• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi yoğun calisanlar

Gecmis olsun tatlim valla benimde esim surekli 8 8 calisiyor sabah 7 de evden cikar aksam 9 da eve gelir bazen 24 saatten fazla calistigi olur ayda bir kere izin kullanir 18 aylik oglum var 33 haftalik hamileyim geceleri uyumaz oglum gunduzleride desen dis donemleri malum dis geldikce viz viz ee oda daha bebek tepemde anne sevkati istiyor cocuk babayi zaten toplasan 1 saat goruyor gunde ev isi benim market benim mutfak benim her turlu alisveris benim cocuk benim ustumde dusun ki sigarasini bile alicak vakti yok onu bile bana aldirir trasa gidicek vakti olmaz biximle ilgilenmek vakit ayirmak icin cokugrasir oda fedakarlik yapar mesela evet bizim icinde zor ama onun icinde zor bence dusunse ne okadar calisiyor eve geliyor 1 saat cocuguyla oynamak xorunda uyku saati geliyor oglan uyuyor bu sefer hanimla ilgilenicek dertlesicek iki karsilikli kahve icicek yani eee yeni dogucak cocukta var ihtiyaclari var konusulcak yani iki taraf icinde zor ama bu krizde ben cocuklarimi birakip calidmaya gitmiyorsam evdeki bu sorumlulugu da sikayetsiz kaldirmam lazim adam calismasa bu sefer de calismiyor diye sikayetci olurum sen yine calisiyormussun benim karnim burnumda cocuk gece her agladiginda odadina xorla yururyup gidip bakiyorum ayaklarim basmiyor yere belim tutulmus bi vaziyette kalkiyorum yatakta heleki hasta olmiyim bayramda bi hasta oldum ilacta kullanamadim offf offf ama sukurki allah onlara bana can sagligi versin bu gunlerde gecicek eminim sende cok takma canim nacizane tavsiyem bu baskada bi yorum yapamam beterin beteri var yani bole dusun
Ay canım vallahi ne zor işi Şimdi senin Yazdıklarını okudum zaman kendi halime şükrediyorum dediğin gibi illaki geçecek bu günler

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde eşim haftada 2 ya da 3 gün gece çalışıyor. Bende her gün işe gidiyorum.
Çocuğu anneme bırakıp gidiyorum ya da babasına. Her gün işe gidip gelip yemek temizlik çok zor.
Bazen çok bunalıyorum ama nasıl dinleniyorum söyleyeyim. Çocuğu uyku için alıştırdım erken yatırıp kitap okuyup çay içiyorum ya da kahve içiyorum. Onu uyutup bunu haftada 1-2 kez yapabiliyorsam bu Benim için bir kafa dağıtmadır...

Tamamen aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde eşim haftada 2 ya da 3 gün gece çalışıyor. Bende her gün işe gidiyorum.
Çocuğu anneme bırakıp gidiyorum ya da babasına. Her gün işe gidip gelip yemek temizlik çok zor.
Bazen çok bunalıyorum ama nasıl dinleniyorum söyleyeyim. Çocuğu uyku için alıştırdım erken yatırıp kitap okuyup çay içiyorum ya da kahve içiyorum. Onu uyutup bunu haftada 1-2 kez yapabiliyorsam bu Benim için bir kafa dağıtmadır...
Evet uyuduktan sonra en azından bir kahve içmeye vakit kalıyor. Ama gün boyu o kadar yoruluyoruz ki, gece olduğu zaman çıkıyor acisi

Eşim yok ama yine de size tavsiye vermek isterim (naçizane)
Ben de oğlumu yalnız büyüttüm, Benim artım oğlumun uslu bir çocuk olmasaydı ama yine de emekleyen yeni yeni paytak paytak yürüyen çocuk evin için de tehlikeli çocuktur.
Ben şu piyasa da sık sık reklamlarını gördüğümüz enerji takviyelerinden alıyordum.
Bi de şu B vitamini eksikliğinde kullanılan haplardan,
Zayıf ve kanı düşük biri oldum hep bu yüzden uykudan uyanmak hep zor olmuştur bana :KK53:
Bu arada O haylaz bebeyide öpün benim yerime
Benim herifim şimdi 13 yaşında oldu haftaiçi herşey benden,
Pazar günü hazır kahvaltıya uyandırır beni
Evlat elinden yenen zehir bile şerbettir.
Gelecekte annesine neler yapar O haylaz Bebe merak etmeyin gelecek güzel günleri düşünün böylelikle her şey daha kolay gelir size :KK200:

