• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşi yurt dışında olanlar?

Oğlum konuşmak bile ıstemıyo o da para verim konuş dıyo saçma muhabbet
Ya burdan adamin oralarda nasi iliskiler kurdugunu anla. Adam gunde 5 defa hayat kadiniyla oluyordur yuksek ihtimalle. Cocuga para teklif eden neler yapmaz. Sinirim bozuldu güldüm haa.

Eşin senin rizan olmadan 6 ayi gecen surelerle yurtdisinda kaldigi icin ihbarname gondereceksin ve bosanma davasini açacaksın bu kadar basit. Onun rizasini alman gerekmiyor.

Ya burdan adamin oralarda nasi iliskiler kurdugunu anla. Adam gunde 5 defa hayat kadiniyla oluyordur yuksek ihtimalle. Cocuga para teklif eden neler yapmaz. Sinirim bozuldu güldüm haa.

Eşin senin rizan olmadan 6 ayi gecen surelerle yurtdisinda kaldigi icin ihbarname gondereceksin ve bosanma davasini açacaksın bu kadar basit. Onun rizasini alman gerekmiyor.
Anam 5 defa yapamaz bence ya :D Bazı adamlar ne kurnaz cidden.

Çok yüksek ihtimal çünkü erkek eşini sevdiği kadını yurt dışında bile olsa ayda bir de olsa gelir görür yani, soruyu soranı üzmek istemem lakin bunu görmesi de gerekiyor bekleyerek ömrünü tüketmek yerine burada yeni bi evliliği hak ediyor fazlasıyla. O kadının da duygusal, cinsel ihtiyacı var 1 sene ne demek sinir oldum şahsen ki evli bi erkek 1 sene hayatta ilişkiye girmeden durmaz yani inanmıyorum.
inşaat işçisi kimse ayda bir gelemez
en iyi ihtimalle 6-8 ayda bir filan genelde de senede 1 geliyorlar...ve de %99 evli bu insanlar

yani öyle suudi arabistana özebekistana filipinlere gidecem (bu ülkelere giden biliyorum, filipinlere giden de nasıl becerdi bilmiyorum normalde oradan işçi gider her tarafa :D) ayda gelecem mümkün değil inşaat işçisi adam için, hatta rusyadan bile zor...

ama bu artık senede 1 de gelmiyormuş.

ha bu insanların eşleri senede 1 gelip 1 ay kalan adama neden razı oluyorlar onu da çok bilmiyoum...hadi eskiden öyleydi de yeni nesil razı olmaz, anlamak zor.
çünkü ülkede kalınca da inşaatta güzel para var. tabi düzgün çalışıyosan. usta bulunmuyor. geçen yarım saatlik iş için 3 bin liraya adam bulamadım.

oralarda şantiyelerde pis adamlarla kalmaktansa, her gün başka kavga gürültü olay görmektense (çoğu şantiye sorunlu), ülkende kal eşinle yemeğini ye, çocuğun baba bilsin...(tamam bazı şantiyelerde iş güzl olabilir, güzel para alıyor olabilirler ama değer mi senelerce, elbette değmez)

yani olay sırf para da değil bu tipler genelde kaçmak için gidiyor. ev-aile ortamı sevmiyor. eğlence arıyor. vs.

Bana karşı saplantılı olduğunu düşünüyorum
20 kere arıyor diye mi?

valla eksisözlükte şey diye başlık var "gel 5 dakika göreyim seviyesinde sevmek" diye
böyle 5 dakika görmek için saatlerce yolları gelen günde 20 kere arayan, ulaşamasa ortalığı yıkan bi sevgilisi vardı yakın arkadaşımın

ne oldu, adam evliymiş!
kız öğrendi, neeee, tabi yıkıldı ama eşine filan da gidebilirdi,
adam bi kayboldu ortalıktan, bildiğin gibi değil, öldü herhalde!

saplantılı mıymış?

sağlıklı insan 20 kere aramaz, ona eyvallah da bu saplantı ya da size takıntı değil. özgüven eksikliği, saçma hastalıklı bi kafa. ama siz değil duvarla evli olsa onu da arardı 20 kere, emin olun.

Ailesı ıle anlaşamadım sonra yurt dışı ısı çıktı gıttı gıdıs o gıdıs oturmak ıstemedıgım evde benı oturtuyor psikoloji 0 ne kadınlığımı hıssettım ne de duygusal bır yakınlaşma araba aldı verdı ıstedıgın Gıbı gez dıyo sonuç ne aynı ev aynı yer aynı hüzün mutlu degılım kı ama anlamıyo
Nıye aNlatmaya calısıyosunuz pekı Bosanmak nıye secenek degıl

Mesajları okumadım bir şey kaçırdıysam kusura bakmayın ama bence o adamın orda ayrı bir ailesi bile vardır. Senelerdir rahat durduğunu sanmıyorum saplantılı olan seven adam da çıkar gelir kusura bakma. Kendisi aldattığı için sen de aldatırsın diye korkusundan arayıp duruyor başka bir şey değil.

inşaat işçisi kimse ayda bir gelemez
en iyi ihtimalle 6-8 ayda bir filan genelde de senede 1 geliyorlar...ve de %99 evli bu insanlar

yani öyle suudi arabistana özebekistana filipinlere gidecem (bu ülkelere giden biliyorum, filipinlere giden de nasıl becerdi bilmiyorum normalde oradan işçi gider her tarafa :KK70:) ayda gelecem mümkün değil inşaat işçisi adam için, hatta rusyadan bile zor...

ama bu artık senede 1 de gelmiyormuş.

ha bu insanların eşleri senede 1 gelip 1 ay kalan adama neden razı oluyorlar onu da çok bilmiyoum...hadi eskiden öyleydi de yeni nesil razı olmaz, anlamak zor.
çünkü ülkede kalınca da inşaatta güzel para var. tabi düzgün çalışıyosan. usta bulunmuyor. geçen yarım saatlik iş için 3 bin liraya adam bulamadım.

oralarda şantiyelerde pis adamlarla kalmaktansa, her gün başka kavga gürültü olay görmektense (çoğu şantiye sorunlu), ülkende kal eşinle yemeğini ye, çocuğun baba bilsin...(tamam bazı şantiyelerde iş güzl olabilir, güzel para alıyor olabilirler ama değer mi senelerce, elbette değmez)

yani olay sırf para da değil bu tipler genelde kaçmak için gidiyor. ev-aile ortamı sevmiyor. eğlence arıyor. vs.
Zaten kaçmak için gittiği belli o yüzden uyardık birkaç kişi her ay gelemese bile bence 6 ayda bir gelinebilir imkansız bir ley değil yani.

Back
X