 gün sabah 10 gün gece çalışıyor geceden geldiği gün izinli oluyor o da uyuyor çünkü yoruluyor öyleyse bende sinirlenip adamı eve almayayım . Hayat şartları bazen insanları bu hale sokuyor suç eşinizİn değil biraz anlayışlı olmalısınz

Kesinlikle katılıyorum. Çocukların yaramazlıklarından yakınan birine,çocuk sahibi olmak isteyenlerin kızması gibi bir şey.Herkesin derdi kendine büyük.

Sevgili konu sahibi,eğer başkasının yanında çalışıyorsa yapacak pek bir şey yok.Kisitli zamanlarınızı kaliteli geçirmeye odaklanabilirsiniz.

Petrol istasyonu yöneticisi.Patronu anlayışsız bazı konularda malesef.Mesela ertesi gün izin günüyse o gün gece bile gıcıklık gibi orda oluyor.
Ne alaka adamın iş yeri orada olmasının neresi gıcıklık siz herhalde orda olmasın eşinizde işinden kaytarsın vs istiyorsunuz. Adam çalışıyor keyfinden de değil hem mecbur olup hem nasıl adama yükleniyorsunuz çözemedim. İşten ayrılsın o zaman ne diyek

Aslında biraz mecbur şu an.Hep yoğunluk bitecek bitecek 10 gün kaldı diyor şimdide.Ya tamam para lazım hep anlayışlıydım.Ama çok özlüyorum.
Benim de eskiden bı erkek arkadaşım sürekli on gün kaldı bı hafta kaldı üç ay kaldı bitecek derdi hiç inanma bitmiyor, zaten o ara başka kadınlar oluyor

Benim eşim de göreve gidiyor ama şöyle bir fark var hanımefendi belki de eşinin işi rahat (belirli bir mesai saati var diye) evlendi. Bilemeyiz. Asker, polis eşleri olarak (her ne kadar benim de sinirimi bozsa da) biri eşinin iş saatlerinden şikayet edince kınama hakkımız yok diye düşünüyorum. Kadına ne yani o öyle bir hayat seçmediyse hesap sorma hakkı var bence örneğin adamın 8-5 çalışma saati vardır ama hırsından daha fazla çalışıyordur vs. Ayrıca riskli gebelik için rapor alıp eşinize iletin yollamazlar sınır dışı göreve. Polis ise birim değiştirme hakkı da var (çalışma yükümlülüğünü tamamladıktan sonra). Allah yardım etsin herkese.

Eşime sormak lazım. Haftanın 6 günü çok yoğun çalışıyorum. Yemek temizlik bile aksıyor..
Keyfiyetten yapmiyorsa hayat zor yani çalışmak değil çalışmamak sinirinizi bozmali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…