Gözlerim doldu okuyunca.İnsan bazen hep böyle zor olucak sanıyor

Haftanın en az iki günü gece yalnızım. Zaten normal mesaide bile yediden önce gelemiyor. İki haftadır cumartesi günleri nöbetçi ve pazar günü de mecburen uyuyor. İki gün önce yirmilik dişimi çektirdim. Yetmiyormuş gibi bir de grip oldum. Bir yaşında huysuz mu huysuz bir oğlum var. Ücretsiz izne ayrilacaktim ama maddi durumlardan ise donmek zorunda kaldım. İşte yorul, gel evde yorul, iyileşmeye çalış, çocukla ilgilen ve bunların hepsini neredeyse tek başına yap. Çok yoruldum arkadaşlar. Eşi benimki gibi yoğun çalışanlar; kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Bugün sabah yine 5.30da bebeğin çığlık çığlığa aglamasiyla uyandık ve benim ne yataktan kalkacak ne de ağzımı açacak halim vardı. Oturdum ağladım artık. Eşim nöbete gitti, yarın sabaha kadar yok. Enerjimi nasıl toplayacagimi bilemiyorum. Bebeğime karşı sabırlı olacağım diye kendime söz verdim. Ev işini bu haftasonu bosverdim artık. Sadece yemek yapıp bulaşıkları makineye yerleştiriyorum. Ne yesem, icsem de azıcık iyi hissetsem kendimi? Öyle sizinle dertleşmek ve fikir almak istedim. Okuyan herkese teşekkürler.
Hocam bebeğiniz Kreşte mi bilmiyorum ama hafta sonraları bırakabileceğiniz bir yer var mı epey bunalmışsınız siz kendinize bakmalısınız ki bebeğe faydanız olsun. Benim eşim her gün eve 10 da geliyordu her akşam yalnızlık çok zordu . Eşiniz nöbetlere düzenleme yapsa . Bir arkadaş vardı bebeğe bakıcı tutamadı kendisi gelir eşi gider öyle yaşadılar 2 sene . Çok zordu kıızn hali

Cocugu olan herkes dert yaniyo yanlis anlamayin hem sizin durumunuzda olanlar birde tam tersi esi evde herseyi yapanlar

Hayatinizi kolaylastirin kurutma makinesi alin camasir asma derdinden kurtulursunuz

Kullan at bardakta alabilirsiniz makinede daha fazla yer kalir

Yaptiginiz yemekleri daha fazla yapip sicakken kavanozlara doldurabilirsiniz boylece cok yorgun oldugunuzda yada temizlik yaptiginizda yemekle ugrasmazsiniz

Cocugunuz icinde oyun parki gibi hem guvende olacagi hem isinizi yaparken napiyo acaba derdinden kurtulacaginiz biseyiniz olabilir

Utu icinde yardimci alabilirsiniz parca basi calisiyolar evden gelip alip eve getirenletde var

Hocam bebeğiniz Kreşte mi bilmiyorum ama hafta sonraları bırakabileceğiniz bir yer var mı epey bunalmışsınız siz kendinize bakmalısınız ki bebeğe faydanız olsun. Benim eşim her gün eve 10 da geliyordu her akşam yalnızlık çok zordu . Eşiniz nöbetlere düzenleme yapsa . Bir arkadaş vardı bebeğe bakıcı tutamadı kendisi gelir eşi gider öyle yaşadılar 2 sene . Çok zordu kıızn hali
Ben ailemden uzaktayım. KV ile de çok büyük kavga ettik. Şu an ben işteyken bakıyor ama ben gelir gelmez çıkıp gidiyor. Birakabilecegim kimse yok. Eşim jandarma. Nöbetlere düzenleme getirmesi mümkün değil. Ayda bir öğretmen arkadaşlarla gün yapıyoruz. Tek sosyal aktivitem o. Okula gittiğim zaman boş dersim falan varsa biraz kafa dinleyebiliyorum. Onun dışında eve koşa koşa gelip afedersiniz ama tuvalete bile giremeden direk bebekle ilgilenmeye bir taraftan da evi toparlamaya başlıyorum. Ancak onu uyuttugum zaman biraz dinlenebiliyorum. Yani çalışsam bir dert çalışmasam bir dert. İki türlü de çok yoruluyorum. Bir de üstüne hasta olunca bugün biraz isyan edesim geldi. Yoksa iyi kötü alıştım bu duruma.

