- 21 Nisan 2018
- 8.154
- 30.244
- 548
- 36
- Konu Sahibi Less-is-More
Ay canım vallahi ne zor işi Şimdi senin Yazdıklarını okudum zaman kendi halime şükrediyorum dediğin gibi illaki geçecek bu günlerGecmis olsun tatlim valla benimde esim surekli 8 8 calisiyor sabah 7 de evden cikar aksam 9 da eve gelir bazen 24 saatten fazla calistigi olur ayda bir kere izin kullanir 18 aylik oglum var 33 haftalik hamileyim geceleri uyumaz oglum gunduzleride desen dis donemleri malum dis geldikce viz viz ee oda daha bebek tepemde anne sevkati istiyor cocuk babayi zaten toplasan 1 saat goruyor gunde ev isi benim market benim mutfak benim her turlu alisveris benim cocuk benim ustumde dusun ki sigarasini bile alicak vakti yok onu bile bana aldirir trasa gidicek vakti olmaz biximle ilgilenmek vakit ayirmak icin cokugrasir oda fedakarlik yapar mesela evet bizim icinde zor ama onun icinde zor bence dusunse ne okadar calisiyor eve geliyor 1 saat cocuguyla oynamak xorunda uyku saati geliyor oglan uyuyor bu sefer hanimla ilgilenicek dertlesicek iki karsilikli kahve icicek yani eee yeni dogucak cocukta var ihtiyaclari var konusulcak yani iki taraf icinde zor ama bu krizde ben cocuklarimi birakip calidmaya gitmiyorsam evdeki bu sorumlulugu da sikayetsiz kaldirmam lazim adam calismasa bu sefer de calismiyor diye sikayetci olurum sen yine calisiyormussun benim karnim burnumda cocuk gece her agladiginda odadina xorla yururyup gidip bakiyorum ayaklarim basmiyor yere belim tutulmus bi vaziyette kalkiyorum yatakta heleki hasta olmiyim bayramda bi hasta oldum ilacta kullanamadim offf offf ama sukurki allah onlara bana can sagligi versin bu gunlerde gecicek eminim sende cok takma canim nacizane tavsiyem bu baskada bi yorum yapamam beterin beteri var yani bole dusun