- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Haftanın en az iki günü gece yalnızım. Zaten normal mesaide bile yediden önce gelemiyor. İki haftadır cumartesi günleri nöbetçi ve pazar günü de mecburen uyuyor. İki gün önce yirmilik dişimi çektirdim. Yetmiyormuş gibi bir de grip oldum. Bir yaşında huysuz mu huysuz bir oğlum var. Ücretsiz izne ayrilacaktim ama maddi durumlardan ise donmek zorunda kaldım. İşte yorul, gel evde yorul, iyileşmeye çalış, çocukla ilgilen ve bunların hepsini neredeyse tek başına yap. Çok yoruldum arkadaşlar. Eşi benimki gibi yoğun çalışanlar; kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Bugün sabah yine 5.30da bebeğin çığlık çığlığa aglamasiyla uyandık ve benim ne yataktan kalkacak ne de ağzımı açacak halim vardı. Oturdum ağladım artık. Eşim nöbete gitti, yarın sabaha kadar yok. Enerjimi nasıl toplayacagimi bilemiyorum. Bebeğime karşı sabırlı olacağım diye kendime söz verdim. Ev işini bu haftasonu bosverdim artık. Sadece yemek yapıp bulaşıkları makineye yerleştiriyorum. Ne yesem, icsem de azıcık iyi hissetsem kendimi? Öyle sizinle dertleşmek ve fikir almak istedim. Okuyan herkese teşekkürler.