Cocugu olan herkes dert yaniyo yanlis anlamayin hem sizin durumunuzda olanlar birde tam tersi esi evde herseyi yapanlar

Hayatinizi kolaylastirin kurutma makinesi alin camasir asma derdinden kurtulursunuz

Kullan at bardakta alabilirsiniz makinede daha fazla yer kalir

Yaptiginiz yemekleri daha fazla yapip sicakken kavanozlara doldurabilirsiniz boylece cok yorgun oldugunuzda yada temizlik yaptiginizda yemekle ugrasmazsiniz

Cocugunuz icinde oyun parki gibi hem guvende olacagi hem isinizi yaparken napiyo acaba derdinden kurtulacaginiz biseyiniz olabilir

Utu icinde yardimci alabilirsiniz parca basi calisiyolar evden gelip alip eve getirenletde var
Oyun parkı araştırdım ama yaşadığım yerde yok maalesef. Ütü tavsiyenizi araştıracagim. İki haftadır sıranın onlara gelmesini bekleyen ütulerim var. Önceliği onlara veremiyorum hiç :KK53:

Oyun parkı araştırdım ama yaşadığım yerde yok maalesef. Ütü tavsiyenizi araştıracagim. İki haftadır sıranın onlara gelmesini bekleyen ütulerim var. Önceliği onlara veremiyorum hiç :KK53:
Oyun parki ev icin yazmistim boyle yuksek ici yuvarlak cocugu saliyosunuz icine bikacta oyunck ?
Internetten verebilirsiniz siparis

Oyun parki ev icin yazmistim boyle yuksek ici yuvarlak cocugu saliyosunuz icine bikacta oyunck ?
Internetten verebilirsiniz siparis
Tamam şimdi anladım. Evet dediğinizi biliyorum. Aslında bir ara düşünmüştüm sonra durmaz içinde diye vazgeçtim. Oturma odasını tamamen ona göre ayarladım. İstese de kendine zarar vereceği hiçbir şey yok. Oyuncaklarını da seriyorum onune ama yok. Yine gelip pacama yapışıyor. Sizce durur mu benim haylaz onun içinde? Oyun çadırı gibi birşey değil mi sizin dediğiniz?

Oyun parkını internetten alın...
Ütü yapan terziler de var, ben biriktirip götürüyorum..

Tamam şimdi anladım. Evet dediğinizi biliyorum. Aslında bir ara düşünmüştüm sonra durmaz içinde diye vazgeçtim. Oturma odasını tamamen ona göre ayarladım. İstese de kendine zarar vereceği hiçbir şey yok. Oyuncaklarını da seriyorum onune ama yok. Yine gelip pacama yapışıyor. Sizce durur mu benim haylaz onun içinde? Oyun çadırı gibi birşey değil mi sizin dediğiniz?
Park yatak diye de geçer

