Eşi yoğun çalışan

Koca çalışırken siz ne yapıyorsunuz? Eğer çalışmayıp evde bekliyorsanız sıkılmanıza çok şaşırmam.

Evde ben eşimden daha yoğun çalışıyorum. Şu an 30 haftalık hamileyim ve sabah 8 akşam 6 masa başından kalkıp yemek bile yapamıyorum. Bazı haftasonlarım telefonda geçiyor. O da bazen benden yoğun olur, seyahatleri olur. Ama bu sayede geçimimizi sağlıyoruz, buna sinirlenmek biraz şımarıklık

Cok iyi anlıyorum sizi aynı durumları yaşıyorum 1 senelik evliyim surekli yurtdisi görevleri var dediğiniz gibi hic iznini bile tam kullanamıyor ilk defa geçen ay 1 ay kaldı işte çabucak geçti gitti dediğiniz gibi hiç bir durumda yanımızda olamıyor hastaneye aldılar düşük tehlikesi var diye ailesinin yanında kalıyorum ben esim gelinceye kadar ondan bile en son haberi oldu hastaneden çıkınca söyledim

Insallah güzel geçer gebeliğin canim üzüldüm senin için ama ekmek parası

Insallah güzel geçer gebeliğin canim üzüldüm senin için ama ekmek parası
Hayırlısıyla geçer canm ama ekmek parası faln değil biz onlar gibi düşünemiyoruz buna eminim bazen moralim bozuluyor kızıyorum bi kuru ekmek değil mi bırak gel Herseyimiz tamam bi sen eksiksin diye ama onlar biz gibi düşünmüyor bizede saygı duymak düşüyor insallah Türkiye ye gelirde en azından yanında oluruz böyle düşünüyorum

Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Cok çalistigi icin siz varsa cocuklarinizla cok yalniz kaliyorsunuz o konuda uzuntunuzu anlarim ama bu devirde bu zaman sartlarindada malesef cok calismadan olmuyor oyuzden sinirlenmenizi anlamadim eger sinirleniyorsaniz calismadigi anlarda sizinle duzgun vakit gecirmiyor diye olabilir..benimde esim cok calisiyor iki haftada bir pazar gün evde ama aksamlari bu acigi kapatiyoruz sahile iniyoruz yuruyus yapiyoruz bisiklet suruyoruz 12 ye kadar baya zaman gecirmis oluyoruz yada hic birsey yapmasak evde cay kahve icip muhabet etmek bile desarj ediyor oglum cok hareketli ve zor bir cocuk bu kisitli anlarda bile motive oluyorum yanimda olmasada sohbeti ve beni anlamasi yeterli geliyor tum zorluklar karsilikli sizde aksamlaro evde oldugu zamanlarda daha kaliteli muhabbey odaklo yada birlikte film izleme vs ortam hazirlarsiniz kendini daha iyi hissedersiniz eminim

evet bazen mesai yapıyor geçen sabah 7 de gitmişti ertesi sabah 10 da döndü gece hiç rahat uyuyamadım ne zaman geleceği de belli değildi, ben iş yerine sinir oluyorum daha çok eşime değil, bir insan bu kadar çalıştırılmamalı diye

Aynen ben de iş yerine sinir oluyorum

Olduğunuz ilde tanıdık kimse yok mu?
çalışıyor musunuz

Eşiniz ne kadar şanslı. En azından bir işi var (çok yoğun da olsa). Bir seneden fazladır işsizim. Psikolojim alt üst oldu. Delireceğim evde. Bir işim olsaydı iyi kötü 1 yıl sigortam işlenirdi ve tecrübem olurdu. Bazı insanların hayali, bazı insanların şikayet ettiği şey oluyor, hayat gerçekten çok tuhaf

Allah yardimciniz olsun.

Ben kendim cok calisiyordum, is hayatima son verdim. Bayram, haftasonu yok, hatta özel günlerde en az 12 saat calisma durumu vardi ki 14 16 oldugu olurdu. Vardiyali sistem vardi.
Eger hayat kurtarsam, vatan savunsam bu tempoyla devam ederdim. Ögretmen olsam da donanimli bir nesil yetistirme motivasyonum olurdu belki devam ederdim.

Ama kutsal amaclara hizmet eden meslekler disinda haftalik yasal 45 saatlik calismayi asmayi cok gereksiz buluyorum. Cunku hayatimizdan caliyor, ailemizden caliyor. Doktor belki hayat kurtarir, ailesi onunla gurur duyar. Ama benim meslegim ancak kapitalizmi besleyecek, patronu zenginlestirmek disinda evrene hic bir faydasi olmayan bir seydi, ailemi ihmal etmeye degmezdi. Sartlar olgunlasana kadar devam ettim. Borc harc meselesi dengeye oturunca istifa ettim.

Ekmek artik aslanin midesinde evet. Gecici bir sureyse idare edilir ama surekli böyleyse mutlaka baska yollar dusunun. Aileni görmeden, uyku duzeni sifir, maximum sömürü, ne psikolojik ne fizyolojik saglik kalmadiktan sonra paranin da anlami olmaz, allah korusun.

Ev
Siz ev hanimisiniz galiba eminim esinizle farklı aktiviteler istiyorsunuz yorgun olduğu için yapamiyorsunuz .Hayat şartları yapacak bisey yok.
Ben muhabbet çok istiyorum.Hamile olduğum için kayınvaldegildeydik.Kayınvalde grip olmuş.O yüzden eve geldik.Yolda tartıştık.Ben anlamıyorum o insanlar hakkında ne zaman konuşsak tartışmış buluyorum kendimi gerilmemem lazım ama kendimi kötü hissediyorum.Sanki hiçbirşeye vakit yok gibi

o meslekler bilerek seçiliyor şartlarını.lise mezunu insan asker olarak mühendisten çok kazanıyor.ee hayati riski var biliyorlar işe başlarken de.eşlerimiz asker tehlikeli yerde polis değil diye çok mu şanslı oluyoruz?evet onların işi zor ama diğerlerinin de okuması zor .karşılaştırmak yanlış

Anlıyorum sizi haliyle daha çok ilgi bekliyorsunuz esiniz anlayışlı olmali.Surekli uatunuze geliyor.Bir süre sakin kalmayı deneyin.Hamile olduğunuz için kendinizi uzak tutun stresli ortamlardan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…