Eşim 10 aylığına Rusya'ya gidecek...

ne kadar sacma herkes ogrenmek istedigi dili gidip o memleketde ogrenmeye kalksaydi dunya ne kadar karma karisik bir yer olurdu... nerde yasiyorsunuz bilmiyorum ama benim teyzemin kizi unv hazirlanirken dil kursunda bir donemde ogrendi ruscayi inanin ve ankara da yasiyoruz biz
benim esim 2 yilligina gitmisti kzakistana gorevli olarak ve 6 yil orda kaldi geldi simdi turkmenistanda biliyor musun o hale geldi olay burda yani ulkemizde emegimin karsiligini alamiyorum diyor cikiyor oysa burdada gecimimize yetecek bir maas veriyorlar ama o alisti canim olay bu...maasinin tamamini bize yolluyor her zaman gorusuyoruz ille beni aldatiyor demiyorum ama kopuyorsun sonucta iste

böle bi felsefemi varmışşş o dili koparmak gerekir ozaman

Haklısın tabiki.Şöyle soyleyeyim keyfi değil.Akdenizde bir şehre tasınacagız.Yiğeni orda emlek işi yapıyor.Eşime yanıma gel birlikte yapalım demişti ama dil bilmiyorsun demişti.

sen neden gıtmıyorsun onunla her hafta gelmiyor herhalde ınsan haftada bır bıle görmediği eşine nasıl bağlı kalabılır yanı bunlar bana hiç normal gelmıyorr belkıd ebaşıma gelmediği için ama bu ayrılıklar evliliği yıpratır

aynen canım bencede kim ne derse desin, mesafe ilişkiyi yıpratıyor..

Nasıl kabul ediyorsun bi dil öğrenmek için 10 ay.hem türkiye de nden öğrenemezmis çok saçma gitmek için bahane mi arıyo sizce

En çok kırıldığım nokta bu benimde.Benim neden haberim yokki sen benim önümü kestin evlenmeden önce.Bir de oğlumuz var.

maddi sıkıntılarımiız var demişssin nasıl rusyaya keyfi dil öğrenmeye gidiyo anlayamadım. ayrıca herşeye karar veripte sana söylemesi hiç hoş değil. 2 eksik yeriz ama sen yanımda ol de gönderme kesinlikle. hayır bide geri gelmz yazmışsın evliliğiniz söz konusu bence arada ciiddi bi iletişim sıkıntısı var zaten belli...

Haklısın tabiki.Şöyle soyleyeyim keyfi değil.Akdenizde bir şehre tasınacagız.Yiğeni orda emlek işi yapıyor.Eşime yanıma gel birlikte yapalım demişti ama dil bilmiyorsun demişti.

bahane bunlar..
seni bile inandırmış keyfi olmadığına,
minareyi çalan kılıfını hazırlarmış ne de olsa.
acırım acırım sabinize acırım
babası uçkur sevdasına düşmüş türlü bahaneyle rusyalara gidiyor,
anası zavallım bişey yapmasa bari!!!! diye içi içini yiyo,
sabi de herşeyden bihaber baba hasreti çekiyor.
vah ki ne vahhhh

Hangi kurs.İst dayız su an özelden yazabilir misin?Sen neden gitmedin eşinle.?

Konuşacağım onunla ya birlikte gideriz ya da sen de gidemezsin derim en mantıklısı bu.

Aynen var yeni yeni toparlanıyoruz.Sıkıntımız var.Hemen yarın gidicem demiyor.Bizim iş yeri oto servis.Bu ay biraz iş oldu.(tabiki öncelikli borclar var.)Bİr de borclarımız için abısı yardım edecek.5bin liraya gidiliyormuş.

canım arkadaşı daha önceden tanıyorum, maddi durumları pek ii deil.
ve eşi esnaf bu yolda ilerleyip maddi durumu toparlamaları için yabancı dil öğrenmesi şart.
ama rusyaya gitmesinin taraftarı deilim tabikide.. türkiyede öğrenilebilicek yarler varmı bilmiyorum.
bilen varsa bu konuda arkadaşa tavsiyelerde bulunmalı bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…