Eklentiler

• IMG_20180929_222033.webp
    IMG_20180929_222033.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 21
Haftanın en az iki günü gece yalnızım. Zaten normal mesaide bile yediden önce gelemiyor. İki haftadır cumartesi günleri nöbetçi ve pazar günü de mecburen uyuyor. İki gün önce yirmilik dişimi çektirdim. Yetmiyormuş gibi bir de grip oldum. Bir yaşında huysuz mu huysuz bir oğlum var. Ücretsiz izne ayrilacaktim ama maddi durumlardan ise donmek zorunda kaldım. İşte yorul, gel evde yorul, iyileşmeye çalış, çocukla ilgilen ve bunların hepsini neredeyse tek başına yap. Çok yoruldum arkadaşlar. Eşi benimki gibi yoğun çalışanlar; kendinizi nasıl motive ediyorsunuz? Bugün sabah yine 5.30da bebeğin çığlık çığlığa aglamasiyla uyandık ve benim ne yataktan kalkacak ne de ağzımı açacak halim vardı. Oturdum ağladım artık. Eşim nöbete gitti, yarın sabaha kadar yok. Enerjimi nasıl toplayacagimi bilemiyorum. Bebeğime karşı sabırlı olacağım diye kendime söz verdim. Ev işini bu haftasonu bosverdim artık. Sadece yemek yapıp bulaşıkları makineye yerleştiriyorum. Ne yesem, icsem de azıcık iyi hissetsem kendimi? Öyle sizinle dertleşmek ve fikir almak istedim. Okuyan herkese teşekkürler.
Yıllarca senin yasadigin durumlari asagi yukarı yasadigimdan çok yıprandım. Ama üç dört yıldır sadece veren kisi olmaktan cikartmaya çalışıyorum kendimi. Böylelikle süreci kendimce daha katlanır hale getirdim.
Eşim her akşam 9.30 da gelir. Sık sık haftasonları da calisir. Benim de bir yaşında ve 12 yaşında iki oğlum var. Hemen hemen evin tüm sorumluluğu bende. Üstelik çalışıyorum.
Nasıl başediyorum: Haftada bir gelen yardımcım var. Temizligimi yapıyor. Ayrıca oğlumun bakıcısı da destek oluyor. Birde bu yıl mesleki kariyerim için yüksek lisansa yazıldım ve ayda bir gittiğim bir eğitimim de var. Bunlar beni en çok motive eden durumlar.Bunun dışında çok yorulduğum zaman bir sekilde eşime işin ucundan tutturtuyorum.

Yıllarca senin yasadigin durumlari asagi yukarı yasadigimdan çok yıprandım. Ama üç dört yıldır sadece veren kisi olmaktan cikartmaya çalışıyorum kendimi. Böylelikle süreci kendimce daha katlanır hale getirdim.
Eşim her akşam 9.30 da gelir. Sık sık haftasonları da calisir. Benim de bir yaşında ve 12 yaşında iki oğlum var. Hemen hemen evin tüm sorumluluğu bende. Üstelik çalışıyorum.
Nasıl başediyorum: Haftada bir gelen yardımcım var. Temizligimi yapıyor. Ayrıca oğlumun bakıcısı da destek oluyor. Birde bu yıl mesleki kariyerim için yüksek lisansa yazıldım ve ayda bir gittiğim bir eğitimim de var. Bunlar beni en çok motive eden durumlar.Bunun dışında çok yorulduğum zaman bir sekilde eşime işin ucundan tutturtuyorum.
Destek almak gerek. Herşeye yetişeceğim diye sağlığımizdan olacağız yoksa

Ben calismiyorum iki kizim var.buyuk 1.sinifa basladi kucuk 27 aylik oldu .sabah 8de cikiyorum evden okula birakiyorum kahvalti donunce yapiyorum.o arada bulasik camasir ev toplama ogle yemegi hazirlama.11.30 cikiyorum 12 de ogle tatili 1 .30 da derse birakip eve geliyorum.kucugu uyutuyorum.3 de ders bitiyor kucuk uyanmadiysa uyandirip ciglik kiyamet tekrar okula.eve gel ust degistir temizlen yemek yedir odev yaptir kucu oynat saat 7 oluyor.meyve saati oyun saati 8.30 yemek yedir uyut 9.30 uyudular.kalk beslenmesini cikar temizle ertesi gun icin hazirla.cantasini harcligini kontrol et.saat 10 oldu.12 de kucugu cise kaldir.3 de tekrar kaldir .sonta yat 7 de kalk.esim yanina cagirdi gittim yuzume dokundu senin atesun var dedi olctuk 40.farkinda bile degilim.gucluyuz.dayan
Yorumunu gördüm dikkatimi çekti gece çişe hiç kaldırmasan nasıl olur hem deliksiz uyursun ben hiç kaldırmadım işl başta baktım hiç yapmadı bidahada kaldırmadım uykusu bölünmesin

Back
X