eşiimmm

sudenazaz

Guru
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2012
118
34
298
İstanbul
merhaba
5 yıllık evliyim eşimle anlaşıyorum seviyoruzda birbirimizi hiç bir sorunum yok....eşimden dolayı çocuğumuz olmayacak benim için sorun değil aştım o konuyu..........ama kardeşinin eşi benimle çocuk konusunda dalga geçti...bende üzüldüm ama bişey demedim...daha sonra eşim hakkındada sağda solda bazı laflar etti...olmayan laflar çıkardı bizim hakkımızda.....yalan yanlış............eşimin kulağına geldi ve kardeşinin eşiyle konuşmadı........kardeşide sordu neden konuşmuyorsun karımla diye.......oda benim olmayan cocuğumla alakalı dalga geçti dedi.......kardeşide benim karım yapmaz deyip 5 sene konuşmadı bizmle özür dileyeceksin dedi.........anca öyle affederim dedi...................ama eşim hep aradı ama kardeşi açmadı telefonları............ailesiyle bütün kardeşler yanyana geldiler ama bizi almadılar...............eşim bu sebep yüzünden alkol içmeye başladı ve benimle eskisi değil.........eşimin çabasıyla kardeşiyle konuşmaya başladı.......ama şimdi kardeşinin çocuğunun pazar günü sünneti vargitmelimiyim ???

büyük ihtimalle eşimi aradı kardeşi.eşim gider çünkü ailem diyor.başkada birşey demiyor.aile konusunda tartışıyoruz ayrılık eşiğine bile geldik zamanında.ama ben konuşmuyorum gitmem demek bir adım olmayacakmı?

Sizlik bir durum yok aslında. Eşiniz bütün sözleri yutup konuşuyorsa sizde eşinizle aranız bozulmaması için gidebilirsiniz bence. Tabi davet ettilerse

ben gitmek istemiyorum.eşim ısrar edecek ve bizde kavga.uzun süredir konuşmuyorlar şimdi yeni yeni konuşmaya başladılar oda denk gelirse öyle arama felan yok.eşim arar sadece.(düğüne çağırırlar tabi altın gelecek :)))))

O lafları kardeşin eşinin çıkardığından emin misiniz? Ya da nasıl emin oldunuz?

Eşinizi davet ettiklerine eminsiniz ama sizi arayıp soran yok dimi?

Ben gitmezdim.. Gitsin eğlensin kardeşiyle. Istenmediğiniz yere gitme mecburiyetiniz yok.

Bence eşinle aran açılacak sa onair yüzünden üzülecek sen gid bence onlar utansın dedik leri için

Kardeş derken kız mı erkek mi anlayamadım?
O lafları kardeşin eşinin (artık elti mi kayınbirader mi neyse) çıkardığından emin misiniz? Ya da nasıl emin oldunuz?

Eşinizi davet ettiklerine eminsiniz ama sizi arayıp soran yok dimi?

Ben gitmezdim.. Gitsin eğlensin kardeşiyle. Istenmediğiniz yere gitme mecburiyetiniz yok.
eltim oluyor.......benim yüzüme söyledi.ve kendi ailesinden bazı kişilerdenden de duydum.yok canım beni arayan soran yok.(

Back
X