Eşi yurt dışında olanlar?

İzine gelmeme sebebi sadece para çok fazla önem veren bırısı paraya huzur aşk ya da sağlık kavramlarını bilmıyor herseyın para olduğunu ileri sürer her konuşmamızda
Onun orada başkası ile hayat kuramadığı konusunda emin misin?

Evet ne yazık ki ne yuva verdi ne evlılık üstüne bır tane daha çocuk ıstıyo ben burada yalnız bıyutecegım
Aman abla hiç kaçırma yap hemen, bu mutluluk dolu babasız hayata acilen ikinci çocuğu getir

Ablacım toparlayayım arkadaşların yazdığını. Bu adam sana kocalık görevini yapmıyor, evlilik birliğine aykırı şekilde ayrısınız ama senin de ayağını bağlıyor? Dinen dahi boşanma şartları oluşmuş. Sen adamı ikna etmeyeceksin boşanmaya, önce kendini ikna edeceksin ve harekete geçeceksin. Çocuk zaten babayı tanımıyor babasız büyümesin ay boşanamam derdin yok. 2.yi istiyormuş bir de fikirsiz adam, napacaksın hamileyken evde düşsen bayılsan koca yok, çocuk ateşlendi ameliyat çıktı koca yok. Mitoz bölünmüyoruz saçmalamasın. Sakın ha 2.yi yapma.
Yolladığı paraları biriktirip ayrılacaksın adamın ikna olmasını beklemeden. O da muhtemelen bulunduğu yerde imam nikahlı biriyle yaşıyordur, sen ceptesin nasılsa niye gelsin sık sık keyfi yerinde ihtiyaçları görülüyor.

Bizim kocalar 2 gün sevişmeyince deliriyor. Sizin kocanız 1 yıl ihtiyacını nadıl gideriyor? Para para diyor da, gerçekten para kazanıp gönderiyor mu size? Boşanma vakti çoktan gelmiş

E eylullllllll

Eşinin orada başka kadın olmadan yaşayacağına inanacak kadar saf biri misin? Ailesini kurmuş mutlu mesut, seni de elinin altında tutuyor. Sen hala yok para için diyorsun. Adam hiç zorlanmıyor valla karşısında ona inanmaya hazır bir kadın var çünkü

E eylullllllll

Eşinin orada başka kadın olmadan yaşayacağına inanacak kadar saf biri misin? Ailesini kurmuş mutlu mesut, seni de elinin altında tutuyor. Sen hala yok para için diyorsun. Adam hiç zorlanmıyor valla karşısında ona inanmaya hazır bir kadın var çünkü
Bu söylediklerimize hiç cevap vermedi. Belki de farkında kendisi de, ama devekuşu misali kafayı gömüyor

Eşi yurtdışında çalışıyor ve izine 1 1buçuk sene gelmıyor çok zor günler yaşıyorum.
Benim eşim 6 ayda beni aldı yanına. Sizinki niye sizi almıyor? Şimdi burda bana kim ne derse desin. Bizzat yurt dışında yaşayan biri olarak burda bir erkeğin yalnız kalıp da aldatmaması neredeyse imkansız. Güzel kızlar,bolca imkan ve barlar. Sevgilisini pazarlayanlar fslan filan. Yani nasıl güvendiniz hayrettt. Bence şimdi birini bulmuştur bile

Bu söylediklerimize hiç cevap vermedi. Belki de farkında kendisi de, ama devekuşu misali kafayı gömüyor
İstediği kadar gömsün. Bu gidişle daha çok koca bekler.

Benim düşünceme göre de hazır gelen parayı, altına çekilen arabayı kaybetmemek için kocaya bişey demiyor. Elindekileri kaybetmemek için düzenini değiştirecek adımlar atmıyor. Görürsünüz atmayacak da. Kaç sene böyle kim yaşar ki. Konu sahibi numunelik.

Benim eşim de yurtdisinda. Ama sık sık gelir, biz gideriz. Hatta ben bir yıl ücretsiz izin alıp gittim filan ki zaten iki yildir yurtdisinda.
Yani böyle senelerce izne gelmemek, sizi almamak falan olacak iş değil.

Ya deme. Onca mantıklı çözümü görmez bunu görür :KK70:
Eşi istiyormuş zaten ahdjskskks ilkine müthiş babalık etmiş ikinciyi istiyo :) adamın tek faaliyeti sperm donörü olmak. Ama konu sahibi bu kafadayken adamın yaptığı çok anormal değil

Bizim kocalar 2 gün sevişmeyince deliriyor. Sizin kocanız 1 yıl ihtiyacını nadıl gideriyor? Para para diyor da, gerçekten para kazanıp gönderiyor mu size? Boşanma vakti çoktan gelmiş
Evet gonderıyo ama bırde ordan sureklı beni sınır
İstediği kadar gömsün. Bu gidişle daha çok koca bekler.

Benim düşünceme göre de hazır gelen parayı, altına çekilen arabayı kaybetmemek için kocaya bişey demiyor. Elindekileri kaybetmemek için düzenini değiştirecek adımlar atmıyor. Görürsünüz atmayacak da. Kaç sene böyle kim yaşar ki. Konu sahibi numunelik.
ben boşanmayı sureklı söylüyorum ama kendısı gecım derdınde olduğunu benım bunları bılmedıgımı ıddıa edıyo aynı zamanda boşanırsam yurt dışını bırakacağını söylüyor

Evet gonderıyo ama bırde ordan sureklı beni sınır

ben boşanmayı sureklı söylüyorum ama kendısı gecım derdınde olduğunu benım bunları bılmedıgımı ıddıa edıyo aynı zamanda boşanırsam yurt dışını bırakacağını söylüyor
Yurtdışında çalışmayı bırakma gibi bir imkanı varsa neden boşanmadan bırakmıyor?

Benim babam da Arabistan'da calısıyor. Eşiniz ne iş yapıyor bilmiyorum ama benim babamlar iş yerindekilerle sırayla izne çıkıyorlardı ve gerçekten işçiler 1.5 2 senede bir anca izne gidebiliyor. Benim babam da eskiden sık sık gelemezdi. Ama Arabistan'da kurallar eskisi kadar katı değil sizi alsa yanına orda yaşasanız olmaz mı

Back
X