rusyaya niye gidecekmiş anlamadım ben?
dil öğrenmeyeyse eğer ve siz o anda kafasını kırmadıysanız
hala burda ne yapayım diye soruyosanız asıl suçlu sizsiniz.
ne demekmiş evli barklı adamın eşini işini bırakıp da
elin memleketine DİL ÖĞRENMEYE gitmesi.
daha neler görecez neler duyacaz bakalım
bu evliliğin sonunu hiç hayırlı göremiyorum ne yazık ki
yarın öbürgün bi konu daha açılır burda,
eşim dil öğrenmeye rusyaya gitmişti,
şimdi öğrendim ki eşim;
"dil dile değmeden dil öğrenilmez" felsefesini benimsemiş..
rusyaya niye gidecekmiş anlamadım ben?
dil öğrenmeyeyse eğer ve siz o anda kafasını kırmadıysanız
hala burda ne yapayım diye soruyosanız asıl suçlu sizsiniz.
ne demekmiş evli barklı adamın eşini işini bırakıp da
elin memleketine DİL ÖĞRENMEYE gitmesi.
daha neler görecez neler duyacaz bakalım
bu evliliğin sonunu hiç hayırlı göremiyorum ne yazık ki
yarın öbürgün bi konu daha açılır burda,
eşim dil öğrenmeye rusyaya gitmişti,
şimdi öğrendim ki eşim;
"dil dile değmeden dil öğrenilmez" felsefesini benimsemiş..
ne kadar sacma herkes ogrenmek istedigi dili gidip o memleketde ogrenmeye kalksaydi dunya ne kadar karma karisik bir yer olurdu... nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama benim teyzemin kizi unv hazirlanirken dil kursunda bir donemde ogrendi ruscayi inanin ve ankara da yasiyoruz biz
benim esim 2 yilligina gitmisti kzakistana gorevli olarak ve 6 yil orda kaldi geldi simdi turkmenistanda biliyor musun o hale geldi olay burda yani ulkemizde emegimin karsiligini alamiyorum diyor cikiyor oysa burdada gecimimize yetecek bir maas veriyorlar ama o alisti canim olay bu...maasinin tamamini bize yolluyor her zaman gorusuyoruz ille beni aldatiyor demiyorum ama kopuyorsun sonucta iste
ne kadar sacma herkes ogrenmek istedigi dili gidip o memleketde ogrenmeye kalksaydi dunya ne kadar karma karisik bir yer olurdu... nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama benim teyzemin kizi unv hazirlanirken dil kursunda bir donemde ogrendi ruscayi inanin ve ankara da yasiyoruz biz
benim esim 2 yilligina gitmisti kzakistana gorevli olarak ve 6 yil orda kaldi geldi simdi turkmenistanda biliyor musun o hale geldi olay burda yani ulkemizde emegimin karsiligini alamiyorum diyor cikiyor oysa burdada gecimimize yetecek bir maas veriyorlar ama o alisti canim olay bu...maasinin tamamini bize yolluyor her zaman gorusuyoruz ille beni aldatiyor demiyorum ama kopuyorsun sonucta iste
Akdeniz tarafında bir yere yerleşmeyi düşünüyorduk.Dükkan acılmadan önce.Şimdi onun için diyor bilmiyorum.
Türkiye de oğrenemez.Ama su var 10 ayda da ogrenemez ve acıkcası geri döneceğini sanmıyorum
sayılı gün çabuk geçer merak etme
ilk önce sorununuz sizden habersiz böyle bir plan yapıp,bunun araştırmalarını bile yapmış olması.
bence ilk ve en önemli mesele bu.siz evlisiniz.hemen hayata geçirilecek bir plan değil bu.öncesinde belliki çok düşünülmüş.
gitmesini yada dönmesini bir kenara bırakır,benden gizli nasıl böyle bir plan yaptığı için kıyamet koparırdım.
elmayra ya katılıyorum.sevgiliden bile saklanmaz bu durum.kaldı ki siz evlisiniz.bence meselenin büyüğü bu...
böle bi felsefemi varmışşş o dili koparmak gerekir ozaman
Siz de gidin onunla. Ya hic gitmesin, ya sizinle gitsin.
arkadasım biraz daha espırısı az bir dılle anlatabılırdın sanki ne kadar iğrenç bir tabir
Haklısın tabiki.Şöyle soyleyeyim keyfi değil.Akdenizde bir şehre tasınacagız.Yiğeni orda emlek işi yapıyor.Eşime yanıma gel birlikte yapalım demişti ama dil bilmiyorsun demişti.
Konuşacağım onunla ya birlikte gideriz ya da sen de gidemezsin derim en mantıklısı bu.sen neden gıtmıyorsun onunla her hafta gelmiyor herhalde ınsan haftada bır bıle görmediği eşine nasıl bağlı kalabılır yanı bunlar bana hiç normal gelmıyorr belkıd ebaşıma gelmediği için ama bu ayrılıklar evliliği yıpratır
maddi sıkıntılarımiız var demişssin nasıl rusyaya keyfi dil öğrenmeye gidiyo anlayamadım. ayrıca herşeye karar veripte sana söylemesi hiç hoş değil. 2 eksik yeriz ama sen yanımda ol de gönderme kesinlikle. hayır bide geri gelmz yazmışsın evliliğiniz söz konusu bence arada ciiddi bi iletişim sıkıntısı var zaten belli...
bahane bunlar..
seni bile inandırmış keyfi olmadığına,
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ne de olsa.
acırım acırım sabinize acırım
babası uçkur sevdasına düşmüş türlü bahaneyle rusyalara gidiyor,
anası zavallım bişey yapmasa bari!!!! diye içi içini yiyo,
sabi de herşeyden bihaber baba hasreti çekiyor.
vah ki ne vahhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?