eşiimin babası sorun

Bence eşinizle olan sorunlarınızdan dolayı kayınpederinizle olan sorunlarınız bu kadar büyümüş gözünüzde. Bence eşinle olan sorunlarını çözsen, evliliğin iyi gitse beraber bir çare bulursunuz. Seninle arası iyi olsa eşin de seni ezdirmez. Daha büyük problemin bu bence:31:

Bence eşinizle olan sorunlarınızdan dolayı kayınpederinizle olan sorunlarınız bu kadar büyümüş gözünüzde. Bence eşinle olan sorunlarını çözsen, evliliğin iyi gitse beraber bir çare bulursunuz. Seninle arası iyi olsa eşin de seni ezdirmez. Daha büyük problemin bu bence:31:

eşimin eski sıcaklığı yok tanıyamıyorum onu da çok sinirli çok hırçın artık gözleri bana bakarken parlamıyor eskisi gibi

hiç bir sorun yok kendisini çözemedim tek mesele benim giyim tarzım aslında normal giyiniyorum ama o kapalı olmamı istiyor yani onun evine giderken kapanıp normalde açılsam ne olur acaba elalem ne der.düğün konusuna gelincede düğünde biriken altınlarımızı bile istedi verinde borçlarımı kapatayım diye hem düğünde tek kuruşluk bişey almadı hemde para istedi ben bunları düşündükçe deli oluyorum

Cnm benimde kp ortume takilmisti. Hemde ilk fotomu gordugunde tepkini gostermis.
Esimle fikirleri cok farklidir ama, esim beni boyle sevdi, boyle istedi.
Yuzume karsi lafi olmadi belki ama dini nikahimiz kiyilirken, kiyameti koparmisti.
Ben yinede saygimi yitirmedim hic bir zaman.
Esimin ailesi dedim.
Bize de dugunumuzde tek kurus faydalari olmadi, ama simdi de hicbir seye bir lafi deme haklari olmuyor.
Belki biraz zor olacak ters dusmemek ama yerine gore idare edebilirsin.
Esin ne diyor peki babasinin bu tutumuna?

Cnm benimde kp ortume takilmisti. Hemde ilk fotomu gordugunde tepkini gostermis.
Esimle fikirleri cok farklidir ama, esim beni boyle sevdi, boyle istedi.
Yuzume karsi lafi olmadi belki ama dini nikahimiz kiyilirken, kiyameti koparmisti.
Ben yinede saygimi yitirmedim hic bir zaman.
Esimin ailesi dedim.
Bize de dugunumuzde tek kurus faydalari olmadi, ama simdi de hicbir seye bir lafi deme haklari olmuyor.
Belki biraz zor olacak ters dusmemek ama yerine gore idare edebilirsin.
Esin ne diyor peki babasinin bu tutumuna?

canım eşimde bana hak veriyor gitme evlerine diyr. ama eşimlede aramız iyi değil bu aralar herşey üst üste geliyor

kayınpeder yüzünden sinir küpüne dönüşme canım... eşin gitme diyorsa bak ne güzel işte zorlamıyormuş seni. daha ne istiyorsun... salla gitsin ya.. biraz rahat ol... sende gitme... seni istemeyen adamın ayagına gitmenin derdine düşme...

iyisimi sen eşinle sorunu çöz. kavga etme...kendine çekmeye başla. bak sevgi dolu bakışlar sana tekrar geri gelecektir emin ol ve sabırlı ol

canım eşimde bana hak veriyor gitme evlerine diyr. ama eşimlede aramız iyi değil bu aralar herşey üst üste geliyor

''Böyle giyinmezsen gelme'' diyen kişinin evine gidilmez. Nasıl gidilmez?

Önce kendimizi ifade etmeliyiz.. Konuşmalıyız.

Hakkımızı savunmalıyız saygı çerçevesi dahilinde.. Hala karşıdaki aynı düşüncedeyse gidilmez.

O dedi diye gitmemezlikte sonuçta bir boyun eğmedir.

Bir yere gidildiğinde daha dikkatli giyinmekte taviz değildir ayrıca..
.....

Benim anlamadığım eşinizle aranız babasından dolayı bozuk değil..Sorun ne öyleyse.

Madem eşinizle ayrılma noktasındasınız, bu durumda neden baabsının yaptıkları, hatta düğün altınları bile söz konusu oldu burada.

Sizin önceliğiniz yuvanız değil mi ?

eşimin eski sıcaklığı yok tanıyamıyorum onu da çok sinirli çok hırçın artık gözleri bana bakarken parlamıyor eskisi gibi

maalesef erkekler bizim kadar dayanıklı değil.. eşimden biliyorum ailesinin bana ya da kendisine yansıttığı bir problem olduğunda hemen hırçınlaşıyor kendini bırakıyor filan.. ama onlar bir sorun çıkarmadı mı ballı lokma olur kendisi. :3:

kayınpederin çok mu yaşlı benim babannem 80 yaşında onunda açık 2 gelini 1 kızı var kızdığı için onlar da köye gidince bi tülbent takarlar..aslında babannem de normalde kapalı olmadıklarını biliyor ama öyle yapınca sorun çıkartmıyor..yaşlı işte öyle görmüş ona göre bi saygı şekli..seninkinin de tek sorunu buysa idare edebilirsin tabi çok birbirinize gidip gelmiyorsanız

Benim eski kayın babam da böyleydi..Nedensiz bir şekilde beni sevmedi..sizin hadi giyim yüzünden..

ben herşeyi içime atıyorum çok kırılgan bir insanım eşimlede sebepsiz atışıyoruz ama düzelecek herşey dün akşam anladım bunu o beni çok seviyor

Back
X