- 10 Temmuz 2013
- 3.629
- 5.606
- 248
Amin canim saoollGülüm Allah güc kuvvet versin sana. Saglikla bebegini kucaga al insallah. Esini de Rabbim her daim korusun insallah
Cok iyi anlıyorum sizi aynı durumları yaşıyorum 1 senelik evliyim surekli yurtdisi görevleri var dediğiniz gibi hic iznini bile tam kullanamıyor ilk defa geçen ay 1 ay kaldı işte çabucak geçti gitti dediğiniz gibi hiç bir durumda yanımızda olamıyor hastaneye aldılar düşük tehlikesi var diye ailesinin yanında kalıyorum ben esim gelinceye kadar ondan bile en son haberi oldu hastaneden çıkınca söyledimSuan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
Benim eşim de göreve gidiyor ama şöyle bir fark var hanımefendi belki de eşinin işi rahat (belirli bir mesai saati var diye) evlendi. Bilemeyiz. Asker, polis eşleri olarak (her ne kadar benim de sinirimi bozsa da) biri eşinin iş saatlerinden şikayet edince kınama hakkımız yok diye düşünüyorum. Kadına ne yani o öyle bir hayat seçmediyse hesap sorma hakkı var bence örneğin adamın 8-5 çalışma saati vardır ama hırsından daha fazla çalışıyordur vs. Ayrıca riskli gebelik için rapor alıp eşinize iletin yollamazlar sınır dışı göreve. Polis ise birim değiştirme hakkı da var (çalışma yükümlülüğünü tamamladıktan sonra). Allah yardım etsin raporlar ise taraması hatta hastanede yattım gene yasamadi
Insallah güzel geçer gebeliğin canim üzüldüm senin için ama ekmek parasıCok iyi anlıyorum sizi aynı durumları yaşıyorum 1 senelik evliyim surekli yurtdisi görevleri var dediğiniz gibi hic iznini bile tam kullanamıyor ilk defa geçen ay 1 ay kaldı işte çabucak geçti gitti dediğiniz gibi hiç bir durumda yanımızda olamıyor hastaneye aldılar düşük tehlikesi var diye ailesinin yanında kalıyorum ben esim gelinceye kadar ondan bile en son haberi oldu hastaneden çıkınca söyledim
Hayırlısıyla geçer canmInsallah güzel geçer gebeliğin canim üzüldüm senin için ama ekmek parası
Cok çalistigi icin siz varsa cocuklarinizla cok yalniz kaliyorsunuz o konuda uzuntunuzu anlarim ama bu devirde bu zaman sartlarindada malesef cok calismadan olmuyor oyuzden sinirlenmenizi anlamadim eger sinirleniyorsaniz calismadigi anlarda sizinle duzgun vakit gecirmiyor diye olabilir..benimde esim cok calisiyor iki haftada bir pazar gün evde ama aksamlari bu acigi kapatiyoruz sahile iniyoruz yuruyus yapiyoruz bisiklet suruyoruz 12 ye kadar baya zaman gecirmis oluyoruz yada hic birsey yapmasak evde cay kahve icip muhabet etmek bile desarj ediyor oglum cok hareketli ve zor bir cocuk bu kisitli anlarda bile motive oluyorum yanimda olmasada sohbeti ve beni anlamasi yeterli geliyor tum zorluklar karsilikli sizde aksamlaro evde oldugu zamanlarda daha kaliteli muhabbey odaklo yada birlikte film izleme vs ortam hazirlarsiniz kendini daha iyi hissedersiniz eminimEşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Aynen ben de iş yerine sinir oluyorumevet bazen mesai yapıyor geçen sabah 7 de gitmişti ertesi sabah 10 da döndü gece hiç rahat uyuyamadım ne zaman geleceği de belli değildi, ben iş yerine sinir oluyorum daha çok eşime değil, bir insan bu kadar çalıştırılmamalı diye
Siz ev hanimisiniz galiba eminim esinizle farklı aktiviteler istiyorsunuz yorgun olduğu için yapamiyorsunuz .Hayat şartları yapacak bisey yok.Eşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Olduğunuz ilde tanıdık kimse yok mu?Suan bunu okudum biraz garipsedim benn esim hep gorevde suriye biter libya geri gelir afrin yani sizin en azından aynı evde yaşadığınız biri var ordan bakın lütfen biz napalim ? Üstelik kanamam oluyor düşük riskim var vs. Tain burda diye bilmediğimiz bir şehirde yaşamaya çalışıyorum lütfen ılımlı olur musunuz
Hayir suan işi bıraktım mecburen kimse yok tanidikOlduğunuz ilde tanıdık kimse yok mu?
çalışıyor musunuz
12 sen sonra geliyo bütün yaz böyle şuan ben ailemin yanına ziyarete geldim ben buradayım diye 3 e kadar çalışıyorEşi çok çalışan var mı ? Bazen çok sinirleniyorum
Ben muhabbet çok istiyorum.Hamile olduğum için kayınvaldegildeydik.Kayınvalde grip olmuş.O yüzden eve geldik.Yolda tartıştık.Ben anlamıyorum o insanlar hakkında ne zaman konuşsak tartışmış buluyorum kendimi gerilmemem lazım ama kendimi kötü hissediyorum.Sanki hiçbirşeye vakit yok gibiSiz ev hanimisiniz galiba eminim esinizle farklı aktiviteler istiyorsunuz yorgun olduğu için yapamiyorsunuz .Hayat şartları yapacak bisey yok.
o meslekler bilerek seçiliyor şartlarını.lise mezunu insan asker olarak mühendisten çok kazanıyor.ee hayati riski var biliyorlar işe başlarken de.eşlerimiz asker tehlikeli yerde polis değil diye çok mu şanslı oluyoruz?evet onların işi zor ama diğerlerinin de okuması zor .karşılaştırmak yanlışBenim eşim de göreve gidiyor ama şöyle bir fark var hanımefendi belki de eşinin işi rahat (belirli bir mesai saati var diye) evlendi. Bilemeyiz. Asker, polis eşleri olarak (her ne kadar benim de sinirimi bozsa da) biri eşinin iş saatlerinden şikayet edince kınama hakkımız yok diye düşünüyorum. Kadına ne yani o öyle bir hayat seçmediyse hesap sorma hakkı var bence örneğin adamın 8-5 çalışma saati vardır ama hırsından daha fazla çalışıyordur vs. Ayrıca riskli gebelik için rapor alıp eşinize iletin yollamazlar sınır dışı göreve. Polis ise birim değiştirme hakkı da var (çalışma yükümlülüğünü tamamladıktan sonra). Allah yardım etsin herkese.
Her gün mü böyle12 sen sonra geliyo bütün yaz böyle şuan ben ailemin yanına ziyarete geldim ben buradayım diye 3 e kadar çalışıyor
Anlıyorum sizi haliyle daha çok ilgi bekliyorsunuz esiniz anlayışlı olmali.Surekli uatunuze geliyor.Bir süre sakin kalmayı deneyin.Hamile olduğunuz için kendinizi uzak tutun stresli ortamlardanEv
Ben muhabbet çok istiyorum.Hamile olduğum için kayınvaldegildeydik.Kayınvalde grip olmuş.O yüzden eve geldik.Yolda tartıştık.Ben anlamıyorum o insanlar hakkında ne zaman konuşsak tartışmış buluyorum kendimi gerilmemem lazım ama kendimi kötü nihissediyorum.Sanki hiçbirşeye vakit yok gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?