hiç bir sorun yok kendisini çözemedim tek mesele benim giyim tarzım aslında normal giyiniyorum ama o kapalı olmamı istiyor yani onun evine giderken kapanıp normalde açılsam ne olur acaba elalem ne der.düğün konusuna gelincede düğünde biriken altınlarımızı bile istedi verinde borçlarımı kapatayım diye hem düğünde tek kuruşluk bişey almadı hemde para istedi ben bunları düşündükçe deli oluyorum
Canım gecen ekmek almaya çıktım iyi günler dedim adam cevap bile vermeden çekti gitti şok oldum ya anlatacak çok şey ar aslında
aynı apartmanda mı oturuyorsunuz ?
yaptığı evet üzücü ama onun ayıbı bence.
Koskoca adam evladı yaşındaki insana böyle davranıyorsa sen neden üzülüyorsun ki.
Ben olsam dikkate almazdım ama şu da var sizde onun göreceği yerlere giderken daha bol daha uzun şeyler giyseniz moraliniz bozulmaz en azından
ne kadarlık evlisiniz?
çalışıyor musunuz?
Eşinizle aranızın bozuk olma nedeni ailesi mi?
Görümceniz var mı, varsa giyim tarzı kayınpederinizn istediği gibi mi?
eşimin babası beni hiç sevemedi düğünümüzde hiç bir yardımda bulunmadı giyimime herşeyime karışmaya kalkıştı ayrı evlerde yaşamamıza rağmen istediğim gibi giyinmezsen evime gelme dedi. artık görmek dahi istemiyorum ellerim titriyor sinirden ne yapmalıyım
bir dahakine çarşafa bürün git o zaman sever seni...hayret birşey ya bu insanlar niye böyle gelin aldık diyip aslında köle alıyorlar sanki ...ben olsam gitmem bir daha benı giyimime kusamıma göre sevecekse varsın sevmesin umrumda degıl
aynn canım ya zaten gitmiyorum da görünce sinirden ellerim titrio yolda falan karşılaşınca
karsılasacaksınız canım o bir gercek sonucta kayınpederin evlerıne gitmesende karsılacaksınız bir yerlerde ..ama gamsız olmaya bak bosver hatta işi bir adım daha ileriye götür sende benım evıme gelırken takım elbıse giy de (şakaydı tabi):d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?